Inlägg

Inlägg som Busko har skrivit i forumet
Av Busko

Så jag har pratat heldel med supporten nu men de ser ut som man kan bara köpa den från USA om man selectar Global som land. Men då kostar frakten lika mycket som själva produkten och man kan inte köpa den från England efter som man inte kan ändra land i shipping address >_< Varför har inte Komplett eller någon annan butike detta.

Av Busko

mtk_79 Hur löste du de jag vill nämligen hitta Corsair FPS Backlit Key Caps, Keycap Puller, and Palm Rest CH-8970013 Själv, för mitt K95.

Av Busko

Så mantle komemr ej funka 100% med 280X då eller funkar den alls

Av Busko

Jag var och bytte mitt detta kort är bättre men något ljud fortfarande där som jag inte kan avgör vilket händer när jag lirar GW2 men hade inget ljud när jag kör burntest med furmark.

Av Busko

japp samma här stoppade in mitt precis och har coil whining än annan 5a är också att mitt kort var öppnat när jag fick de var inplastat men boxens plombering var bruten.... Samma som diamanten hade ....

Hade varit ett grymt bra kort kör dual monitors bf4 maxat i test rangen 92 fps gpu last 97% gick up till ca 71grader med fläkten på 44% låter inte alls mycket jämfört med mitt 6970 som var typ uppe i över 90 grader. Men Coil whine är så irriterande blir att åka och byta...

Av Busko

ok hitta nu gjorde en reset av filters då kicka den igång.

Av Busko

har tagit bort alla filters och no Server found >_>

Av Busko

Hittar inte ens server >_< hatar dice browser något fruktansvärt detta har varit problem sedan BF2....

Av Busko

diamanten 2 skärmar eller bara en ? jag vet att mitt 6970 blir typ 10 - 15 grader varmare om jag kör 2 (1 för bf4 och en typ browers etc)

Av Busko

jag köpte ett. bra bang for buck.

Av Busko

jag får se den 24 hur bra de är

Av Busko

ni som säger att fläktarna låter mycket har ni testat med tex sound meter på en andriod ? testa mit 6970. 50% Fan speed ger mig ca 43-48db ca 20 cm från chassit. Skulle vara mer intressant med lite värden än någons personliga uppfattning. Samt så testa jag köra mitt i 90% och då var de up i 80db ganska intressant när man tittar på sweclockers test som säger att load är 51.5

Av Busko

vissar fortfaramed 2490 när man klickar länken där.

Av Busko

Får se vad jag gör skall hämta min i butik imorgon. Men med ljud som dit lossah så skulle jag tro att de inga problem btw läste någon stans att man kan öka power med 20% i CCC och de kan hjälpa någon som testat ? Beror Coill-whine på för lite ström i capasitors etc ?

Av Busko

tsd vilken webhallen var de ?

Av Busko

Lossah kör du dual screens ?

Av Busko

sorry skulle ha skrivit mer correct Varför har dom som köper i butik inte samma rätt att insektera produkten. Jag vet de där med grisen i säcken men de är väl samma i butik jag vet inte var jag får jag ser ju bara boxen.

Av Busko

@Webhallen Varför har dom som köper inte rätt att "inspektera produkten" ?

Skulle också gärna se folk säga hur varmt de blir i grader och inte säga jätte varmt. Jätte varmt kan vara 70c för någon och 90c för någon annan.

@lossah hur högt är de och vid vilken Fanspeed % och Temperatur?

H

Av Busko

de där med att vi tjänar mer är BS...

Av Busko

Velade för länge med att köpa från indien .. (skulle testa med farsans E-kort) men så mycket kom i vägen. Så Elgiganten får de vara synd bara att dom släpper preium i butik samtidgigt som DLC ..... ohh well får lite mer tid att plugga då