Inlägg

Inlägg som Woodlauncher har skrivit i forumet
Av Woodlauncher
Skrivet av Elgot:

Så illa är det väl inte; det är ingen som påstår att varorna är något annat än vad de egentligen är. Och ja, om varor kan vara olika är det klokt att undersöka vad man egentligen har lagt i kundvagnen - om man endast går efter längd när man handlar kabel är det väl inte helt sannolikt att man får vad man vill? Redan idag blir väl för övrigt sådana kunder lurade av att hd6450 presterar sämre än hd5870 trots att modellnumret är högre och kortet är nyare?

Det har du faktiskt rätt i. Brukar se att många här kan vara väldigt insnöade och få för sig att majoriteten av konsumenterna vet mer än dom faktiskt gör, verkar ha fallit för det själv.

Av Woodlauncher
Skrivet av jOnÄTÄn:

Det kan jag av egen erfarenhet säga att det inte stämmer;) Men jag tycker inte detta spelar någon roll, upp till köparen att kolla upp vad den köper.

gts 250 är mer ett 9800gtx har jag för mig. och 240 är ett lite sämre 9600 kort, (tror det var så i alla fall)

Förstår verkligen inte hur du kan tycka detta är okej! Kollar du verkligen upp ALLT du köper? Om du köper en kabel som ska vara 2 meter lång, drar du ut på internet och letar info om den så att den faktiskt är 2m och inte 1m lång innan du köper den då?

Av Woodlauncher
Skrivet av l'o'vet:

Fattar inte varför ni måste grina så fasligt över att telefonen loggar vilka hotspots du har varit nära. Det är långt, väldigt långt, ifrån en ipad som smygfilmar dig när du brunkar. "Buhu jag borde blivit förvarnad eller kunnat stänga av det" - Jag håller med, dumt av apple att mygla om det, men världens ondaste företag? Trams

Så sant.

Av Woodlauncher
Skrivet av Ozzed:

Båda sakerna är grova övergrepp på den personliga integriteten som inte hör hemma i en demokrati. Jag antar att du tycker att det skulle vara OK att någon installerade en kamera hemma hos dig och såg precis vart du gjick omkring? Om inte, vänligen motivera "vad i självaste fan" som är skillnaden rent principiellt.

Du läste inte det jag skrev precis nedanför eller? Och i vilken värld är att lagra data över mobilmaster och hotspots samma sak som att installera en kamera i någons lägenhet? Kan du allvarligt talat inte se skillnaden?

Det är ungefär som att säga att det inte är någon skillnad mellan att våldta, tortera och mörda en person och att någon snubblar över en sladd du dragit till TVn och slår huvudet i en bordskant och dör!

Av Woodlauncher
Skrivet av Ozzed:

Det är precis dethär jag menar. Folk har blivit så avtrubbade så det finns inte.

Vill du att staten skall få installera en övervakningskamera på valfri plats i din lägenhet utan att säga till också? Det är exakt samma sak.

Apple har lagt in spyware i folks telefoner utan deras vetskap. Äckligt är vad det är.

Hur i självaste fan kan du ens jämföra detta med att installera en övervakningskamera i någons lägenhet? Sämsta jämförelsen någonsin!

Skrivet av DeathPony:

Det är bortom mig hur man kan bry sig om sånt här.

Apple får gärna veta var jag och min telefon befinner mig 24 timmar om dygnet, jag menar, det skiter dem ju fullständigt i? Att viss information lagras är ju givetvis endast för att stödja vissa funktioner.

Så du är inte det minsta orolig att en anställd som har tillgång till positionsdatan och ekonomiska problem aldrig skulle sälja den informationen?

Av Woodlauncher

Att ingen märkte att den inte loggade din position är väl lite konstigt.

Av Woodlauncher

'Advantages: Sales Team'

Hur menar dom?

Av Woodlauncher

Har jag fel eller är engelskan lite dålig på sina ställen?

Av Woodlauncher
Skrivet av Jerkanftw:

Då är frågan ännu större då, varför görs produkter med 4G?

Nja inte direkt.. Det är helt enkelt för att förbereda inför framtiden och 4G är väl inte så långt bort nu.

4G specifikationer: http://www.itu.int/ITU-R/index.asp?category=information&rlink...

