Inlägg

Inlägg som Woodlauncher har skrivit i forumet
Av Woodlauncher
Skrivet av Tomas_88:

Den grafik och korta byxor ..... men:

1. Det är inte Lara Croft
2. Man har dragit ut för mycket på hela serien- alla äventyr tillsammans handlar väl om många år- här är hon typ fortfarande 25
3. Det där är inte själva spelet utan just en trailer

'A survivor is born', detta är ju en reboot..

Av Woodlauncher

Lite OT men Origin buggade redan efter 1 min. Första gången jag använde det så efter att ha loggat in ville programmet att jag skulle skriva ett nick, jag tog samma som här på Swec men det var visst redan använt, jaha, då tar vi väl och lägger till SE efter.. "You may only create 1 persona".. Kryssade ner det men då varnade den för att jag måste göra klart processen för att kunna använda Origin. Startade om det och så fick jag visst mitt första nick ändå.

Det bådar inte gott inför framtiden om dom inte ens kan klara av att göra det allra första man påträffar i programmet buggfritt. Sen måste man även ladda ner BC2 och Vietnam samtidigt om man köper Digital Deluxe edition, inte värt. Jag vill spela BC2 så fort som möjligt tack, kommer knappast köra igenom allt content innan nedladdningen av Vietnam är klar. Det var till och med 5 kronor dyrare att köpa Digital Deluxe än att köpa spelen var för sig.

Av Woodlauncher
Skrivet av Battlefield:

Om du jobbar på Logitech vet du om G400 har någon tjutande komponent i sig. Sensorn för scrollhjulet tjuter som bekant i min MX510 och ska tydligen göra det i MX 518 också. Ett väldigt högfrekvent tjutande som hörs då det är tyst i rummet.

Vad i självaste... har inte hört något sådant men nu när du sa det så höll jag örat nära och det tjuter minsann! Inte så att det hörs när jag sitter normalt men ändå..

Av Woodlauncher
Skrivet av mandrag0ran:

Vet inte om jag känner mig så sugen på det där.. det finns väl säkert ett klassiskt skrivbord o så, som man kan använda istället för.
Kändes lite onödigt blorpigt.

Håller med det är tråkigt då sånna här stora aktörer låter sig svepas med i trender

På vilket sätt är det tråkigt? Presentationen ska marknadsföra W8, ska dom då lägga in saker som en klar minoritet använder!?

Av Woodlauncher
Skrivet av Zeuxlarsson:

Det är väl snarare bättre, spelet ska vara en sorts simulator snarare än ett arkad-shooter, i verkligheten så edge-walkar man inte eller balanserar på en tunn järnstång med full utrustning.

Hur är att glida ner på NÅGOT sätt mer verklighetstroget? Skulle väl vara mycket bättre om man ramlade av eller något liknande och det var f.ö. endast ett exempel. Man glider ju runt som bara fan hela tiden. Ett annat irritaionsmoment är den där buggade jävla parachuten! Har dom fixat den eller?

Av Woodlauncher

Ett av de största irritationsmomenten med BF2 för mig var att man gled runt så förjävligt mycket, om man hoppade upp på någonting smalt gled man nästan alltid ner igen. Är det pga sämst nätverkskod eller motorn? Hur har det varit med detta i spelen efter BF2?

Av Woodlauncher
Skrivet av widL:

Jag har spelat BC2 flera hundra timmar, och har bara stött på fuskare två eller tre gånger, hur kan du tycka att det är ett stort problem?! Du måste spela på dåliga servrar.

Han kanske är en av dom där jobbiga jävlarna som tror att alla som är bättre än honom hackar.

Av Woodlauncher
Skrivet av upl8447:

varför har man bara 1080p på en 27"? dessutom så måste man ju sitta ännu närmare pga av att man måste nå att kleta ner skärmen. med en massa fula finger avtryck! cool? kanske. men dock inget jag skulle köpa.

Varför skulle du vara tvungen att använda touch? Dom har ju knappast skippat USB!

Av Woodlauncher
Skrivet av Mimematis:

Spelmus måste väl ändå vara ett typo, det är ju en solklar designmus.

Vänsterhänta använder högerhanden för musen!

Punkt och slut

Så sant. Använde vänsterhanden när jag först började med datorer men det tog inte så långt tid att vänja om. Fyfan att sitta med WASD och musen på vänster sida.

