Inlägg

Inlägg som Sebastian.T har skrivit i forumet
Av Sebastian.T

Jag använder detta http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/40111124 svart sedan ett år tillbaka och det är väldigt rymligt och av mycket bra kvalité

Av Sebastian.T

har också lite problem med vad jag ska välja för t-bord, funderade på zowie celeritas men efter jag läst både på detta forum och på geekhack.com om fel på bl.a att knapparna fastnar i nedtryckt läge och att de blir smutsiga tangenter struntar jag i det, vill inte betala 1300 spänn för att KANSKE får ett tangentbord som fungerar felfritt, köper nog steelseries eller black widow.

Av Sebastian.T

Nytt tangentbord, beslutsångest. (Gaming)

Hej på er!

Det är så att jag behöver köpa ett nytt tangentbord, har ett 200kr just nu och spaceknappen börjar ge sig. Jag har kollat runt lite och sett att zowie celeritas ska vara rätt bra, men läste i någon tråd att knapparna fastnade för en användare, kanske finns det någon som har annan erfarenhet av detta tangentbord och vill ge lite feedback.
Sen har vi ju Steelseries 7g, jag har kollat på några filmer och det ser ut som knapparna är väldigt höga och "vingliga" när man tar på dom, ser ut som de inte sitter riktigt fast.
Har även testat razer black widow när jag var på mediemarkt och det kändes ganska bra, men vet inte hur kvaliteten är på razers t-bord.

Det står alltså mellan dessa 3 tangentbord, mekansiska. Har ni någon erfarenhet kan ni väl komma med positiva och negativa saker om dessa.

Av Sebastian.T

jag har en fråga, i nyheten står det att 0 och 1 funkar, och att de oftast är en annan färg, jag har 2 st gråa i "toppen", de står att de är SATA6G_E1/E2, Marvell något. sen har jag 2 st bruna under, på dessa står det SATA6G_1/2 - intel. jag har mina 2 hårddiskar i dom gråa just nu( en ssd o en vanlig) vad är det för skillad på dessa och kan jag fortsätta köra såhär?

Av Sebastian.T

äsch, jag antar att det inte är något dåligt med att ha den i 1600, verkar inte krävas mer.

Av Sebastian.T

Sandy bridge 2600k bara 1600mhz - 3400

Hej på er!

Jag har ett problem med min nya dator, jag testade att ladda hem cpu-z eller vad programmet heter och det står att min cpu bara kör 1.6ghz, testade att köra prime95 o den kom upp i 3.4, hur får jag den till 3.4 - 3.8?

Tack på förhand, Sebastian.

Av Sebastian.T

går de få ner http://www.inet.se/artikel/5305578/corsair-4gb-2x2048mb-1600m... till 1.5 om man har dessa.

Av Sebastian.T

tack för inlägget, ja det är lite tråkigt att vänta!
Får se hur det blir med minnena.
Googlade lite och fick se att fläkten till processorn kommer inte att få plats då minnena är höga. (passade om man skruvade bort kylflänsen)

Av Sebastian.T

Sandy bridge dator, check innan beställing nästa vecka.

Halloj, satt ihop en liten dator som kommer beställas nästa vecka om moderkortet/chassit finns i lager, ville bara kolla så att alllting funkar som det ska.

http://www.inet.se/kundvagn/visa/98150/sandy-bridge

beställer en ssd från http://www.webhallen.com/hardvara/113022-ocz_120gb_vertex_2_e...

Datorn är mest för spel så antar att det inte är så nödvändigt med mer minne.

Om ni hittar någon del som är bättre etc så får priset inte gå över 18000. Priset som den ligger på nu är egentligen det högsta jag kan gå.

Av Sebastian.T

ska köpa detta tangentbord ZOWIE Celeritas Mechanical Keyboard | MaxFPS.se kommer nästa vecka. inga extra macroknappar osv. kanske är något du också skulle gilla.

Av Sebastian.T

nu hänger jag inte riktigt med, är det något fel i mitt "slutgiltiga" paket med moderkort, minne eller cpu?

är det inget fel köper jag förmodligen detta, med ett annat grafikkort. Vet inte om jag har orken att vänta längre( på sandy bridge etc), då jag väntade med att bygga en dator sen första nyhteten om de nya AMD korten :/

läste även om sandy bridge:n som låg på ebay runt 4600 kr och ett ganska dyrt moderkort på det, tror inte jag kommer köpa det.

Av Sebastian.T
Skrivet av Filatov:

Om du nu ska ha DVD-brännare så har du glömt den i ditt paket.

Näe de tar jag från denna datorn jag har nu så det är redan ordnat, men vad tror du om de senaste jag satte ihop?

Av Sebastian.T
Skrivet av Threenipples:

Om du inte kan clocka rekommenderar jag att du köper en gammal dator för 100kr och testar på den först så du förstår principerna;)

Näe de ska nog inte behövas, kan nog få hjälp med de.

Av Sebastian.T

funkar detta?

http://data.fuskbugg.se/dipdip/______dato2.JPG

tog bort corsair och antar att det är denna du menar?
WEBHALLEN.com - OCZ 120GB Vertex 2 E Series SATA II 2.5" (SSD) (OCZSSD2-2VTXE120G)

går på 173xx ungefär, vad tror ni om de? (med ssdn från webhallen)

Jag väntar givetvis tills nästa vecka för att se hur de nya grafikkorten presterar, lade bara till ett grafikkort för att se på ett ungefär vad priset blev.

Av Sebastian.T

varför är min processor så mycket dyrare än den du valde?

Av Sebastian.T

Speldator 16-18k

Hej allihopa, har suttit lite och försökt att sätta ihop en dator, är inte jättehemma inom vad som passar etc men har hoppats på att jag läst mig till så att de ska passa.

Har kommit såhär långt, grafikkort blir väl antingen 580 eller 6970 eller vad det heter som släpps nästa vecka. pratade lite tidigare med en polare om raid 1 osv med hårddiskar därför 2st 3,5 hårddiskar, vet inte om dom är optimala men ni får komma med förslag.

http://data.fuskbugg.se/dipdip/_________________dator.JPG

har ingen aning om vad man ska ha för nätagg osv, chassi får ni också ge tips på.

de lutar åt ett Fractal Define XL chassi, men jag oroar mig för att processorkykaren inte får plats, någon som vet?

Av Sebastian.T

Samsung syncmaster 226bw + Gforce 6800.

Hejsan på er alla.

Jo, det är så här att jag köpte en samsung syncmaster 226bw för ett tag sedan. Grejen är den att det verkar som om mitt grafikkort (gforce 6800) inte stödjer skärmen eftersom när jag skulle installera ett medföljande program nekade han och avbröt installationen, det var dock inte drivrutinerna som nekades. Jo, till saken, kan det vara så att mitt grafikkort inte funkar ihop med denna skärmen? (Det är alltså vissa uopplösningar som inte finns att välja på bla "widescreenupplösningarna" som inte funkar).

/tack på förhand. Sebastian.