Inlägg

Inlägg som Mycel har skrivit i forumet
Av Mycel
Av Mycel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av The Tall Man
Ofyfan, Cryostasis har jag dreglat till ett bra tag. Var hittade du demot?

Ligger på bl.a. GamersHell.

http://www.gamershell.com/news_66582.html

Av Mycel
Av Mycel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Dythzer
PC gamers ska väl utnyttja så mycket ram och video ram som möjligt till SPELET de spelar och inte typ 20% till operativsystemet? Om man räknar bort DX10 så är vista verkligen inte ett OS för gamers.

Bryr mig inte om DX10 än, så håller mig till XP och det funkar fint för mig.

När jag läser sånt här blir jag snart varse om att personen i fråga inte ens provat på operativsystemet öht. Såväl det faktum att Vista har avsevärt bättre minneshantering än XP (ja, det slukar mer minne, men använder det desto bättre) som att Aero (gränssnittet som använder sig av videominnet) inte används när man kör igång ett spel verkar helt ha förbisetts.

Det är tråkigt att se att många som ställer sig negativa till Vista grundar sina idéer utifrån hur operativsystemet presterade gentemot XP när det var nytt, istället för att ta del av det som nu, inte minst sedan Service Pack 1, är det självklara alternativet om man sitter med en något sånär modern dator.

Tack för mig.

Av Mycel

http://i38.tinypic.com/eb4tg8.jpg

Jag behöver nog inte nämna titeln.

Av Mycel

http://i34.tinypic.com/mr9tf9.png

Grand Theft Auto IV

Ändrade bilden till en länk, den var alldeles för stor! // SWE|OggE

Av Mycel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av SuPrAn
Fy vad besviken jag är, går det inte göra någon sorts kantutjämning i spelet?

Du kan ju alltid trycka på "P" när du spelar, och låta suddigheten göra sitt. Inte för att det på något sätt kompenserar för avsaknaden av proper kantutjämning...

Av Mycel

Enligt PC Gamer UK's recension fordras att man är inloggad på såväl Social Club som Windows Live för att lira multiplayer, något som upprör många. Om jag inte minns fel så ska Live iom Grand Theft Auto IV köras som en separat applikation och inte inifrån spelet, som förr varit fallet.

"Bizarre decision has been made regarding multiplayer - You need to log into Rockstar's Social club AND Windows Live to be be able to log into the game online."

Fler utdrag från recensionen i fråga finns på www.gta4.net.

Av Mycel

Ja, det har ju börjat dyka upp lite nytt på sistone. Bl.a. Social Club TV-sektionen med diverse klipp. Ytterligare information hittas ju som bekant på GTA4.net.

Av Mycel

TheSweede: Nja, nej, det måste vara någon annan Mycel. Jag bilddagbokar inte.

Av Mycel

crow2: Ja, de är så efterhängsna de där typerna.

Av Mycel

http://i34.tinypic.com/24261p2.png

Left 4 Dead är helt klart en GOTY-kandidat i min bok.

Av Mycel
Citat:

Ursprungligen inskrivet av str8forthakill
En sak jag undrar är om trafiken inte kommer att vara lika beroende av vad man själv kör numera? Det är en sak som jag märkte ganska tydligt i samtliga tidigare GTA-spel på PC och konsol. Man kan leta efter en speciell bil i evigheter, och sedan när man hittar den och tar den istället så är plötsligt varannan bil just den modellen...

Vad jag läst så ska detta vara ett minne blott i PC-versionen;

"The other important bit of information is that Rockstar have managed to improve the game streaming, thanks to the power of the cpu in modern PC's. This means less of the "same car syndrome" in which you would see lots of the same car you are driving. The magazine is also claiming that there will be more pedestrians and vehicles visible in the PC version."

Saxat från http://grand-theftauto-4.blogspot.com/

Av Mycel

Enligt GameFAQs är det fortfarande 21/11 som gäller för Europareleasen, men det verkar ju uppenbarligen vara osäkert det med. Man kan hoppas.

Kan inte riktigt sitta still när jag tänker på hur sanslöst kul det vore med en trainer till spelet med möjligheten att göra fordonet man färdas i sådär supertungt (som gick att göra i de äldre spelen, där det redan då var enormt kul).
Det i kombination med Euphoria-motorn och det väldigt imponerande skade/bucklesystemet på bilarna kan nästan inte gå fel. Fler som har erfarenhet av detta? (:

Av Mycel

Json@Jonas

Är lite osäker på om det är officiellt, men de rekommenderade uppges vara:

Processor: Dual core processor (Intel Pentium D or better)
RAM: 2GB
Hard Drive: 18GB free hard disk space
Video Card: 512MB Direct3D 10 compatible video card or Direct3D 9 card compatible with Shader
Drive: DVD-ROM dual-layer drive

Håll till godo. Luddigt värre. : )

Av Mycel

Jag kan garantera dig att den kommer fungera felfritt.

Av Mycel
Av Mycel

Tack, trevligt att höra.

Av Mycel

Ja, jag får väl också läggas till på listan över nyfikna då jag liksom Funkificator sitter på ett Hiper R-Type 580W och är lite inne på ett P5Q-E.

Av Mycel

The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay kanske kan vara något. Allt är ju relativt, men det skulle jag vilja säga är halvgammalt. Och för att vara ett halvgammalt spel är det ju ruskigt snyggt, än idag.