Inlägg

Inlägg som FiskOlja har skrivit i forumet
Av FiskOlja

Bumpar, samma problem

Av FiskOlja

Jo, det är klart att det ska fungera ur kartong. Får väl försöka övertala Komplett att de inte ska behöva testa det i en vecka för att sedan konstatera att det är fel, så jag kan få ett nytt kort direkt

Av FiskOlja

Har provat att klocka ner det, öka spänning och alla möjliga olika drivers. Får nog bli till att lämna tillbaka det till Komplett. Usch och blä, blir nog en vecka utan grafikkort då..

Av FiskOlja

GeForce GTX 560 Ti OC - dåligt klockat från fabrik?

Har ett Asus GeForce GTX 560 Ti OC, 900 MHz från fabrik. I BFBC2 får jag white screen och måste ctrl + alt + del för att ta mig ut ur spelet. Googlat runt och många andra verkar ha haft samma problem med samma grafikkort, i dessa forumtrådar har folk klockat ner till motsvarande 560ti utan OC från fabrik för att få det till att fungera. Måste jag göra samma sak, eller finns det någon drivrutin jag missat som kan lösa detta nu?

Av FiskOlja

In-Win Fanqua Mid Tower och en 1155 socket

Av FiskOlja

Cooler Master Hyper 212 för stor!

Försökte installera en Cooler Master Hyper 212, men det visade sig vara så att chassit inte är tillräckligt djupt för att kylaren ska få plats, saknas drygt en centimeter.

Några rekommendationer på en bra kylare som faktiskt får plats? Max 500kr.

Av FiskOlja

Lägger beställningen då, hoppas allt blir bra nu!
Tackar för hjälpen!

Av FiskOlja

Tror det ska vara fixat nu

Av FiskOlja

Stödjer det billiga kortet SLI? Eftersom att Inet saknade många varor fixade jag en inköpslista på Komplett istället.
http://www.komplett.se/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=970001...
Rev-korten finns inte på Komplett, och det billigare alternativet som är med i min varukorg på Komplett, stöjder det SLI?

Av FiskOlja

Jag såg att moderkortet (Asus P8P67 PRO REV B3) var försenat, vad kan ni annars rekommendera som ersättare?

Av FiskOlja
Skrivet av DraLetterZ:

Lika bra att köra SB så slipper han uppgradera CPU så snart, och istället kan lägga pengarna på ett till grafikkort.

Jag antar att SB står för Sandy Bridge?

Av FiskOlja
Skrivet av Cubebenq:

Du borde inte ens få linka den, det paketet han hade var väldigt bra processorn och grafikkortet matchar varandra istället för ditt billiga AMD skit. Kör på 560ti har ingen skillnad om du har ett bra grafikkort om du har en dålig processor.

Max

Det var lite det jag trodde, låter som ett säkert kort.

Av FiskOlja
Skrivet av Anerhell:

själv hade jag valt
http://www.inet.se/kundvagn/visa/804027/123121

bättre att betala mer på grafikkortet

såg att du inte har valt en hårddisk vet inte om det var meningen men köp denna http://www.inet.se/artikel/4303818/1tb-western-digital-caviar...

ifall du behöver en

Hdd har jag redan, men är det grafikkortet så mycket vassare? Tänkte köpa ett gtx560 och köra i SLI längre in i framtiden, men det kanske ändå är bättre med ett 6970?

Av FiskOlja

Ny dator ska beställas - synpunkter

Jag är i desperat behov av en ny dator och kommer därför att snarast beställa en ny. Men innan jag skickar iväg ordern skulle jag uppskatta om någon kunde se över paketet jag satt ihop, tyck till!

http://www.inet.se/kundvagn/visa/803598/2011-08-29

Kommer det göra någon skillnad att ta 16gb ram istället, gillar nämligen att ha många program igång samtidigt?

Av FiskOlja

Tänke bara komma med en uppdatering, problemet är löst! Jag bytte nätverkskort och plötsligt fungerar både wow och spotify igen. Tusen tack för hjälpen.

Av FiskOlja
Skrivet av Drömmaren:

Testa kör sånt speedtest på internet. Den testar hur snabbt ditt internet är upp/ner. Kanske när internet belastas lite så chrashar nätverkskortet eller nått liknande,

Jag tror att du har hittat problemet, provade en speedtest. Nedladdningen fungerade felfritt, men när uppladdningen startade frös datorn direkt. Blir nog ett nytt nätverkskort, hoppas det fungerar sen. Tackar så mycket i alla fall.

Av FiskOlja
Skrivet av Hygglo:

För mig låter det som att det är något med din uppkoppling, Brandvägg eler liknande.

Har en annan dator i huset som wow fungerar på, jag har heller ingen brandvägg igång. Kan också nämna att det fungerar att logga in på min karaktär från någon annans dator.

Av FiskOlja
Skrivet av Drömmaren:

Och felet är bara när du startar wow? Ingen annat spel eller nått?

I loadingscreen på wow, Men ungefär samma sak händer med Spotify, efter en stunds användande av Spotify fryser datorn. Men vad jag vet är det bara de två programmen.

Av FiskOlja

WoW kraschar i loadingscreen

Hej, ett par dagar till Cataclysm och man blir lite smått irriterad på problem.

För drygt två veckor sedan började WoW krascha när jag loggade in på min karaktär. Inte nog med att WoW kraschade, hela datorn frös. Jag var tvungen att manuellt starta om datorn. Jag löste problemet genom att dra hela mappen från en annan dator.

Igår hände samma sak, jag uppdaterade driver till grafikkort, moderkort och ljudkort och kollade directX, plötsligen var problemet löst. Funkade i 24h, nu händer samma skit igen. Körde RAM-test och visade inget, börjar bli tossig, vad ska jag ta mig till?

Om ni tänker "deleta WTF, cache osv." så är det inte lösningen.

Av FiskOlja

Strul med P5K och windows 7.

Jag har nu installerat windows 7 Ultimate på min dator. Saknar dock ljud på den och tänkte därför installera drivrutiner till moderkortet. När jag matar in skivan får jag felmeddelandet "WNT_6.1P_64_MCE.", provade att köra .exe-filen som Vistakompatibel utan större framgång. Så jag provade att leta efter drivrutiner på nätet, hittade Realtek-drivrutiner, men när jag försöker köra dem så får jag ett annat felmeddelande, nämligen "Ingen drivkrets understöddes i detta drivkretspaket".

Någon som har en aning om vad jag behöver göra eller vilka drivrutiner som fungerar för mig?