Inlägg

Inlägg som Woodlauncher har skrivit i forumet
Av Woodlauncher
Skrivet av Dava:

Varför har den inte någon VGA-utgång?


I think it's an incredible project, and I'll certainly buy one for my son when they come out. I'm just wondering though if not having VGA is a bit of an oversight and I'd be interested to know why you made that tradeoff. I agree composite is great for places where old TVs are common, and HDMI is great for those of us who just want it as a novelty, it's just I can't help but feel that the people who could benefit most from this would most likely get one of these along with a free or very low cost second-hand monitor, which would almost certainly be VGA only.

Eben: The tradeoff is driven by the feature set of the BCM2835. Previous products in this line used an analog RGB TV output peripheral which could be hacked to drive VGA quite easily; irritatingly, for cost reasons, BCM2835 only supports single-channel (composite) video out, which prevents us from doing this.

I agree that the lack of VGA output is a very significant problem with the device, particularly in school environments, where (at least in the UK) there are often labs full of old analog monitors. Although we can’t afford to add chips to the baseline device to support it, we’re investigating three routes to add VGA compatibility in the future:

Av Woodlauncher

Tejpa. Borra sakta. Fint.

Av Woodlauncher
Skrivet av Hzup:

Jag kommer personligen vänta med att köpa det. Är en AAA titel, men den lär också gå ner i pris. Vill du spara en hel del så gör ett Amerikanskt konto. Och köp det som gift (15USD!) och gifta dig själv. Du får leka lite med proxy, men är nog värt skillnaden mellan 15USD och 25€...

Är knappast värt att bli bannad för att tjäna en hundring.

Blir väl B:AA och kanske Alice men vet inte om det är värt då jag inte har någon handkontroll. Kanske bättre att vänta tills jag skaffat en, spelet är nog ännu billigare då.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Woodlauncher

Alice Madness Returns för 129kr på Webhallen.

http://www.webhallen.com/spel/pc/104851-alice-madness_returns

Av Woodlauncher
Skrivet av anthons:

Ja det är/var helt klart värt det för den summan. Kom bara ihåg att ladda ner modden "complete stalker" för ett ännu bättre spel på alla tänkbara sätt

Man kan fortfarande köpa dom för det nedsatta priset till kl 11.

Skrivet av Imdak:

bra att veta, men ändå irriterande att valve anser att jag inte har rätt till massa spel bara för jag är 15 mil från Stockholm.

Det är väl knappast Valve som bestämmer det?

Blir nog att köpa Torchlight och Dragon Rising för idag.

Av Woodlauncher
Skrivet av schitzo:

Rabatten gäller bara från 2 januari till i mars va?
Isf är den ju typ värdelös då spelet redan har 50% rabatt och kanske får 75% nån dag.

Nä, man kan använda kuponger på rabatterade spel (om det inte står att man inte kan det)

Av Woodlauncher

Fick 50% off ett Valve spel (äger redan alla.. lol) och 50% off Civ V (som jag också äger). Får väl tradea dom mot något.

Av Woodlauncher
Skrivet av tcntad:

Kan ju passa på att nämna att hemsidan är lite seg pga det:p

Haha inte lite.. Försökt lägga Orcs Must Die! i korgen i 10 min. Kanske ska försöka senare

Av Woodlauncher
Skrivet av warmonger:

Jag har aldrig förstått varför folk är så nojjiga över ESD. Jag har plockat isär och satt ihop datorer i 15 år och har aldrig använt mig av ESD-armband eller liknande. Man kommer långt med sunt förnuft. Hoppa ur fleecedressen innan man börjar greja och se till att inte ta för mycket på kretskorten.

Men du har ju ingen aning om det har du fått problem orsakade av ESD-skador eller inte.

Av Woodlauncher
Skrivet av Broken-arrow:

Kan komma idag i morgon eller i ett stresstest. Ända sättet är att ta ett mikroskop eller vad det heter och undersöka alla ledbanor (men oftast ligger det ett tunt lager plast över alla kretsar, men vet inte om alla är så skyddade).

