Inlägg

Inlägg som Woodlauncher har skrivit i forumet
Av Woodlauncher
Skrivet av leafbranch:

Japp, var in på Giganten idag och kan bara konstatera att det är så på denna modell, dock så är mitt ex mer glapp en de två som fanns där.
Om jag visste detta skulle jag inte köpt den. Vet inte om jag kan skicka tillbaks den då jag använt den minimalt och brutit plastförpackningarna men den är som ny. Tror du man kan få tillbaks pengarna ( och köpa en Sony HX7V ) ?

http://www.konsumentverket.se/sv/Lag-ratt/Din-ratt-som-konsum...

Du borde kunna reklamera den om du står på dig. 'Överdriv' hur stort felet är för dig.. kanske tänkte du fota skygga djur som blir skrämda av minsta lilla ljud?

Av Woodlauncher
Skrivet av Khenke:

Komplett, Inet mfl gör så här:
Sälj lösa kabinett med lös hårdisk i kit, då är det ju ingen extern HD som säljs...

Undrar om tillverkare av externa hårddiskar kommer göra så själva speciellt inriktat för den svenska marknaden. Det skulle ge mig ett gott skratt.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Woodlauncher
Skrivet av Svbg:

Förstår inte grejen med såna här "free-to-play" spel. Om man vill ha ALLT content blir det ju multum dyrare än en helt vanligt spel...

Och du behöver ju knappast köpa allt content?

Skrivet av Chris_Kadaver:

laddade hem och körde idag... var väl okey spel MEN... "en säsong" med premium content för alla civilisationer mm kostar 999kr en säsong vet jag inte ens hur länge det är men vafan. Vem betalar sånna pengar för ett spel som ser ut som asterix och obelix? När man köper spelet i butik så framgår det inte om det följer med något som helst premium content eller om det enbart är gratisversionen man köper, fast på skiva?! någon som vet hur det ligger till?

Nej, inte 999 kronor. 640 kronor! (ok, 999 kronor. Får väl flytta till USA, sjuk omvandling) Och du får allt content som släpps i season 1, permanent! Bra läsförståelse. Och Asterix och Obelix jämförelsen; vem betalar sånna pengar för TF2! DET ÄR JU SÅÅÅÅ PLASTIGGTTT! Grafiken ser riktigt bra ut imo och även om man inte gillar grafikstilen så ÄR det bra grafik.

Och förövrigt så står det för fan klart och tydligt vad du får om du köper retail om du orkar leta lite. http://aoeo.heavengames.com/info/premium/bundles/
Retail Greek Starter Pack

Du behöver inte ens köpa premium content för du kommer bli matchad mot spelare som inte köpt något och även om du skulle matchas mot premium spelare, om inte premium har ett alltför stort övertag så spelar det väl ingen roll? Du måste bara vara en lite bättre spelare än honom för att vinna.

Av Woodlauncher

Cdon har många billiga spel.. bara söka på pc och sortera efter lägsta pris

Skickades från m.sweclockers.com

Av Woodlauncher
Skrivet av jesusbarnet:

llano är väl på g till laptop marknaden, så det kommer så smånig om, men det du säger är ju rätt där finns pengarna så det borde ju vara lite eld i baken på dem

På tal om det, får SIBA & co pengar för att visa Intels logo i slutet av alla jävla reklamer? Varje jävla reklam ser man en Intel logga! Det irriterar mig bara och gör att jag inte vill köpa Intel. Precis som med den där jävla golddiggern som är med på reklam hela tiden för Ving. Varför skulle jag vilja flyga med er när ni visar den där jävla kärringen hela jävla tiden?

Ja jävlar det var många jävlar..

Av Woodlauncher
Skrivet av Ixos:

Eller så lägger man till en hundralapp och får riktiga Corsair minnen i 1600MHz...

Eller.. så gör man inte det! Om man inte vet att man behöver minnen i högre klockfrekvenser/lägre latency så behöver man troligtvis inte det. Spara pengarna och lägg det på någonting som behövs för det man gör istället.

Av Woodlauncher

Synd att det är på komplett.. man måste köpa så jävla mycket det ska vara värt pga frakten

Av Woodlauncher

Hårdvarusidor brukar väl få testa sakerna innan de kommer ut i handeln, hur långt innan brukar det handla om?

Av Woodlauncher

Sjukt frestande.

Av Woodlauncher
Skrivet av Haglund:

Uttrycket mig luddigt, majoriteten bryr sig inte. Kommer alltid att finnas nischade användare med 3+ skärmar och 3D osv, men det finns alltid lösningar för dom som vill vara värst, t.ex. trippel SLI eller Quad, samma med Crossfire.

Varför skulle inte majoriteten bry sig? Lägre pris och lägre energiförbrukning för samma prestanda är inget endast nischade användare vill ha.

Av Woodlauncher
Skrivet av dakorp:

Givetvis är objekten instanser av samma och lagras inte dubbelt. Det är ju därför de kan ha så många. Hade man lagrat så många punkter hade data-mängden varit absurd, och det är ju därför detta fungerar så bra på repeterade objekt. Hade de varit unika hade det nog inte gått riktigt så bra

Jo självklart.. Det var inte vad jag menade. Jag menade att det är just för att det finns så få unika objekt som det fungerar men om man skulle gå upp i samma nivå som 5 år gamla spel har så skulle det inte fungera på dagens datorer.

Så.. kanske detta fungerar bra om cirka 20 år?

Av Woodlauncher
Skrivet av jagge_:

Varför det? Finns många obesvarade frågor, de visar exempelvis bara statiska objekt, vad händer när de blir dynamiska och rör på sig?

Filmen hackar sig ju fram så jag tror knappast att detta kommer bli the next big thing.. Om inte ens skaparna kan göra en demonstrationsvideo utan FPS drops så kommer ju knappast någon annan göra det bättre.

