Inlägg

Inlägg som Zuch har skrivit i forumet
Av Zuch

Går att använda vanlig stropp också som man oftast har till bagageluckan till bilar.

Av Zuch

Till alla er som klagar på SONY, glöm inte att det var SONY (tillsammans med Philips) som upfann CD-skivan!!!!! Där har vi minsann en standard de inte förlorade...

EDIT: Det gäller att skilja på bananer och äpplen...

Av Zuch

3Dmark06 har ju cpu-test som körs som man får poäng för. Dock är det olidligt att se soldaterna springa över fältet i < 1 fps ... Två gånger dessutom. På skärm-dumpen ser man ju dessutom "CPU-test - N/A"

Av Zuch

Låter klibbigt med hög luftfuktighet i en lan-lokal... örk..

Av Zuch

Jag har för mig att de flesta spänningsregulatorer är strömförande på kylflänsen, och det verkar inte speciellt isolerat med en metallskruv...
Men det kan klart vara ett undantag.
Jag förstod inte heller helt, är det en NAS eller vadå?

Av Zuch

AMD och Intel får passa sig så att inte VIA kommer bakifrån och tar över det strömsnåla segmentet. En bärbar med 2 GHz via processor är fullt tillräckligt för "ta med sig"-portfölj.

Av Zuch

Jag vill bara lägga en kommentar innan någon säger att vista drar mycket ram. Det drar mycket ram, men använder det helt annorlunda än t.ex. XP. Jag har ofta 0 ledigt, men det innebär inte att datorn går längsamt eller känns slö för det. Jag kan ha utorrent igång, spela F.E.A.R på högsta inställningar och få minst 74 FPS (max 795...), bränna en skiva, och packa upp en dvdfil. Samtidigt. Och då med 0 Mb ledigt ram.

Av Zuch

Ja det där var konstigt. Tyvärr består ju 1TB modellen av två 500 Gb så den är ju också en tjockis, annars hade ju det varit ett alternativ.

Av Zuch

När jag använder GigaBytes EasyTune för att överklocka så nollställs FSB vid omstart. Men om man går in i BIOS och ändrar så stannar den där.

Av Zuch

Anledningen till att man klockar ner är för att när du är i 2D (windows) så behövs inte monsterprestandan från kortet. Då klockar man ner det för att då blir det helt enkelt inte lika varmt. Med AtiTool kan man ställa in olika profiler som ändras automatiskt när den känner av att ett 3D-program ska köras.
Jag har också HR03-plus, idle 48 (nerklockat) load 64 (överklockat)

Av Zuch

Jag har bara en fläkt i mitt system, som sitter till mitt grafikkort, en Nexus Real Silent 120 mm. (Ok två om man inkluderar PSU-fläkten)

Av Zuch

Pinsamt att inte få plats med ett GTX i en stor låda. Det har ju funnits ute ett tag så det vore ju konstigt att nya lådor inte rymmer dem.

Av Zuch

Ok! Tack så jättemycket! Är inte superbra på datorhårdvara så jag blev lite orolig där att det hade blivit ngt fel på vägen.

Av Zuch

PC6400 @ 400 MHz?

Tjo, har precis satt ihop min dator:

Sugo SG01-E
Corsair HX 520W
Gigabyte GA-G33M-DS2R
Intel Core 2 Duo E6600 @ 2.4GHZ -|- Silverstone NT06
Point of View GeForce 8800GTX -|- Thermalright HR-03 Plus
Corsair 2GB DDR2 PC6400
Western Digital Caviar SE16 250GB

och tittade lite på cpuz, där står det att frekvensen hos minnena är 400 MHz (även maximum bandwidth står där 400 MHz). Men jag köpte följande: http://www.dustinhome.se/dacsaportal/custom/1007/pages/produc...
och där står det att de har 800 MHz hastighet. Jag fattar ingenting, är det rätt att de ska köras i 400 MHz?

När bios startar så står det 800 MHz dual channel interleaved...

Tack på förhand