Grafikkortets mönsterkort har flera lager (Moderkorts mönsterkort har det iaf så grafikkort borde väl också ha det) så det skulle bli lite svårt

Av Woodlauncher
Skrivet av Knuckles:

WoW är väl free to play upp till lvl20

Ja men det är inte vad detta är om. Dom lockar tillbaka spelare genom att låta dom spela 7 dagar som vanligt.

Av Woodlauncher
Skrivet av SanCo:

Ett headset kan inte ha äkta surround? Det är ett headset... wtf.

Fel

Av Woodlauncher
Skrivet av anon113729:

Vad gör ni för att misshandla era Firefox-installationer så brutalt egentligen? Jag kör närmast alltid med mer än 40 flikar, har ett gäng add-ons installerat och Firefox krashar aldrig. Men OM det krashar så får man vid nästa uppstart en dialog om man vill återställa alla flikar. Jag tycker att Firefox känns otroligt stabilt och snabbt oavsett hur mycket man har öppet.

Jag brukar sitta med 100+ flikar (ist för favoriter ) och ibland då det kraschar går det inte att få upp tidigare flikarna. Hände mycket oftare förut och det var fan så jobbigt att försöka komma ihåg vad det var man hade lagt i en flik för att kolla på det senare. Datorn igång i en vecka med 100+ flikar så är den inte så snabb längre.

Av Woodlauncher
Skrivet av Ragin Pig:

hej. datorn i signaturen börjar bli gamal men då jag har ont om pengar så funderar jag på en mindre uppgradering istället för en ny dator. Jag är väldigt sugen på bf3 men med min dual core (e6750) är det bara att glömma.

Tänkte försöka jaga rätt på en begagnad q6600 för en rimlig prislapp men frågan är om det är vettigt eller om jag bara slänger pengar i sjön? håller processorn fortfarande i spel? orkar den med bf3? Tänkte isåfall samtidigt byta upp mig till ett bättre graffe.

Kanske bättre att satsa på grafikkort ist?

http://www.bit-tech.net/hardware/2011/11/10/battlefield-3-tec...

Av Woodlauncher
Skrivet av Fyren:

Var hittar du dessa inställningar? Hittar gamma under Desktop management>Desktop Color, men resten?

"My Digital Flat-Panels">"Display Color (Digital Flat-Panel)"

CCC är ju för fan helt jävla sämst! Presets är helt fucked up.

Kan få den att ändra gamma med presets men inte temp & saturation.

Av Woodlauncher
Skrivet av DaBone:

Helt klart att de ska följa de regler som finns i krig.. man är ju ändå ute efter spelet ska vara verklighetstroget.

NEJ. Spelen är inte ute efter att vara verklighetstrogna, det är ute efter att vara roliga. Dock så är dom inte ömsesidigt uteslutande. Det skulle inte ens vara ett spel längre, vad fan är då poängen? Ut på patrull några timmar per dag, ser någon med vapen? Du får inte göra något om dom inte skjuter på dig typ.

Skrivet av mattoys:

man behöver inte förbjuda allt.

De skulle kunna förändra i spelen så att du blev bestraffad när du skjuter civila (förlorad rank eller dylik).
skulle inte det ger spelen ett större värde då du inte bara kan springa runt och skjuta på allt och alla.

Och det är ju jävligt enkelt. In med massa civilia bottar i CS osv? Mycket roligare.

Av Woodlauncher
Skrivet av candyraver:

Är ju sånt skönt flyt i COD bara, känns som "overall" att musen hänger med bättre i spelet, MYCKET mjukare, inte så hackigt som när man rör sig som i BC2 och även jag kör ALLT på LOW så blir de inte samma känsla riktigt i musen, har meckat lite med musinställnigar och får något bättre flyt när jag får röra musen större sträckor på musplattan...

Vettitusan om Bad Company 2 blir bättre om jag har bättre CPU och grafikkort - känns som det är något annat som spökar Kan va upplösningen som inte riktigt hänger med...

Är det för att du har Vsync på? Blir ju som att dra musen genom sirap med den skiten påslagen.