Skrivet av nikwid:

Att lagra allt som punkter är fullstängt orimligt. Lyssna bara på hur många punkter han säger att ön innehåller (triljoner = miljard miljarder), och tänk att varje punkt måste ha 3 koordinater, där varje koordinat utgörs av några byte. Vi talar alltså om data i storleksordningen över en miljard gigabyte (en miljon terrabyte) bara för den där ön...

Tror knappast att företaget har en miljard gigabyte lagringsutrymme! Så du har nog fel. Det är väldigt stor repetition på objekten, kanske det tar mycket mindre då (utrymme och cpu/gpu-kraft)? Isf så är detta LÅNGT ifrån att kunna användas i spel på ett bra sätt.

Av Woodlauncher
Skrivet av Tjodd:

Det är ju ingen garanti. "Objectives" är viktigare, speciellt då man anfaller (kills, som siffra, är bara viktigt som försvarare).
Det funkar oftast jättebra om bara några i varje lag tänker som trådskaparen, och kommunicerar med övriga laget samtidigt, men tyvärr är för många kåta på att jaga poäng, hög K/D osv.

11002 kills, då hinner inte ens motspelarna röra sig alls efteratt ha spawnat så det är nog ganska säkert att hans lag vinner

Men jag håller helt med dig.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Woodlauncher
Skrivet av Lindgren92:

Ögat ser bara omkring 30 bilder i sekunden faktiskt

Kan ni sluta dra denna vandringssägen? Här är ypperlig länk om ämnet: http://www.100fps.com/how_many_frames_can_humans_see.htm

Av Woodlauncher
Skrivet av edberg24:

Jag skiter fullständigt i om du har 111002-2 i stats. Hjälper du inte laget på BC2/BF3 så är du skitdålig iaf.
Det enda som är viktigt för mig är att du faktist spelar spelet som det är tänkt - lagspel, det är inte COD,
Det är betydligt roligare för alla andra i laget om man spelar som man ska på Battlefield.
Hatar medics som inte revivar eller assault som inte ger ammo lådor.
Sen är det upp till var och en vad man tycker själv. Jag tycker det är roligast när folk gör det dom ska och hjälper alla i laget.

Men om någon har 111002/2 i stats så kommer hans lag att vinna, ingen tvekan om saken! (hehe)

Av Woodlauncher
Skrivet av AlbertMwugabi:

Jag är lite kluven till den här lanseringen, hade den varit billigare hade det varit mycket bättre, som några sa så får man en 120gb ssd för lite mer än vad 150gb skulle kosta. Min bror äger en velociraptor 150gb som han har sina spel på och han tycker det funkar jättebra, får väldigt korta laddtider, han har även en SSD för endast os och småprogram och en raid setup för lagring. Så visst kan jag se ett användningsområde för en raptor, typ som speldisk.

Du får 300GB för lite mindre än 120GB! En 120GB SSD kostar inte "lite mer" än 150GB Raptor. Den kostar 50(!)% mer! Men det finns många andra variabler som de allra flesta tittar på utöver pris och kapacitet speciellt när man kollar på diskar som dessa som gör att SSD:n kan vara bättre för en, och Raptorn för en annan.

Av Woodlauncher
Skrivet av Flogger:

Jag tycker denna artikel har lite av kvälls tidnings journalistik över sig. Sensations artikel liknade den som Linda Bengtzings. Men det är som sagt min åsikt.

Jag är teknikintresse. Att dom lyckas skruva ihop den på sån liten yta är enligt mig ingen konstighet. Sätt minnen direkt på modekort, bortse från formfaktorn på hårddisken, ha det som löst kretskort.

Du har haft pc datorer i kortleks format i flera år, komponenterna är inte stora. Det svåra är kylning, vilket skulle kunna intressera mig som teknik intresserad hur dom löst. En artikel om det vore intressant. (tips på artikel ?)

Som det är nu är artikeln för redan frälsta apple användare. Det är mig gammal skåpmat för mig.

Finns det andra bärbara datorer på marknaden (gärna nyare modeller med liknande prestanda) som har ett kretskort i liknande storlek? Förstår inte hur detta skulle vara sensationalistisk journalistik? De överdriver ingenting och är inte heller partiska på något sätt då dom inte uttrycker några som helst åsikter i artikeln..

Av Woodlauncher
Skrivet av Fredag:

Varför är bössan så sjukt sliten?
Tycker grafiken ser "normal" ut, inget extra supersnyggt som skulle kräva så mycket...

Skickades från m.sweclockers.com

Tycker det ser bättre ut på de läckta videorna.. (och bc2 för den delen!) så är nog inte höga inställnignar på den bilden..

Av Woodlauncher
Skrivet av widL:

Synd bara att de stämmer sina konkurrenter till höger och vänster för patentbrott mot patent från 90-talet som kan appliceras på i stort sett varje modern apparat som har en processor, allt för att slippa konkurrera fair and square (vilket de klarar av utmärkt).

Vilket alla andra tillverkare inom denna industri och alla andra industrier också så det blir lite utav ett icke-argument.

Av Woodlauncher
Skrivet av fesen:

Om man hade kunnat göra egna som är bättre så hade folk redan gjort, tvivlar på att man får det speciellt mycket billigare då det mesta på datormarknaden säljs med väldigt lite vinstpålägg utöver tillverkningskostnaden.

Idd. Det är ju sunt förnuft att det inte är ENKELT att få 90% verkningsgrad! Om gemene man skulle kunna bygga någonting så energieffektivt för en mindre kostnad som håller samma kvalité så kan grisar flyga.

Man behöver inte ens grundläggande elektronikkunskaper för att komma fram till det.