Inlägg

Inlägg som Kanel har skrivit i forumet
Av Kanel

Låser och hänvisar till stora Com Hem tråden.

Av Kanel
Skrivet av enstorstark88:

Hej, jag vill ta bort följande funktion i outlook 2007.

När jag markerar ett mail för att sedan klicka på nästa blir detta läst.

Jag vill istället göra det läst när jag har dubbelklickat på mailet.

Någon som vet hur man gör?

Toolsmenyn | Options | fliken 'Other' | 'Reading pane...' | 'Mark item as read...' är ett annat alternativ. Händelse vid dubbelklick tror jag inte finns stöd för.

Av Kanel

Sen i tisdags startar mitt modem (CG3100) bara om sig hela tiden och jag får aldrig kontakt med det eller Internet. Supporten har skapat ärende åt tekniska samt antagligen kommer jag få nytt modem, men jag undrar om någon annan här råkat ut för samma trassel och/eller har tips på lösning? Vill helst inte vara utan fast bredband hela helgen...

- - - - -
Tydligen har det kickat igång trots allt, som tur är.

Av Kanel

*Tråd flyttad*

Det kan bli enklare att hjälpa om du anger mer info, exempelvis vad det står på BSOD (blåskärmen).

Av Kanel
Skrivet av lexus430:

Helt riktigt men jag har aldrig haft problemet tidigare med Irfanview. Kan dock inte säga när problemet uppstått. Dessutom så komprimeras ju bilden när den sparas och inte när den visas. Bildvisningsprogrammet behöver ju inte göra några komprimeringsberäkningar för att visa bilden. Dessutom är jpg ett av de absolut vanligaste bildformaten så Irfanview borde ju klara det bättre än råfilerna kan man tycka. Det krävs ju en särskild plugin för att kunna läsa mina råfiler (Nef).

Har du 'Use "Resample"...' aktiverat under 'Options' | 'Full screen' i programmet?

Av Kanel

Vad jag hittat förut när jag stött på samma problem är att det inte verkar gå att definitivt hindra detta. Det man kan göra är en 'Klistra in'-knapp som är kopplat till ett '.PasteSpecial Paste:=xlPasteValues'-makro och hoppas att alla använder knappen istället för Ctrl+V. En riktigt miss att det inte går att låsa cellformat.

Av Kanel

*Tråd flyttad*

Av Kanel

Om du inte hittar något tillägg till exempelvis då Firefox hänger det på trackpaden och dess drivrutiner. Jag har denna typen av scroll på en Dell 13z med Synaptics trackpad. Kan du se vilket märke din pad har?

Av Kanel
Skrivet av 2takt:

Jag har provat avinstallera Opera och även rensat registret men det hjälper inte. Jag har provat maskera som explorer men inte heller det hjälper mig.

Någon som vet vad man kan göra?

Förresten, raderade du Operamapparna manuellt efter avinstallationen? Annars kan det vara urlfilter.ini under '%appdata%\Opera\Opera' som blockar något kritiskt på siten. Testa att tillfälligt radera/flytta filen och starta sen Opera.

Av Kanel
Av Kanel

Ibland har Opera svårt att applicera CSS, vilket detta kan bero på. Har du testat med nyaste builden @ http://my.opera.com/desktopteam/blog/2010/04/21/new-rc-for-wi... ?

Av Kanel

*Trådar ihopslagna*

§ 3.3 - Det är inte tillåtet att skapa flera trådar om samma ämne, varken i samma eller olika forumdelar (så kallad korspostning).

Av Kanel
Av Kanel
Av Kanel
Skrivet av Uggi:

Nu är det såhär att min 5800 börjar bli väldigt seg och dum efter aktivt användande så skulle vilja grundinställa den.
Det enda jag hittar är fabriksåterställning, men då finns ju fortfarande allt kvar, den ändrar bara lite inställningar. Jag vill rensa hela telefonen på allt som jag installerat och gjort! Går det på något sett och isf hur ?

Ta ur minneskortet (formatera det via annan dator eller i mobilen innan du plockar ur det), ominstallera firmware via NSU (Nokia Software Updater) eller Ovi. Efteråt gör en fabriksåterställning (håll inne grön & röd lur samt kameraknappen vid uppstart). Nu ska allt vara rensat och fräscht, så se till att göra en backup innan du sätter igång.

Av Kanel

*Tråd flyttad*

Av Kanel

*Tråd flyttad*

Av Kanel

*Tråd flyttad*

Av Kanel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av lektroo
Nee, det är inte det. Jag har haft så tidigare att Opera bara var ett enda fönster med en enda thumbnail(den aktiva fliken). Dock så har detta ändrats nu av okänd anledning vilket är irriterande.

Bocka ur

opera:config#UserPrefs|UseWindows7TaskbarThumbnails

för att disabla thumbnails där.
Klistra in raden i adressfältet. Glöm inte att applicera med 'Save'.

Av Kanel

Jag förstår kanske inte riktigt hur du menar, men är det så att du får endast en tab/flik per fönster, vilket är huvudproblemet? Eller är det thumbnails i W7:s smartbar du syftar på?