Skrivet av Twiggeh:

Dock så undrar jag varför musen bara har en tumknapp?

Sitter det kanske en på andra sidan?

Av Woodlauncher
Skrivet av Blackgoat:

Alltid gillat COD multiplayern, högt tempo på relativt små banor.
Single playern brukar vara relativt kort men ha en schyst story.
Har köpt alla tidigare cod spel så blir nog sittande med detta å

Självklart blir det lite BF3 när det kommer å.
Helt annan multiplayer där, skönt med omväxling.

Förstår inte hur vissa kan sitta å gnälla på att COD suger för att de kör med samma grafikmotor som tidigare.
Tittat på CS 1.6 på länge ?
Drösvis med folk som spelar det, garanterat inte för att det är snyggt.

Bra grafik höjer ju spelupplevelsen i RPG's etc.
FPS kan få vara lite "fulare" bara det har ett bra upplägg.

Det är MIN åsikt. Alla tycker olika!

//BG

Jag uppfattar det inte som att dom klagar på att grafiken är ful på det sättet du menar, de klagar på att den knappt har förbättrats på flera år.

En sak som är bra med CS är att det är enkelt att spela custom banor. Detta är ju inget som görs i en större utsträckning i COD-serien (hur var det med 1:an och 2:an? Kommer inte ihåg riktigt). Mjöklar pengar genom att släppa mappacks.. fyfan (svär mer åt folk som köper dom än tillverkaren)!

Av Woodlauncher
Skrivet av Ase:

Bara att hoppas att dom kommer ut samtidigt ,så blir det ingen effekt åt nåt håll ,utan den som presterar bäst, håller bästa pris blir den som går segrande ur striden . Så ur konkkuranssynpunkt är det bra om dom kommer samtidigt,men synd för AMD

Lika naiv som alltid. Du har sagt att du vet att det inte är så simpelt som att tillverkaren med det bättre utbudet säljer bäst (om jag inte minns helt fel) men det låter inte som det nu.

Av Woodlauncher
Skrivet av krafs:

Det verkar ju vara många här som har rätt att klaga på Carmack's klagande, utan att ha tillfört något alls. Jag skulle nog påstå att vem som helst kan klaga hur mycket de vill.

GoldSrc är utvecklad med Quake engine som grund.

Beror ju helt på hur mycket av grunden som finns kvar. Om jag skriver ett 'hello world' program och sedan tar du bort hello world delen och skriver Windows 8 med min kod som bas kan man fortfarande säga den är utvecklad med min grund? Kanske ge mig en sisådär 50% av intäckterna då jag gjort så mycket

Av Woodlauncher
Skrivet av Sovereign:

Låter ju vettigt så länge man är hemma. Men när man är någonstans där nätverket har någon skum kryptering (i min skola behöver man lägga till en nätverksprofil manuellt för att ansluta med en dator, då det är någon variant av PEAP, tvivlar på att det skulle vara enklare med en mus) så sitter man helt plötsligt och måste välja mellan att ha internet, eller ha ett ad-hoc-nätverk för musen. Så bluetooth passar sig nog bättre när man är på resande fot.

Men för exempelvis en HTPC är ju idén lysande.

Tänkte på det själv men det blir ju sjukt osmidigt så musen måste väl ändå kunna sända direkt till datorn? Annars är det fan den sämsta uppfinningen någonsin, åtminstone för bärbara datorer (som dom visar med i videoklippet)

Av Woodlauncher

Det där såg ju fint ut

Även om det inte är ofta man ser moderkortet så skulle jag inte vilja ha ett sånt. Tur att det bara är för testning.

Av Woodlauncher

Tycker konsoller är mycket bättre till bil- och fightspel och nu menar jag casual med flera personer inte sitta själv framför 3 skärmar med en jävla ratt :). Har aldrig förstått mig på personer som spelar FPS på en konsoll.

Var ett par år sedan jag ägde en konsoll nu, min sista var en PS2. Innan dess hade vi alltid minst en konsoll.

Skrivet av lambdaN:

Skaffa bara en spelburk sen ett amerikanskt Nintendo 64 så äre klart

Varför amerikanskt?

Skrivet av kyre:

Bra alternativ, men de har ju inga likheter med iMacen.
ATX är anledningen till att PC burkar ser ut som de gör. Försvann standarden skulle det se bättre ut på PC sidan. Och om vi hade alternativ till Windows som vanliga människor kan använda.

