Pixel 7 Pro, Pixel Watch, Pixel Stand 1 & 2, Bose 700

Annonsen är verifierad via IDkollen
Säljes Mobiltelefoner Publicerad 2022-12-15

Den här annonsen är avslutad. Du kan ge eller läsa feedback i den tillhörande kommentarstråden .

Profilbild av liret
Annonsör
liret (dolt)
Medlem sedan
Jul 2007
Foruminlägg
54
Annonser
4
Marknadsbetyg
-
Slutpris: 7 000 kr
Antal bud: 3 st
OBS! Bud är inte bindande
25
Dalarna, Insjön
Skickas & Avhämtas
Kvitto finns
Tillagd 2022-12-21 13:12

Bara telefonen kvar, sänker till 7000:- exkl. eventuell frakt.

Hej!
Dags att börja rensa lite bland all elektronik som ligger hemma och som förhoppningsvis kan komma till bättre nytta hos någon annan istället.

Pixel 7 Pro, 128GB Hazel:
Köpt på release från tyska Google Store, egentligen obefintligt använd och nyskick, maximalt 8 timmar med "aktivt" bruk.
Spigen Ultra Hybrid, genomskinligt skal har suttit på från början och medföljer. Tillbehör som fanns med från början medföljer också givetvis.
Whitestone Dome är monterat och har suttit på sen jag fick hem det, innan dess är telefonen bara upplockad ur låda och uppstartad, inte varit i någon ficka eller annat innan displayskyddet kom på (inte efter heller för den delen).
Kan inte se några skador, repor eller annat och det borde inte finnas något då den antingen bara legat i/på förpackningen eller på bord med duk.
Pris: 7500:-

Pixel Watch, Champagne Gold/Hazel, LTE:
Komplett och nyskick. Fick med vid köp av 7 Pro på tyska Google Store, testad under en dag och sedan återställd, laddad, och lagd i lådan.
Bra flyt och inga konstigheter som jag märkte av, dock föll den mig inte riktigt i smaken utan återgår till min Samsung-klocka.
Pris: 2300:-

Pixel Stand (gen. 1):
Komplett, knappt använd och i mycket bra skick.
Köpt från tyska Google Store, användes lite till 6 Pro men har sedan också blivit liggandes.
Pris: 150:-

Pixel Stand (gen. 2): SÅLD
Köpt från tyska Google Store, obefintligt använd och komplett.
Pris: 450:-

Bose 700: SÅLD
Hörlurar som jag fick i samband med ett Pixel 6 Pro-köp och deras dåvarande kampanj, aldrig uppackade.
Pris: 1300:-

Lite blandat alltså, kvitto/följesedel/beställningsbekräftelser har jag digitalt som kan skrivas ut och skulle det bli något problem där garanti behöver åberopas, och det blir strul mot Google, så hjälper jag givetvis till med det jag kan.
Allting finns i Insjön, Dalarna.
Priserna är inte satta i sten, känner ni att jag har helt fel prissättning på något så kom med bud så får vi se om vi kommer överens om något. Vill flera saker köpas kan vi diskutera något paketpris också.
Paketering/frakt kan ordnas för allting och ska det skickas så betalar köparen frakten, om vi inte kommer överens om något annat. Väljer själv vem jag vill sälja till, om jag inte är nöjd och inte vill sälja alls o.s.v.

Mvh,
Pär