Inlägg

Inlägg som fect har skrivit i forumet
Av fect

*TILL ALLA ER SOM KÖPT FRÅN EA STORE*

Tjena alla, installerade mitt spel inatt 00.00 och jag vet inte hur man ska alla regga limited edition. Jag kan ha rensat min mail med koden osv, någon som vet hur man kan få tillbaka?
Kundsupporten på EA är stängd nu annars hade jag ringt dit.

Mina polare som köpt från webhallen fick en kod i manualen i spelet + en kod i ett mail med "aks47u".
Kan detta ha något med att jag köpt spelet digitalt?

Tack på förhand!

Av fect

Beställade från EA store för två månader ungefär, någon som vet när man får sin key? Jag har förhandsladdat spelet och kan lira singleplayer än så länge iaf.

Av fect

Klagomål

Hejsan har en del "klagomål" till denna beta men vet inte riktigt vart jag ska skriva det för någonstans så jag skriver det här

*Någon slags "join game function" inne i spelet direkt in på en vanlig server eller kompis och kunna invita.

*Större sprängstyrka med de flesta fordonen.

*Bättre grepp på c4orna då de flesta kommer inte där man vill, även väldigt buggigt när man hoppar och försöker kasta iväg dem längre.

*Kunna strafa AD när man springer, kanske t.o.m s?

*Förbättrad spotting 'Q' typ som metersystem eller liknande. Ibland kan det vara helt omöjligt att spotta, t.ex. när man laddar och ibland kan man spotta 5 åt gången.

*Vet inte riktigt om det är så här men ifall man plockar upp någon annans kit, blir man en slags ny modell då eller har man samma uniform? Mer trovärdigt med samma iallafall.

*När man plockar upp en m8s kit så vore det bättre om det var som i bf2 med en boxliknande sak på marken istället för bara vapnet.

*Om man siktar på ett vapen på marken så ska man se vad det heter osv.

*Någon slags lanfunktion.

*Fixa så att man kan ändra muskänsligheten i de olika vehiclesen och med snipern.

*Haxxa genom väggar som ännu inte gått sönder

*Förbättra granatkastningens båge i luften.

*Denna är inte så viktig men; några 'coolare' sätt att dö på skulle inte skada

Av fect

När kommer denna pryl till Sverige då? ;d är det värt att sälja min ipod touch 32gb 2nd gen mot en 32gb zune hd?

Av fect

Lånar tråden lite..

Ska köpa ny dator, vilken skulle ni föredra?

Intel & GeForce http://www.prisjakt.nu/produktlistor.php?do=lista&k=697184

eller

AMD & ATi http://www.prisjakt.nu/produktlistor.php?do=lista&k=621016

Av fect

Tackar (: slänger nog in en sån här http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=199411 i korgen också

Av fect
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Camper
Ser bra ut förutom att moderkortet är mATX.

Jag skulle kräkas över det av ett flertal anledningar.

Jaså, skulle du kunna ge mig några? eller varför inte länka något som du personligen föredrar över detta?

Av fect

NY DATOR! tips & tricks

Hejsan! Ska snart byta rum och passar då även på att uppgradera till en ny dator och skrivbord. Jag har hållit på med en dator på prisjakt under en längre tid så jag skulle vilja ha lite kritik på den.

http://www.prisjakt.nu/produktlistor.php?do=lista&k=621016

Om ni har egna förslag så har jag som maxgräns 7000kr.

Jag har haft lite problem med vilken processor jag ska välja och det står mellan AMD Phenom II X4 940 Black Edition 3,0GHz Box och Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz Box.
Det skiljer ungefär 100kr mellan dem.. Fast grejen är att jag måste ha olika moderkort så det är det som är problemet.. Är inte särskilt insatt i moderkort.

Vad ska jag köpa Intel Core 2 Duo E8500 3,16GHz Box eller AMD Phenom II X4 940 Black Edition 3,0GHz Box? Eller något annat förslag?