Av Woodlauncher

I cod4 (TDM) så spelar det knappt någon roll hur jämna lagen är. Blir väl lite svårare när alla spawnar i ett hus och motståndarlaget sitter utanför en hel runda men det blir ju bara roligare så Folk som säger saker som 'useless team!' i slutet av rundan är så jävla dryga, brukar säga åt dom att förbättra sitt spel istället för att skylla på andra (detta är förövrigt alltid personer med <1 KDR).. Men i spel som CS eller S&D i cod4 så är det ju inte speciellt roligt att vara totalt överlägsna.

Vidare så förstår jag mig verkligen inte på folk som klagar på saker som Last Stand, Martyrdom och Grenade Launcher, Camping, 'bunny hopping' och allt sånt skit! Det kan vara lite drygt ibland men det är inte värt att kommentera för fan! Sen är det alltid lika roligt när man sprintar mest hela rundan och ändå blir kallad camper.. lol

Av Woodlauncher
Skrivet av Jerkanftw:

Varför görs det mobiler och surfplattor med 4G? Det är väl ändå bara Sverige och Norge som har 4G? och det är inte ens fullt utvecklat

Nej vi har inte 4G än. Telia vill dock få oss tro det.

Av Woodlauncher
Skrivet av Cyberz:

Visste inte att man behöver en överklockad dator för spela CS 1.6

Hahaha! Alltså du borde bli komiker! *facepalm*

Skrivet av kaztompc:

detta är ju f*n patetiskt, betala extra för en enkel j*vla överklock

Nej det är det inte.

Av Woodlauncher
Skrivet av hinds85:

Ah okey, men det skiljer ju bara drygt 50:- på i5-2500K vs i5-2500. Men bra att veta Har du någon uppfattning om när ett mini-itx P67 mobo kan komma att släppas? inköpet var planerat till om drygt 1-2månader

Gigabyte hade planerat in P67-moderkort som redan skulle ha släppts men det blir antingen inget av eller så skjuts det upp. Efter att ha läst lite om det så verkar det som om moderkortstillverkarna kommer skippa P67 och hoppa direkt till Z67 som kan överklocka och använda den inbyggda grafiken..

http://hardforum.com/showthread.php?t=1595795
Kille som skickat mail till flera moderkortstillverkare och frågat om P67 kommer som mini-itx. Ser inte så ljust ut, inte ens för Z67.

Av Woodlauncher
Skrivet av hinds85:

Du menar alltså typ ASUS P8P67-M PRO B3, Socket-1155?

Eftersom själva grejjen var ju att ha SG07B och ett mini ITX mobo.. blir ju genast meditower då?

Om du inte orkar vänta på ett mini-itx P67 moderkort så finns det ingen anledning att köpa K-versionen om du inte tänker byta moderkort innan du byter processor dvs. icke-K versionen kan förövrigt överklockas den med, inte lika mycket dock.

http://www.overclock.net/attachments/intel-cpus/189639d129483073...

Av Woodlauncher
Skrivet av Dunlopzu:

Bra det!

Har inga bra erfarenheter av Samsung diskar, WD är det som gäller..

Så för att du har haft ett par dåliga erfarenheter så tycker du det är bra med minskad konkurrens?

Av Woodlauncher
Skrivet av Devil May Cry:

Kul hur alla apple fantastiker berättigar detta på något sätt.
Hade du köpt en PC för samma pris där ena helt enkelt hade bätte/snabbare hårddisk. Nej naturligtvis inte.

Vilket stort icke-problem..

Av Woodlauncher

http://www.inet.se/files/pdf/1968938_0.pdf

Citat:

Space for a 2.5-inch hard drive and 2 204-pin DDR3-1066 SO-DIMM

http://www.inet.se/kategori/368/1066mhz-pc8500?sort=price

Av Woodlauncher

Måste bara säga detta: 49 kronor i månaden! INTE 99! Hur i självaste fan kan detta vara så svårt att förstå? Man kan inte jämföra två så olika tjänster som Premium och Free/Open.

Av Woodlauncher
Skrivet av BareHipster:

2 års garanti.

Jag vet. Men det kommer ändå inte hjälpa om du beställer från Pixmania så du kan se det som att du köper utan garanti.

Av Woodlauncher
Skrivet av freski:

På Pixmania.se kostar den lite mer vad den ska, d v s knappt 1100 kr, och finns dessutom i lager. Undrar för övrigt om prisjakt har något emot PM, de verkar ju inte vara listade alls,

freski

Utan garanti så är det ju knappast prisvärt.