Inlägg

Inlägg som this har skrivit i forumet
Av this

Nja "too late" säger jag, har redan införskaffat mig ett R4 och måste säga att R4 är betydligt snyggare än detta chassi. Hot swap är väl inget jag känner att jag har behov av heller. Något de verkar ha missat i Ghost är dessutom ljuddämpning i taket om man inte skulle använda fläktar i toppen, så jag antar att R4 kommer att fortsatt vara förstahandsvalet om man prioriterar låg ljudnivå.

Av this

Det som gör det hela ännu mer anmärkningsvärt är ju priset på 256GB modellen just nu. Nere på 6kr/GB nu måste man ju nästan slå till. Inet kör ju kampanj, 1599kr bara.

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=974937

Av this

Bra med standarder! Det här med 4K skärmar känns dock lite avlägset för oss konsumenter med vanliga plånböcker.

Av this

Har aldrig köpt en Apple produkt och kommer förmodligen aldrig att göra det. Deras koncept passar inte riktigt mig och att de utnyttjar USA's sketna patentsystem så att vi konsumenter får en sämre marknad gör inte direkt min inställning till dem bättre. Visst patentsystemet är åt helvete men det är i stort sett bara Apple som har utnyttjat det på detta fula sätt, så de är inte direkt oskyldiga.

Av this
Skrivet av ElvisPissley:

Fan det missade man ju grovt, beställde på Inet igår och de har ju redan skickat den, fast spelar ju ingen roll ändå.

Av this

Har du 2.5 tums diskar kan du montera dem på baksidan av moderkortsplåten. Rätt smidigt va

Av this
Skrivet av sparriskrigaren:

Tror absolut att de överlever. TV-produktionen å andra sidan hänger nog hemskt löst. Men de ska ju satsa mest på kameror, mobiler samt TV-spel hädanefter. Jag tror mycket mer på Sony än SonyEricsson, och om ett år gissar jag att de ligger betydligt bättre till än de gör idag på mobilsidan.

Sony Ericsson finns inte längre kvar som varumärke, utan Sony har köpt ut mobil divisionen från Ericsson. Så om du inte tror det kommer gå bra för Sony Ericsson så menar du förmodligen Sony Mobile.

Av this

Ett bra initiativ, om Google kan ta över mycket av de beslut som direktörerna gör så får man ner kostnaderna betydligt, de är ju trots allt de som får mest betalt inom företaget.

Av this
Skrivet av Rouge of Darkness:

samt att deras Samsung 10.1 platta inte får säljas i usa vilket troligen drar ner antalet ganska drastiskt.

Fast det beslutades dock ganska nyligen, så det borde inte ha så stor inverkan på dessa siffror.

Av this

Inte konstigt med tanke på hur dåligt de fungerade med Honeycomb.

Av this
Skrivet av LeafBox:

"If it aint broken, dont fix it"
60isch grader i load är väll inte helt fel när bygget ligger i en byralåda

Dammigt kommer det bli ändå, så det känns lite meningslöst att försöka stoppa det :/

Pratar vi kylning så lär det inte spela någon större roll, men när det gäller damm så tror jag det kan underlätta lite om du får lite bättre balans på luftflödet. Men känns det meningslöst för dig så ska du självklart inte göra något åt det

Av this

Du skulle ju kunna ha en utav GT fläktarna där bak som insugs fläkt. Just nu har du tre fläktar som blåser luft utåt, kommer nog bli väldigt dammigt inuti lådan ganska så snart. Du bygger nämligen upp ett rejält undertryck vilket kommer att få damm att vilja leta sig in i lådan. Kan förstå att du inte vill ha några fläktar på framsidan, då det skulle förstöra hela idén med bygget. Men borde inte vara några problem att vända på en utav GT fläktarna.

För övrigt en väldigt rolig idé, som helt klart skulle kunna vidareutvecklas i framtiden.

Av this

Blir definitivt ett köp vid nästa löning Ang. dammfilter, man får ju tänka på att inte välja ett material som stoppar upp alldeles för mycket för då kommer luftflödet begränsas avsevärt.

Av this
Skrivet av N0tepad:

Precis beställt mitt R4 med fyra extra 140 mm fläktar för extra kylning! Har sedan tidigare varit nöjd med R3 men tillräckligt med förbättringar gjorde att jag beställde ett vitt R4! Bommade dock fläktfilter i sidan. Någon som har en smidig "hemmalösning" att förhindra att dammet tränger in?

Gött mos Fractal!

Clas Ohlson har säkert något passande. Använd fantasin

Av this

Så länge jag får ha kvar min adress så bryr jag mig inte, eftersom jag är reggad med den på väldigt många olika communitys och forum. Dock inte direkt någon adress man vill visa upp, så har en gmail för lite seriösare ändamål.

Av this

Apple fuckar sina köpare, vem vill ha hörlursuttaget i botten? Dock verkar det som att de lämnar glas på baksidan iaf vilket är ett klokt val.

Av this

Blir antingen detta eller BitFenix Ghost, ska bli kul att se vilken som går vinnande ur striden

Av this

Bra jävla ös, det gillar vi. Det är så här BF ska vara!

Av this

Var faktiskt ganska rejäla prissänkningar dessutom, Samsung har dock redan nu ett väldigt attraktivt pris på sin 830 serie.

Av this
Skrivet av Kevlarheart:

Kan man ta reda på vilka modeller som får 4,1? Har tänkt skaffa en samsung Galaxy ACE och vore ju najs om denna kunde få 4,1 officelt. utan massa meckande...

Galaxy ACE är ju en riktig budget telefon så den lär med största sannolikhet inte få 4.1. Den har väl inte ens fått 4.0. Kan rekommendera One S bästa telefon jag ägt och väldigt snabb tackvare Snapdragon S4, kan ju knappt föreställa mig hur rapp den kommer bli med 4.1.