Inlägg

Inlägg som Aboya har skrivit i forumet
Av Aboya

Nu fungerar Kollinummret av någon anledning och paketet är på ingång så jag borde kunna åka och hämta det idag. trevligt.

Av Aboya

Nu förstår jag inte riktigt, har också fått ett mail med länk till någon dlc kod från webhallen. Men det verkar bara vara en, jag har ju beställt buddy pack.
edit: Eller är det kanske fyra stycken olika? Hur vet jag i då vilka två som ska in på mitt konto och vilka som ska in på min brors? Vad ger dom olika koderna förresten?

Av Aboya
Skrivet av pimpy:

Spelen skickas med brev, och då kan de ej spåras med kollinumret/ordernumret.

Inte för mig dock, jag betalade inte med kort. Så det borde ju komma till postombudet där jag betalar spelet.
Edit: Eller det kanske skickas som brev ändå ja... Men konstigt att jag har fått ett kolli id.

Av Aboya

Jag skiter i att jag inte fick det idag, men jag är lite orolig att jag inte kommer att få det imorgon. Man vill ju ha det på release dagen i alla fall.
När jag söker på kollinumret jag har fått så står det "Försändelsen ej registrerad". Om det stämmer så får jag det inte imorgon.
Vad står det när ni söker med ert kollinummer? Från webbhallen förresten.

Av Aboya
Skrivet av helmius:

Hämtade precis mitt paket från komplett på posten! Någon som vet om jag kan spela idag eller om jag får vänta tills imorgon.

Du måste nog vänta till inatt kl.1 om jag inte har fel.

Av Aboya

När jag loggar in på Webhallen ligger min beställning under "behandlade" sedan den 23: dje och det finns ett kollinummer, dock har det inte skickats än verkar det som. Kollinumret är inte registrerat står det när man söker på det.

Av Aboya
Skrivet av Evil Peter:

Jag menar inget illa men jag fann det där väldigt roligt. Jag har oerhört svårt att se det som en "make or break"-sak då det endast är rent kosmetiskt.

Jo det låter rätt dumt men jag hatar verkligen när man kastar/skjuter kniv, pil, spjut och liknande, sedan poff så är de försvunna. Något jag stör mig på extremt mycket.

Av Aboya

Har man kunnat se i någon video om pilar sitter kvar i fienden som i Oblivion? Det antar jag att de gör, om inte så är det nära på en anledning till att inte köpa spelet för mig. Känns ganska viktigt.

Av Aboya

Fick tag på limited edition på Elgiganten!
Jag har nu installerat skiva två, efter det stängde jag av spelet och skrev in alla tre koder. "Launch Track Pack" började laddas ner, sedan "Launch Bonus Car Pack", men "Limited Edition DLC Content" försvann från nedladdningskön lika fort som den kom dit. Någon som vet varför? Kan jag få ner den igen?
Sen undrar jag också vad ett Season Pass är för något?

Av Aboya

Jag kan inte bestämma mig! Är det värt att köpa det och köra med kontroll när jag just nu har vant mig vid ratt till GT5 (ratten går inte att använda till Xbox 360)?
Och så har jag en gammal Xbox med 20GB HDD som inte har mycket utrymme kvar, hur mycket tar installationen ungefär?

Av Aboya

Vet inte om jag ska köpa detta på fredag. Jag köpte nyss en Driving Force GT ratt till PS3:an för GT5 och det känns ju surt att då köpa detta när man inte kan använda ratten.
Jag körde ju dock Forza 3 med kontrollen. Inte lika roligt bara.
Det enda jag saknar i GT5 är egentligen att kunna göra bilarna mer personliga som man kan i Forza med spoilers, kjolpaket mm. Och framförallt "rit läget".

Av Aboya

8GB minne

Hej.
Jo jag tänkte slänga i 4GB extra ram och ville bara se så att det helt säkert blir rätt.
Dessa har jag nu och dom finns inte längre att köpa https://www.inet.se/artikel/5305471/corsair-4gb-2x2048mb-1600mhz-xms3.
Är det då dom här minnena jag ska köpa? https://www.inet.se/artikel/5315055/corsair-4gb-1x4096mb-cl9-...
Sen undrar jag också om det är värt det? Inte precis dyrt men behöver man 8GB eller ska jag skita i det och köra vidare på mina 4GB?
Tack på förhand!

Edit: Det är visst en 4GB ser jag nu, jag har 2GB x2. Funkar det ändå?

Av Aboya

2.0 uppdateringen finns att ladda ner nu om ni har missat det.

Av Aboya

Kommer man att kunna hålla på lika mycket med stripes, dekaler och grejer på sina bilar som i Forza 3?

Av Aboya
Skrivet av Mr. Bravo:

Det finns många servrar som har olika former av rollspel under sina uppdrag. Men det är i princip bara klaner och communities som arrangerar sånt, med förbestämda roller och uppgifter, samt kommunikation via deras egna TS/ACRE-server. Så det var nog inte så konstigt att du blev kickad Kika tex här efter squads och dylikt som hittar på liknande, om du vill hitta folk att lira med.

Hittade servern igen och frågade varför jag blev kickad. Min ping var för hög.
Men just den servern fick vem som helst spela på, de flesta var civila och några var poliser som stoppade fortkörare etc. det fanns affärer och pubar och liknande.

Av Aboya

Spelade nyss på en Roleplaying server som verkade vara riktigt rolig, hade ingen aning om att det fanns.
Men av någon anledning blev jag kickad efter en halvtimme och jag kan inte hitta servern igen. Kan man se vilka servrar man har varit inne på tidigare eller lägga till favoriter?

Av Aboya

Väldigt störande när man håller på att desarmera bomben, så kommer några andra och också börjar trycka E som idioter och mätaren resetas då hela tiden. Till slut sprängs bomben.

Av Aboya
Skrivet av KKay:

Drar en dubbelpost då detta är ganska illa, stats som blivit totalt nollade, och tydligen folk som blivit bannade.
Glad att jag inte joinade någon av servrarna.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/forum/threadview/2826564...

Det tycker jag låter så jävla dumt, varför skulle folk som går in på servrarna bli bannade och bli av med alla sina spel på EA Kontot?
Han från Dice som skapade den tråden skriver ungefär att "Om ni blir bannade är det ert eget fel. Ni har blivit varnade I denna tråden". Alla kollar väl inte precis på forumet?

Av Aboya
Skrivet av TheDaemon:

Det går att flytta över filerna.

Men då får man ju inte med filer i registret etc.
Edit: man kan visst göra backup på spel, smidgt! då stoppar jag nedladdningen igen och flyttar över från den andra datorn och testar.

http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/6528996.page
http://support.ea.com/app/answers/detail/a_id/5455/~/move-or-...

Av Aboya

När jag började spela i förrgår så gjorde jag ett nytt konto och la till koden på. Idag loggade jag in på mitt vanliga EA konto som jag använder till BF:BC 2 t.ex och lade till BF3 betan. Då började det ladda ner hela spelet en gång till när jag redan har det installerat och färdigt. Min bror laddade dock ner det nyss (på 6 timmar) och jag hade helst velat slippa detta. Kan man flytta över det från en dator till en annan på något sett tror ni?
Dåligt att man inte kan göra som i Steam, göra backup och flytta mellan datorer. Tror jag inte i alla fall.