Inlägg

Inlägg som Tyrqn har skrivit i forumet
Av Tyrqn

Skärm och GPU sålda. Headset fortfarande till salu.

Av Tyrqn

@Calathea: Skickar PM med detaljer.

Av Tyrqn

@itkoll: Tyvärr skickas ej, finns att hämta som sagt.

@Jensahremark skickar PM.

Av Tyrqn

@Calathea:
Tror det? Såhär står det på inetkontot:
2016-07-05
5 399 kr
ASUS GeForce GTX 1070 8GB ROG STRIX DC3 OC

Av Tyrqn

Sennheiser GSP 600 - Asus 1070 - Asus 144hz vg248qe

Fick ej kontakt med vinnaren i förra annonsen, försöker igen.

Säljer mina Sennheiser GSP 600. Det är varienten med sluten akustik.
Mycket bra skick.
Säljes pga passformen inte är för mig.
Nypris 1800:-
Bud startar på 500:-

Lägger även till:
Asus ROG 1070 - 3 år - startar på 2000:-
Asus 144hz vg248qe, DVI sladden glapp - 4 år - startar på 600:-

Kartonger och kvitton finns tyvärr ej kvar.
Skickas ej, kan hämtas i Motala.

Läs hela annonsen här

Av Tyrqn

Ser ut att kunna bli bra!

Av Tyrqn

Acer Nitro XV272UP (bmiiprzx) kanske?
5000:-
IPS
144hz
2560x1440

Verkar ju nice, jag köpte 4k modellen men då är det över budget men jag är mycket nöjd.

Av Tyrqn
Skrivet av Lorault:

Haha nostalgi

Av Tyrqn

Jag har haft problem med packetloss hos comhem och inte ens i närheten av utlovade hastigheter under "peak-hours", men på sista tiden har det blivit bättre.. konstigt nog sedan ihopslagningen av Tele2 och fördubbling av hastigheten.

Av Tyrqn

Dubbelkolla alla strömkablar och så att alla komponenter sitter ordentligt itryckta ifall det är ett nybygge som inte startar.

Av Tyrqn

Jag jobbar med mätvärdesinsamling för ett annat stort elbolag. För oss gäller att mätare som har mätarsäkring på eller under 63A har dygnsinamling sålänge kunden inte har avtalat om annat (du kan som kund hos vilket bolag som helst be att få timmätt enl lag, om du har tur så innebär detta även ett mätarbyte) och mätarsäkringar över 63A har timinsamling.

Om du tror att det är mätaren som är boven tycker jag att nästa gång du tar kontakt med din leverantör be att få prata med någon inom AMR/Mätvärdesinsamling och begär ut din hist om du inte har tillgång till denna redan på nätet. Om du har dygnsmätt ska du be om att få omställt till timmätt(s.k hundrakoll). Du kan även fråga om de har fått märkningar på några av dina värden så som fasfel, onormal förbrukning eller osäkra värden. Du kan även be dom kolla om du har negativ energi.

Det kan även vara fel på konstant, täljare eller nämnare i konfigurationen på din mätare om något har trasslat vid installation men detta är ytterst ovanligt.
Om din mätare har en servicelampa ska denna vara släckt, om den är tänd så är det något fel på mätaren och du kan begära den utbytt.

Det är vanligt med s.k brus i elnätet detta kan komma från allt möjligt(billiga LEDlampor/gamla nätdelar osv) och dessa går på samma frekvens som insamlingen. Det som brukar hända är att man inte får kontakt alls/väldigt lite med mätare som har brus i nätet..Har inte varit med om att det har blivit mer förbrukning på ställen med brus å andra sidan har jag aldrig jobbat med det fabrikatet av mätare.

Av Tyrqn

Hackande ljud

Hej!
Skaffade ett Asus Xonar D1 för någon månad sedan, har varit riktigt grymt fram tills nu..
När jag kikade på netflix märkte jag att ljudet "hackade" från och till och det blev värre och värre.
Trodde såklart att det var något med just den episoden men det var samma sak när jag satte på musik.

Jag laddade hem nya drivrutiner och startade om datorn - Vips så blev det perfekt igen som varade i 1 vecka.
MEN igår började det komma tillabaka igen, vet inte riktigt vad som kan vara fel.. några ideer?

Av Tyrqn

Självomstarter, "power surge"

Byggde datorn i sig för ca 3-4 månader sedan. Har fungerat klockrent inga som helst problem.
Igår så startade den helt plötsligt om sig, ingen blåskärm eller nått utan bara paff omstart, jag tänkte att strömmen gick en kort kort stund. Men senare på kvällen så hände detta 4-5 gånger till.
Jag öppnade datorn kollade allt kablage och "tröck" dit diverse kompenenter och sladdar ifall de glappade.
Men problemet kvarstår...?

Ibland när det håller på och startar upp igen stannar den och visar ett felmeddelande att "Last reboot failed becouse Asus antisurge protection blabla"

Någon som vet vad som kan vara problemet? Kan tillägga att nätagget är Fractal Design Newton R3 650w och har fungerat utan problem i dessa 3-4 månader också..störande!!

Av Tyrqn

Jag letar bra CMwizards när jag farmar, bra skada.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Kownie-2284/hero/24085889

Dra ett PM

Av Tyrqn

X1800 problem! Hjälp

Halloj, har en dator med AMD X2 3800+, Sapphire X1800, 1536 ram m.m
den är ca 2år gammal och köpt från komplett.. i början så funkade allting perfekt kunde pela doom3 och HL2 osv utan problem men på senare dagar så har grafikortet blivit minst sagt underligt.

Jag vet inte vad jag gjort(kan ha kommit efter nya drivisar) men nu så klarar inte datorn av att spela NÅTT spel med AA på, samt att jag får utdragna "streck" på skärmen från olika föremål i spelen.

I t.ex Stalker och FEAR så kan man spela ett tag men sen så fryser spelet till, skärmen blir svart och grafikortet "surrar till" sen kommer det antingen upp en VPU recovory eller så låser sig datorn sig helt. Att tillägga är även att samma problem uppstår även när jag stängt av AA i WoW när det ligger minimerat och jag t.ex söker på internet osv MEN inte när spelet är "maximerat" och man spelar.

WoW funkar som sagt om jag har alla inställningar på minimum o AI o AA helt avstängt från ATI CC.. men "strecken" finns fortfarande där, dock kan sträcken försvinna när man ändrar från 32 till 16bitars färg sen kommer dom tillbaka efter nån timma o då kan man ändra tillbaka och hålla på så.. verkligen jätte konsigt.

Jag har testat omega drivisar, nyaste+gammla från ATI, formatera datorn, dammsuga den, har även kollat tempen och allting verkar lugnt(kortet är "upplåst" av ATI tool grejjen men ej klockat).. så min slutsats är förmodligen nått fel med mjukvaran?

Kom gärna med tips o förslag! har funderat på att "resetta" grafikkortet men vet inte riktigt hur man gör.

Ber om ursäkt för ev. stavfel etc.