Av fect

sjukt nice verkar det

Av fect

Verkar konstigt

Av fect

Vilket kort borde jag satsa på i en ny dator? Inte mycket för SLI/CrossfireX osv..

Av fect

Det nya 4890 skulle väll hamna på 200-250dollar vilket blir runt 2350kr som högst vilket är ganska sjukt

Av fect

Kanske ska köpa en ny dator snart.. vilket kort tycker ni ska vara i den? Står nog mellan 4870 1gb, gtx 260 216sp och 4890 Under 2500kr

Av fect

Jag kanske ska ha en sån.. i julklapp. Det står mellan den och en benq e2200hd vad tycker ni sweclockers?

Av fect

Benq E2200HD vs SyncMaster 2032BW

Hejsan! Snart kommer tomten, på onsdag för att vara exakt. Tomten kommer förmodligen ge mig en plattskräm och från början så ville jag ha en BenQ E2200HD 22"(21,5) 2ms 1000:1 osv som kostar ungefär 2000kr.

Den har fått bra kritik osv och det är hdmi, vga och dvi anslutning till den. Hdmi tänkte jag, gör det bilden bättre på något sätt?

I alla fall.. Min pappa kom in med elgigantens senaste reklamtidning och i den så såg jag en ny plattskärm: "Samsung SyncMaster 2032aw" 2ms, 3000:1 dock bara 20" och denna har dvi och vga. INTE hdmi, som sagt.. Gör det någon skillnad?

Priset på syncmastern ligger på 1290kr vilket är otroligt lågt för en så pass bra skärm, eller?

Yepp, vilken skärm tycker ni att jag ska önska mig av tomten. Och varför? Just nu sitter jag på en Compaq 9500 17"(tror jag) CRT och tycker den är för stor och tjock. Lirar heller inte cs längre så pallar inte bry mig. CS är väll typ det enda spelet nuförtiden som kräver en crt för att få 100 riktiga fps, eller?

Well well, over and out! fect

Av fect

Hur menar du? Dom enda spelen som är på min nya hårddisk är Bioshock och Far Cry 2 men inget utav dom funkar, på den andra däremot så har jag massa spel så som crysis 1-2, cod4, gta: sa m.m

Av fect

varför skulle det vara grafikkortet menar du? jag spelar mer krävande spel så som crysis osv jag har 8800gt inte det bästa men det duger.
Jag tror det är hårddisken då både bioshock och far cry 2 ligger på den och inget utav dom funkar.

Tydligen så var det inte hårddisken, förmodligen. Jag flyttade över far cry 2 till den andra hårddisken och testade men jag hade samma problem..

Av fect

Hårddisk problem

Hejhej, verkar som det är något problem med min hyffsat nya hårddisk. Det är en Seagate Barracuda 320GB 7200.11rpm SATA2 och den fungerar att lagra osv.
Sett en del filmer som är lagrade på den hårddisken men idag när jag skulle testa spela några spel så som far cry 2 och bioshock så hände ingenting förutom att på far cry 2 så kom själva far cry 2 bilden upp i 1 millisekund men efter det så hände ingenting.

Den nya hårddisken är formaterad men inte partitionerad eftersom jag är nybörjare på det området. Så behöver lite hjälp med det från scratch. Är detta orsaken till problemet eller vad tror ni?

MvH MvH

Av fect

Jag har testat ladda ner två olika torrents en Razor och en CLONEDVD men ingen utav dom funkar, när jag trycker på FarCry2 så kommer en bild upp där det står Far Cry 2 men den är bara där i en knapp sekund. Efter det händer det absolut ingenting, har testat starta allt så som editorn och benchmarks men inget funkar. Hjälp?

Av fect

ja, men tog bort det när jag fick detta problemet jag har normal temperaturer på alla hårdvaror.

tog bort klockningen alltså