Inlägg

Inlägg som rusko har skrivit i forumet
Av rusko

Jag slog till på en Nokia 6600i i svart. Har bara haft den i min ägo en timme, så kanske drar förhastade slutsatser.

Första intrycken är iaf att den, som sagt, är liten, känns gediget byggd, stilren/snygg samt ligger skönt i fickan.

De negativa sidorna: Den känns aningen seg i menyerna. Det fanns inte så många roliga finesser att leka med, vilket iofs var väntat och inte högst på önskelistan.

Återkommer senare med mer utfylligt svar när jag lekt med den ett tag.

Av rusko

Tackar för tipsen! 6600 såg fin och nätt ut, lite gammal dock. Men via den hittade jag den nya uppdaterade 6600i som nyligen testades i M3 med gott resultat (8/10). Helt klart en god kandidat och ett steg närmre att slippa min tegelsten.

Jakten fortsätter, fler tips välkomnas.

(Sorry om jag snor din tråd lite SkuM, men det är för bägges välbehag )

Av rusko

Efter att ha släpat runt på en sk smartphone i snart två år har även jag nu tröttnat. Fasen jag skickar knappt sms länge så vad ska jag med wifi och gps till? Nä nu får allt goa specs stå tillbaka för storlek.

Rotade rätt på min gamla Ericsson t66, en lur i lagom storlek, men till min förtvivlan ville den inte starta.

Så, mao, fler tips mottages gärna! Nokian ser dock lovande ut.

Av rusko

Menar du att du ska lägga in filmerna på hårddisken, isåfall tror jag inte det går.

Om du kan streama från en dator så kan du ladda ner ps3 media server så ska det fungera.

Av rusko

Ladda ner Jamcast istället, bekvämare och lättare än denna guide. Hämta det här http://www.sdstechnologies.com/ , funkar till både 360 och ps3.

Av rusko

invite skickat till han som heter anton.

Av rusko
Citat:

Ursprungligen inskrivet av biohazard
Går ju inte när hälsan är under 40...

Taskig sits, sjukhuset kan som sagts användas endast när du strider. Va heter du ingame så kan jag hjälpa dig med lite gifts tills du kommer över 40. kan strida och då gå till sjukan.

Av rusko

Re: Spotify och iTunes på PS3, mycket enkelt!

Ursäkta dubbelposten, men jag fann ett program som löste mina problem till xbox 360. Det skall tydligen också fungera till ps3, och tom enklare än denna guide! Allt som behövs är programet Jamcast. Finns att hämta här:

http://www.sdstechnologies.com/

Av rusko

Ohh något sånt här har jag letat efter länge, fast till xbox 360. Har testat fram och tillbaka men får det inte att fungera. Någon som fått det att funka till xbox 360?

Hittar "Spotify (MPlayer Web) under video library - ps3 media server - web - radio. Xboxet verkar tro att det är video men det går ej att spela upp. Under Music library - ps3 media server - web finns inget.

Av rusko

zelloxy och piddeman är inbjudna.

Av rusko

Bra initiativ zanjo, den andra tråden är ju lite utdaterad och inte särskilt informativ.

Nu har de första striderna i det kommande världskriget brutit ut. eSverige ser för stunden ut att bli förskonat. Värre ser det ut för USA, en kär allierad, där fienden kommer slå från både väster, öster och söder. Givetvis kommer vi svenskar kasta oss in med huvudet före för att slåss för USA´s fortsatta självständighet. Förlorar USA detta krig så befinner sig Sverige i en lite olustig sits, därför måste vi göra vårt yttersta för att säkra deras frihet. För att göra det så behöver vi folk, bli medlem på erepublik.com idag!

(eller skriv upp er här och få en invite)

Av rusko

SAiKoU är inbjuden.

Av rusko

Nu är det spännande tider i erepublik! Vi står på randen till världskrig. Onda makter mobiliserar inför en storoffensiv mot USA, en av våra käraste bundsförvanter. Detta kommer bli en styrkemätning utan dess like och segraren kommer stå med världen i dess händer.

Sverige behöver desperat mer folk om vi skall behålla vår suveränitet. Våra vänner Norge och Danmark är nere på knäna och Ungern smyger runt knuten och sniffar efter blod.

Säkra Sverige, slut upp i leden och anmäl er på erepublik.com

Av rusko
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Raket Mannen
En invite till wallin_93@hotmail.com tack!

Erepublik kommer inte bra överens med hotmail, ivitsen har en tendens att försvinna. Skickade en iaf, kanske ligger den bland skräpposten.

Om du inte fått så går det bra att regga sig direkt på erepublik.com

Av rusko
Citat:

Ursprungligen inskrivet av jOnÄTÄn
Så de som spelade som tyskar kommer ej få spela mer eller kommer de att spela som svenskar eller hur blir det?

Precis som ph33r säger så blir de svenskar. Mao, i spelet är man medborgare i det land man befinner sig i. Dock så är/var de flesta tyskarna också IRL tyskar, svenskarna är svenskar, indoneser är IRL indoneser osv. Så även om de tillhör Sverige officiellt så är de ju i ”själen” tyskar, som alltid kommer verka för att få tillbaka sitt land. För att minimera problem från dem, typ deras inblandning i våra val, vår ekonomi, vår media osv så tippar jag att de snart får tillbaka en liten, för oss obetydelsefull, del av sitt land.

Av rusko

@Jingelman, skickade en nu. Regga dig på erepublik.se också så får du ett litet startbidrag.

Av rusko

Då var Tyskland utsuddat från kartan, Sverige vann kriget! Merparten av landet tog vi genom ihärdigt krigande. Kvar av det sargade landet fanns bara en liten landremsa med ett nästintill ogenomträngbart försvar. Den blev dock vår genom att deras, precis nyvalde, president gav den till oss! Svenskar, tyskar, ingen förstod vad som just hänt. Varför hade presidenten självmant öppnat portarna till deras sista stronghold?

Snart framkom att den svenska försvarsledningen just genomfört en slug och välplanerad statskupp. Tyskarna hade blivit grundlurade. En svensk infiltratör hade bott och verkat i Tyskland i fem månader, skapat tillit, byggt upp förtroende till den grad att de valde honom till president. Och vips hade vi dem som i en liten ask.

Nu väntar nya utmaningar vi horisonten, vilka är förtidigt att säga. Men klart är att vi fortfarande behöver fler spelare till vårt lag, vårt land. Så in på erepublik.com, signa up, ställ er i led och hjälp Sverige ta över världen!

Av rusko

Anledningen till att folk vill invita andra är att de får en belöning. Men det går bra att regga sig på sidan direkt (www.erepublik.com). Vi har i en veckas tid stridit mot Tyskland, hittills har det gått bra men nu åker vi på däng så Sverige behöver desperat mer folk.

Av rusko

Är inte så insatt, men här är iaf ett test du borde finna intressant..

http://www.idg.se/2.1085/1.191127/8-netbook-datorer-som-enkel...

Av rusko

Huh? TV-leverantör hit och HDTV dit?

Är rockså intresserad av detta men förstår inte mycket av pantheus svar.

Frågan TS ställde var väl om det via ett tv-kort går att koppla in 360n till laptopen och på så vis använda skärmen till att spela på?

Edit: Detta verkar vara något intressant http://cgi.ebay.com/Adaptec-AVC-1400-GameBridge-USB-NEW-Retai...