Inlägg

Inlägg som Postaldude har skrivit i forumet
Av Postaldude

Glöm inte gott folk att av ps4 8gb ram så är 3gb reserverat till os. Xbox 720 kommer ha mer minne över än Playstation. Som vanligt.

Av Postaldude

Ps4 fakta/rykten

* ingen mer Cell processor!! Allt är Amd både CPU/gpu Sony fattar nu att ingen vill programmera cell mer. Har kostat dom en hel del denna generation iaf mycket i början innan utvecklare lärde sig.

Googla Amd a10 det blir en special designad CPU för ps4

* totalt 5gb ram var av Max 2gb reserverat för OS.
* ingen mer dualshook handkontroll. Kan ju hoppas den ser mer ut som 360 handk med en analog uppe.
* stöd för 100gb blue ray skivor (tydligen nått som är nytt med fler lager på skivan)

Xbox720 fakta/rykten

* Amd CPU/gpu
* 8gb ram var av 3gb är reserverade för OS
* blue ray skivor på 50gb
* HDMI in kan användas för tillbehör som kräver snabb överföring tex kameror osv kanske kinect 2.

Måste säga att det är skönt att nvidia inte är inblandade i Playstation längre. Dom var inblandade i utvecklingen av ps3 på ett hörn. Säkert därför Playstation 3 har nån form av matta färger som får det att se tråkigt ut.

Båda konsolerna kommer klara av 3D i 1080p 60fps
4k upplösningar finns nog inte från start men kommer i en FW uppdatering. På samma sätt som 360 gick från 1080i till 1080p

Svårt att tänka mig att det blir under 1gb hårddisk i nån av konsolerna. Kostar ju bara 695kr på inet Sony o Ms ska ha några miljoner hd så dom kan få ner priset lite

Självklart köper man den konsol som kommer först. Vem orkar vänta liksom. Självklart om ett hack kommer till den som kommer sist så byter man bara

Av Postaldude

Ni som har iOS 6 beta 4 får ni meddelande om att uppdatering finns? Sitter med new ipad beta 4 men inget där än. Säger hela tiden att det inte finns nån ny update.

Av Postaldude

Vad är det för version för 950kr? Är det Pro lr ultimate?

Av Postaldude

Ok så man kan ta 2500 utan att skämmas då kanske...

Av Postaldude

Hur mycket är detta värt?

Hej tänker sälja min gamla dator men vet inte vad det kan vara värt. Nån som kan ge mig nått bra förslag på hur mycket man kan ta för allt?

Det jag säljer är.

Antec p182 chassi
Gigabyte P45-ds3 moderkort
Intel e8400 3,0ghz cpu.
4 GB ocz reaper 1066mhz
Antec Neo he nätagg 500w
thermalright 120 kylare med Noctua fläkt
Grafikkort ATI 2600pro med HDMI

Säljer utan hårddisk.

Tacksam för ärliga svar.

Av Postaldude

Fiins det några bra till iphone/ipod där man kan byta låt på sladden med nån knapp osv. Med bra bass givetvis.... in ear?

Av Postaldude

Ner med moderkortet i en hink med varm vatten. Sen kör hårtork en stund sen funkar skiten igen. Tro mig har själv gjort detta när en kompis hund pissade in i lådan. Fungerade utan problem efter det.

Av Postaldude

NHL 11 kommer 17sep och fifa 11 30sep. Jag hadde köpt NHL för jag tycker att fotboll är en skit tråkig sport.

Av Postaldude
Skrivet av RaZman:

Ah, "kostar hälften" och "i princip lika bra". Dessa ledord bland Androidfansen. Telefonen laggar bara en aning i menyerna. Bara tillräckligt mycket för att det skall vara irriterande. Telefonerna är bara lite sämre byggda, känns lite billigare. Har bara ett lite fulare och osmidigare gränssnitt. Har bara en lite lägre upplösning. Är bara lite plastigare. Har bara lite fler problem med att synka. Har bara lite sämre kamera (megapixelracet är irrelevant). Telefonen har bara en aning kortare batteritid. Är bara lite slöare att surfa med. Har bara lite trögare multitasking.

