Inlägg

Inlägg som tomat2 har skrivit i forumet
Av tomat2

problem med windows efter nytt grafikkort samt minne

hej
Jag har skaffat nytt grafikkort samt minne och kan inte längre starta windows.
Problemen uppstod efter att jag uppdaterade drivrutinerna för grafikkortet. Jag använde cd som kom med, och gick sen upp på ati's hemsida för de senaste drivrutinerna.
Jag startar om datorn, men under starten så kom det första problemet, när windows ska loada får jag istället ett error meddelande som säger att en av filerna i system32 mappen blivit korrupt och att jag måste reparera windows.
Jag gör detta och det verkar gå bra för nu när jag startar så börjar windows ändå laddas. Men när man normalt brukar få den blå skärmen där man får välja användare så slocknar istället skärmen. Det är som när det inte är någon skärm ansluten.
Jag kan inte komma förbi det, samma sak om jag kör i felsakert läge.

Horde att det kunde ha med minnet att göra ?

Det nya grafikkortet är radeon HD 4870 512mb
Och två gånger kingston valueR DDR2 pc5300 2048mb

Förlåt för all felstavning, jag skriver från min iPhone och orkar inte korrektur läsa

Tack paul

Av tomat2

nix det går inte, alla knappar är gråa, sen beskrev jag det lite fel, c: är en helt egen hårddisk, och inte en partition. Hårddisken är en Raptor X 10 000 rpms

Av tomat2

desvärre så har jag ingen aning om vad felet är men jag lider av samma problem nån gång ibland.
Jag sparar logg på konversationerna, och där kan man se att meddelandena inte kommit fram över huvud taget. väldigt irriterande.

Av tomat2

Formatering av Vista 32

Jag försöker formatera/ominstallera vindows vista 32. Startar med skivan, kommer in i menyn och vill formatera c: som vista ligger på. Knappen för formatera är grå/(går ej att trycka på.) kan formatera andra partitioner men inte den med vista på.

Nån som har någon aning?