Upplösningen inte hänger med? Vad menar du? Klart det blir bättre om du byter CPU och grafikkort. Jag kör med low och 720p med 5770 och pII 965, med 1080p så hänger det inte med om jag har flash på vilket jag har princip konstant då jag alltid sitter med 100+ flikar i FF.

Av Woodlauncher
Skrivet av Gender Bender:

Helt rätt att dom blockerar barnporr!

Lite skrämmande att 38.9% har svarat nej på frågan. Varför skulle nåt så vidrigt INTE censureras? Går samhället miste om något?

Alla som röstade nej är för parnborr! OMG OMG.

Knappast. Kanske de vill att man ska använda andra metoder än censur, som typ att åtala personerna bakom skiten? Men vad vet jag.

Av Woodlauncher
Skrivet av Gorian:

Hur kassa är dessa bluffare egentligen? De har inte en tanke på att de kommer åka fast, eller?

NÖTTER!

Så sant. Åka in för 1.6 miljoner delat på 4 personer? Verkligen?

Av Woodlauncher
Skrivet av FallenHero:

Fattar inte vad det är med folk, grafiken är långt ifrån allt, det är den s.k spelglädjen som räknas, finns spel som ser jävligt snygga ut grafiskt, men spelet i sig är skit, tycker ni då det är bra bara för att det ser bra ut?

Bryr mig inte speciellt mycket om grafik men vad fan, dom tjänar så sjuka mängder pengar och så gör dom nästan ingenting på grafikdelen? (spelar cod2 och 4 lite då och då fortfarande)

Skrivet av pajsarndansar:

dom som inte visste så använder cod samma engie sen mw1 så grafik messit så är cod sämst men jag spelar cod för det är roligt bryr mig inte om vilken engie spelet går på

Alltså detta är ju ungefär som den där vandringssäg att man inte kan se mer än 60FPS. Det är inte sant. Bara för att DICE lägger till en siffra bredvid sin grafikmotor varje gång betyder inte att den är 'ny'. Det är däremot mycket större skillnad mellan BF spelen än CoD spelen.

Skrivet av matnojje:

Nä och många som köper MW3 är ute efter singelplayer. Därför floppar inte MW3.

Många säger att SP-delen blivit sämre efter första MW. Jag tyckte att första MW's SP var ganska bra första gången jag spelade det (på näst högsta svårighetsgraden tror jag) men när jag reflekterar över det såhär i efterhand så måste jag säga att det var ganska dåligt faktiskt. Dålig story och värdelös AI (om man kör på svåraste är det ju bara att lära sig var fienderna kommer fram för det är ju alltid på exakt samma ställe genom att dö otaliga gånger). Stealth uppdraget var ganska roligt men så lägger dom in ballistik för ett skott? Verkligen?

Om de senare spelen har sämre SP än CoD4 så fattar jag inte varför man skulle köpa det för enbart SP.

Skrivet av Ananasen:

Det är stor skillnad på MW3 och BF3. Det måste man komma ihåg. IMO är det inte samma stil och stuk på spelen och det tror jag grundarna och utvecklarna också vet och tänker.
För mig är MW3 mer åt arkadhållet, springa runt och panga utan att tänka. Knappt något samarbete om man inte är flera spelare som känner varandra som kan kommunicera med mic under spelets gång.
BF3 är mer åt strategihållet/teamplay. Squads, fordon, FORDON! Där får vi inte glömma en stor skillnad.

Knappast ett måste (cod4 och tidigare) men alla spelare blir så jävla sura om man inte springer runt som en yr höna. Fan va skönt det är att ha hittat en no whine server. Sen på Search & Destroy är det inte alls lika många spelare som springer runt som idioter.

Har dom patchat det där med att Image quality på extra ser ut som skit och man måste sätta det på native?

Citat:

Modern Warfare 3 is pure perfection in gameplay and graphics, and it's only going to get better as more DLC arrives and the game is refined and balanced as the designers analyze real-time data from all the matches being played. There is no fan base more loyal than Call of Duty, and this game is guaranteed to delight all who play now and in the years to come.

Recensionen längst upp på Metacritic, 99 i score. Undrar hur mycket pengar dom fick (Game Chronicles). Läste lite mer och känns som om den dryper av sarkasm.