Inlägg

Inlägg som Sebastian.T har skrivit i forumet
Av Sebastian.T

är du medlem på playstar.se så har dom nycklar att ge ut, hämtade min idag och fick 5 invites också så om du inte har fått så kan du ge mig din mail så skickar jag en till dig

Av Sebastian.T

Tänkte börja köra igen, spelade closed beta o några månader efter release, vill inte spela ensam, så tips på server tack!

Av Sebastian.T
Skrivet av Minigreven:

Skapat en region på west3. bjuder in de som vill.

gylfen på origin!

Av Sebastian.T

vill spela med några, spelar inte någon roll med server, gylfen på origin, bara bjuda in o ge info om server.

Av Sebastian.T

skulle gärna spela i någon region också , gylfen på origin.

Av Sebastian.T

Billig Bärbar dator som klarar diablo 3 köpråd

Tjenare!

Skulle behöva lite köpråd på en billig bärbar dator som klarar av diablo 3, behöver inte vara på högsta grafiken men vill ha någorlunda fps iallafall, ingen värsting från MSI för 15000kr utan gärna så billigt som möjligt.

Av Sebastian.T
Skrivet av Defender:

Server: Samael = ingen kö som det är på essenia
Guild: Elysium - bara svenskar över 100 medlemmar.
Välkomna o lämna in ansökan ingame !

låter fint, spelar lancer lvl 52 på samael, o en svensk guild skulle inte sitta fel

Av Sebastian.T

Sugen på pvpserver vid release, kommer förmodligen spela warrior eller lancer. självklart är pve mest intressant då jag spelat wow i 6 år men vill även ha möjligheten att PKa när man känner för de.

Av Sebastian.T

vilken server spelar folk på betan? har en 26 slayer på essenia tror jag den hette men skulle vara kul med ett guild o prata lite i.

Av Sebastian.T

bra recension, lite stelt utan bilder men det ska du ju ordna så, annars inget o klaga på.

Av Sebastian.T
Skrivet av zerorepent:

Razers Blackwidow ultimate har väl allt det du är ute efter utom bruna/blå switchar, har för mig den har svarta. Jag har aldrig hört talas om det tangentbordet du nämner. Personligen så hade jag avstått från det då det inte verkar finnas i svensk-layout.

Blackwidow har blåa swichar.

Av Sebastian.T

Ja det hade varit mycket intressant, byter också kringrustning ganska ofta och det hade varit intressant att läsa lite innan man köper.

är Sennheiser PC 360 den swelockers gjorde test på? kan vara intressant o se vad en recension på den ändå, tycker jag iallafall.

En önskning av recension är väl på detta tangentbord http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=838052. finns inte som nordiskt just nu men när det väl kommer vore det intressant.

Av Sebastian.T

finns en bra gudie till er som inte är helt 100% vilka switchar ni ska ha på erat t-bord.

http://www.overclock.net/keyboards/491752-mechanical-keyboard...

Av Sebastian.T

skicka postpaket

Tjenare!

Ska skicka tillbaka mitt p67 moderkort denna vecka men undrar om det spelar någon roll om det är med DHL eller "vanliga" posten?

Säljer posten också lådor som DHL gör?

Av Sebastian.T

någon som har lyckats få kontakt med komplett support via mailen? jag har inte lyckats få svar än, skickat 1 mail igår och 1 idag.

Av Sebastian.T

ja jag är medveten om att de låter, och jag gillar det, bara de att filco med klickljudet gillade jag inte alls.

Av Sebastian.T

Filco t-bord ska köpas. Tactile eller Linear?

Tjenare!

Så det var tänkt att jag att jag skulle köpa ett filco tbord. Finns 3 olika, click vill jag inte ha, det låter för mycket för mig och vet inte hur det är för gaming.
Jag spelar wow, hon, blackops lite då och då, undrar vilket som är bäst för spelande, tactile eller linear bordet?

Av Sebastian.T

lycosa mirror edition skulle jag nog inte köpa, det vanliga har mycket skönare knappar och drar inte åt sig så mycket fingeravtryck.
sidewinder, är vad jag har läst/hört av vänner och dels på forumet, ett väldigt prisvärt tangentbord, inga nackdelar vad jag har läst, enda är att om man är ovan trycker man lite fel på tangenterna men det vänjer man väl sig vid antar jag.

Av Sebastian.T

vilket av dessa köpte du zerorepent? http://www.keyboardco.com/keyboard_search.asp?SG=10029

Av Sebastian.T

tabbe, många som har problem med zowie celeritas med att knapparna blir snabbt skitiga, samt att tangenterna fastnar i nedtryckt läge, men det är klart, har man pengar och vill chansa o köpa ett tbord för 1200 spänn+ för att KANSKE få ett som fungerar så.