Inlägg

Inlägg som Postaldude har skrivit i forumet
Av Postaldude

Jag kör med http://www.unblock-us.com i snart 2år. Är supernöjd. Använder det till ett par utvalda enheter hemma. Behör VPN för min NHL hockey. Kan rekommendera starkt.

Av Postaldude

Starta en kickstarter och samla in pengar. Det hade jag gjort och anklagat pontén osv för lobby verksamhet. Säga att dom ger sig på små folk så att lobby snubbarna i USA ska kunna driva in mer pengar för tydligen har priset på barn prostitution i Thailand gått upp.

Av Postaldude
Skrivet av DominatorPC:

Ms vann inte förra generationen utan dom kom sist iaf än sålänge konsollerna som ps3 xbox360 och wii säljs fortfarande men som sagt än sålänge är dom sist i sälj siffror =P

Wow du har verkligen beyond fel. Finns säkert många andra forum på internet där folk i din åldersgrupp kan ha fantasy diskussioner.

Prova googla på "troll forum".

Av Postaldude

Jag är nöjd med min iaf. Fick den idag. Beställde från italienska ms store men den skickades från Holland iaf köpte forza 5 digitalt med kredit kort och fick FIFA 14 på köpet i day one edition. Imorgon kommer dead rising 3

Av Postaldude

Köper ps4 hoppas bara att handkontrollen är bra annars så blir det xbox one. Hatar ps handkontroller. Inget motstånd i stickorna och fel placering. Nu ska det vara lite bättre avstäng och mer tröga.

Av Postaldude

Kan man få detta på ISO av ms?

Av Postaldude

Yes nu har du samma dåliga styrning som på vilken telefon eller platta till din pc! Grattis! The fail has just begun!!

Av Postaldude

Väder effekterna såg fantastiska ut.

Av Postaldude

När tror ni att man kan köpa ps vita i Sverige till det nya priset?

Av Postaldude

Jag köpte ps3 för 2 månader sen för att spela gta 5 på det. Har redan en 360 men valde ps3 då jag tror det flyter på lite bättre där.

Alla gta videos är från ps3 versionen vilket gör att jag inte tror xbox versionen blir lika bra.

Gick även med i ps+ för 150kr för 3 månader och har fått över 10 spel gratis bl.a. Uncharted 3. Ps+ krävs för online på ps4 så det är en framtidsinvestering. Jag tycker helt klart det är värt det. Köp begagnat och sälj det sen när du tröttnat på gta v. Ingen vill spela ett spel 6 månader efter release. Speciellt när alla kommer snacka om det i månader.

Av Postaldude

Det blev plötsligt en bra jul marknad för ps4 konsolerna som vi som förbokat får. Nån rik från 08 land som vill köpa min ps4 till sina barn i julklapp för 8000kr så går det bra

Av Postaldude

http://www.eurogamer.net/articles/2013-08-13-nvidia-says-gta5... sådär fu nvidia ingen trodde på er iaf.

Av Postaldude

Svårt o tro på det där. Kommer inte innan april 2014 till PC. Kommer det till pc så ska next gen versionen till konsolerna också komma då.
Nvidia kunde ju säga det dom egentligen försöker få fram här. "Köp mer grafikkort nu för vi vet inte hur framtiden ser ut så vi trollar hårt nu"

Av Postaldude

Är det inte så att om man ska använda internet via sin xbox så måste det filtreras via xbox servrarna. Där av krävs det en kostnad för att servrarna ska bli fler och orka med och underhåll osv.

Jag gissar verkligen helt nu....

Annars är det för förolarde intäkter för Windows rt )

Av Postaldude

För mig som tidigare bara kört Xbox och xbox360 så tjänar jag på att köpa ps4 nu när den kommer. Alla spel man missat som man kan strama till ps4 för en billig slant + allt nytt och framtida spel man får från psn+. Glad för amd även att jag aldrig skulle köpa en CPU från dom men jag tackar för amd dx4 100mhz en gång i tiden.

Av Postaldude

Hur dags är detta i Sverige då?

Av Postaldude

"Webhallen är ett dotterbolag till franska Pixmania" det förklarar varför jag aldrig fått mina beställnigar från webhallen skickade till mig. Varorn fanns i lager och även några telefonsamtal till kundtjänst så hände inget. Har inte handlat där sen det. Synd att komplett tar över jag hade hoppats på konkurs för webhallen.

Av Postaldude

Är det värt att gå från ett 5870 till ett 7790 kort? Märker man skillnad?

Finns en video på youtube där nån spelar spelet i 20 min.

Av Postaldude

Redan när jag läste "Inspirationen kommer från Microsofts välanvända operativsystem Windows 8 och dess gränssnitt." Så förstod jag att nått var fel och det var innan jag ens började tänka på första april.

Av Postaldude

Haha ska dom säga som ligger bakom tegra plus deras inblandning i ps3an som gör att färgerna ser bleka ut. Nvidia the Way its ment to be failed.