Vet inte om du trollar eller nåt men om man inte skulle ha någon standard skulle det bli HELT åt helvete! Hur tänker du egentligen?

Av Woodlauncher
Skrivet av Creedo:

Hur kan 910e vara så mycket billigare än 905e trots högre prissättning från AMD?

Tryck på den så får du ju se? 905e säljs enligt prisjakt på EN affär som inte ens har den i lager.

Av Woodlauncher
Skrivet av Pimpim666:

Rätt många. Testet finns här i Swec om du vill gå på djupet.
http://www.sweclockers.com/recension/13224-intel-sandy-bridge...

Hur som helst verkar AMDs billigare x6 vara prisvärd om man ska bygga en budgetdator med många kärnor.
EDIT 2: Tar tillbaka det jag skrev ovan. För bara ca 400kr mer kan man uppgradera till en i5 2500k som är rätt mycket bättre än billigare x6. Så riktigt budget är det inte :/
Strömförbrukningen är också mycket högre på x6orna.
Så dom där 400kr extra du lägger ut för en Sandybridge så får du en snabbare CPU och som drar mindre ström vilket medför att 400kr skillnaden betalat tillbaka sig själv efter 2 års tid eller nått.
134W (2500k) / 215W (1100T) / 195W (1055T)

EDIT3: och bygger man ett system med 6 kärnor gör man det mest troligt för att rendera eller nyttja mycket CPUkraft och inte spela. Därför är det säkert att anta att man mest troligt har igång datorn dygnet runt och ofta pressar den hårt.

EDIT:
Tomshardware jämförelse
http://www.tomshardware.com/charts/desktop-cpu-charts-2010/co...

Man får ju även tänka på att Intel-moderkort generellt sett är dyrare.

Av Woodlauncher
Skrivet av Ase:

Kanske dags för dom att göra nåt som är bra då.(Amd)
Så länge Intel gör bättre processorer kommer dom vara störst.
Håller med om att vill man stödja dom mindre så är det Via man ska stödja(0,x%)
Tycker inte synd om varken AMD eller Intel ,den som generar den bästa processorn dom handlar jag av.
Väntar på & få se/höra nåt om Grafen igen där körde dom väl en transistor på 100 Ghz dessutom genererar den ingen värme ,fast dröjer väl en 10 år till eller nåt

Så varför var inte AMD störst när de gjorde bäst processorer då? Det fungerar verkligen inte som många verkar tro. Konsumenter bryr sig ofta inte om vad som är bäst, bara vad som låter bäst eller som dom tror sig veta är bäst.

Av Woodlauncher
Skrivet av Jonteponte:

Själv har jag 200 MHz långsammare processor men ngåt bättre graffe än dig (se sig). Och dessutom på socket 754. Rocking it since 2005. Lets call it even

Efter att ha velat en massa fram och tillbaks de senaste månaderna så blir det nu nog en 1155 Sandy Bridge 2500K på en mATX Z68 bräda till semestern. Och sen hoppas jag på regn Jag undrar också om jag kommer att märka nån skillnad. Nån som vet?

Det börjar tom bli segt att surfa. När jag öppnar en ny flik i Firefox och läser in en flashtung sida så låser sig hela Firefox i alla fall 5-10 s innan man kan börja scolla. Duktigt enerverande. Hade jag inte varit så snål när det begav sig så hade man i alla fall haft en X2 processor på 939 nu. Det hade kanske flutit på lite bättre...

Om den inte gjort det förut är det väl dags att installera om Windows

Av Woodlauncher
Skrivet av Ase:

Konstigt att fråga vad vi ska kunna använda det till, sata 3 är ju redan en begränsande faktor för ssd diskar.
Så innan året e slut så antingen sata4 eller thunderbolt,
sen gillar jag ideén på att kunna koppla ihop flera prylar i en kedja istället för 1 kabel till varje ,synd att det ska dröja så länge till det kommer i ljusform bara.(istället för koppar)
p.s var det inte 100 Gbps som var målet sen. om jag inte minns fel så var det väl den hiskeliga summan av 7 $ som det skulle kosta att implementera på moderkorten

Det är väl en ganska stor summa? Ett moderkort kostar väl ändå inte mer än 30$ att tillverka?