Helheten är allt och där är Apple kungar. iPhone 4 är just nu den bästa smartphonen på marknaden och Android känns bara som den där lodisen som hoppar efter uppmärksamhet i bakgrunden av en tv-sändning (T.ex.). Att HTC dessutom slöar ned telefonerna ytterligare genom att slänga på olika gränssnitt på det befintliga OS:et gör ju inte saken bättre.

Måste bara säga att detta är det BÄSTA inlägget jag läst på länge. Många lol. Som en HTC och nu Iphone ägare så kan man säga att det verkligen är så som du skriver.

Av Postaldude

JailbreakMe this is a link to the website that works! It their backup server!
Facetime och mms ska vara fixat finns en patch för dom som jailbreakat tidigare idag annars så ingår det i senaste versionen om ni ska göra det nu.

Av Postaldude

Nu finns jailbreak till den som funkar. Nån som har testat? kanske en guide för oss iphone noobs

Av Postaldude

Yo doug! i heard u like threding so i put my CPU´s on your carpet so you can multi thread while you multi thread.

Av Postaldude

Hej behöver lite hjälp är ny på det här med iphone.
Har en iphone 4 här och undrar detta.

1 När telefonen går i viloläge och jag får låsa up den så måste jag gå in i options och aktivera wifi igen. Kan man fixa så man slipper detta? så den inte kopplar ner wifi vid lås.
2 Hört att den ska börja använda wifi så fort den känner av att man är hemma. Gör den detta på auto lr måste man fixa med nån inställning.

MYCKET tacksam för svar.

Av Postaldude
Skrivet av WalterEgo:

"Dessutom ingår helt obegränsad mobilsurf inom Sverige med upp till 6 Mbit/s när du skaffar iPhone med Telenor FastPris Sverige."

Telenor - iPhone 4 - 16 GB med obegränsad mobilsurf

Obegränsad kommunikation – unikt abonnemang i Sverige!

Med Telenor FastPris Sverige får du full kostnadskontroll, eftersom du alltid vet vad fakturan kommer att landa på.

I månadsavgiften på 699 kr ingår obegränsad kommunikation inom Sverige! Du ringer och messar fritt till alla nät. Dessutom ingår tjänsten Mobilsurf 1 Mbit/s som ger dig helt obegränsad mobilsurf <---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Av Postaldude

HAHA telenor fail som vanligt med deras 1mbit surf som ingår.Väntar på förbokning från 3. Dom var biligast med 3gs och blir biligast för iPhone 4.

Av Postaldude

Skönt att fläckarna försvinner iaf efter nån dags användande + att den tydligen inte tappar fler samtal än vad 3gs gör. Denna information finns där ute. Den kan man läsa om man inte läser vad alla TROLL skriver. Inget att oroa sig för köp den om ni vill ha. Detta blir min första iPhone då jag är färdig med ett 24 månaders abonemang där jag tog HTC diamond som åkte ut efter 1 månad. Tror inte man får den i slutet på juli utan man får nog vänta lite till men det är den nog värd.

Av Postaldude
Skrivet av jonaktiv:

är ju dyrt med BR skivor och BR brännare

Precis. Sen måste sony har nått som är värt att lägga in på en tom skiva ochså.

Av Postaldude
Skrivet av jioop:

Jösses, hur många år bakom PS3 är XBOX360? Först fem år senare kommer de med rörelsesensorer i handkontrollerna... Pinsamt minst sagt lol
Inväntar med spänning Playstation-seriens nästa konsol! Orka med slöa xbox...

LOl så du tycker att PS3 var först med rörelsesensorer i handkontrollerna? WOW du är verkligen helt efterbliven! Prova google innan du öppnar käften nästa gång.

Rörelsesensorer i handkontrollerna är så 1999. Men det vet inte Sony om för dom är så efter med Failstation 3 som nu är ett wii grattis.

Av Postaldude

Alla som säger eye-toy här inne är noobs. Hade detta varit eye-toy så skulle ps3 ha det för länge sen. Men Sony vill vara wii så därav Move.
Ska bli kul o se alla press events live. Ser mäst fram mot Sonys då man kan garva lite och se vad dom gör detta året för att man ska bli så lite intresserad av vad dom har att erbjuda.

PS3 ska nu börja ta betalt för online tjänster dock blir Multiplayer gratis som vanligt. Dom kanske borde städa lite bland skiten dom har så man hittar det man vill ha om man nu ändå blir lurad av försäljaren i butiken att köpa PS3 bara för att han får provition på den.