Inlägg

Inlägg som Jefla_Olavi har skrivit i forumet
Av Jefla_Olavi

Någon som testat Nokias Purity headset, in-ear varianten?
Isf, vad kan ni säga om den. Är det något att ha och är de bekväma?

Vet någon om andra in-ear hedset som fungerar med wp och är av bättre kvalité?

Tacksam för svar!

Av Jefla_Olavi

Är det någon som hittat Tunein radio på sin wp8?
Läste igår att den ska vara i bruk igen, men lyckas inte hitta den. Min överlägset bästa app så jag vill gärna ha den igen

Av Jefla_Olavi

Fråga!?
Jag har en lumia 800 nu och undrar om det finns något smidigt sätt att föra över appar osv?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Jefla_Olavi
Skrivet av forfudgesake:

Är det någon som vet hur stor chans det är att få tag i en L920 i butik för tillfället? En del av leveranserna måste ju liksom komma till butikerna och inte åka rakt ut till de som förbeställde, eller har jag helt fel?

Det beror på butik, Telia kommer inte skicka ut innan dem tillgodosett förbokningar. Elgiganten har på sina butiker runt om, bokade nyss en vit för att hämta på min lokala elgiganten efter jobbet

Av Jefla_Olavi

Telia har gul och svart inne enligt deras webblager!

Av Jefla_Olavi
Skrivet av phz:

Notera dock om att detta är ett medvetet PR-trick som alla tillverkare kör med. Om några dagar går de ut med ett pressmeddelande och säger att telefonen är "slutsåld!" och får mer publicitet. Se spelkonsoler, telefoner, plattor, etc.

Det finns ingen anledning att vänta tills man har ett så stort lager att man skulle klara av den första anstormningen av förhandsbeställningar, etc., innan man lanserar en produkt. Hypen är värd PR-pengar i sig, likaså att överhuvudtaget få ut produkten så snabbt som möjligt.

Helt klart, men nu talar jag om Telia inte Nokia. Telia är återförsäjare, inte tillverkare!
Jag har själv jobbat flera år på telia och har okej insyn i hur deras rutiner fungerar. Nu kan försäljaren jag talat med överdrivit, men om telia har så lång förbokningskö att butiker få vänta på exemplar att sälja så innebär det att många förbokningar gjorts. Telia är den återförsäljare som får de stora leveranserna och har väldigt sällan svårt att tillgodose ett behov. Sen kan absolut Nokia ha strypt leveransen av telefoner till Telia så att det ska bli en hype, dock har jag bara upplevt butiker utan exemplar vid iphone 3, 3gs och 4 release. Som sagt, jag hoppas det är sant för det vore till stor nytta för oss wp användare om det är sant. Då kanske vi inte längre behöver "hoppas" på att vissa nyttoappar släpps.

Ta nu inte detta som tjafs, förklarar bara hur jag upplevde vad han sa

Av Jefla_Olavi

Jag var in på min lokala teliabutik efter jobbet, för att se om det kanske låg en vit Lumia 920 och skräpade. Tredje gången på tre dagar jag kom in och svaret blev som ni själva redan räknat ut nej. Det som förvånade mig var att han berättade om svaret han fått från deras beställningsavdelning. Tydligen är den så galet populär så alla teliabutiker skriker efter att få några ex att sälja men telia har fått så många förbeställningar så butikerna får vara utan tills man levererat klar till alla som förbeställde innan release. Om det han säger stämde så är det en galen efterfrågan på den och hans besked var närmre jul än nu för att få en! Tråkigt för min del, men roligt om WP8 slår så bra!

Av Jefla_Olavi

Vilka minnen ska jag ha??

Tjena

Ska köa nya minnen till min dator då dem gamla pajjat.

Jag har:

Asus p5q pro moderkort
Inte quad 9550
Radeon 4850 grafik

Jag använder datorn till att spela mesta dels. Blir mest call of duty och jag kommer inte klocka något. Vilka minnen rekommenderar ni och vilken mängd gb?

Tacksam för svar

Av Jefla_Olavi

Okej, jag har inte flyttat på dem så kallade jumpersena. Bara för att nollställa cmos.

Jag ska pröva båda er råd.

Japp, jag skickade in det på garanti till Dustinhome som för övrigt skötte det mycket snabbt och snyggt, iaf och fick en helt ny och fräsch låda med alla förpackningar oöppnade.

Kan det vara ett problem att jag har fyra 1024 minnen på den??

Jag köpte inte så utan paketet var upbyggt så, men om jag förstått manualen rätt så ska det vara okej med just dem minnena.

Av Jefla_Olavi

Nu har jag förstått att distanserna är dem skruvarna som håller upp moderkortet. Vissta ska det vara en distans per skruv??

Sen undrar jag också när man kör den utanför datorn som du skrev multiman vad ska man då titta efter?

Av Jefla_Olavi

Jag har inte skitet i det utan fick hjälp av en datafirma som sa att det var moderkortet så den har varit på reparation. Men nu när jag har nytt moderkort så är problemet detsamma!

Nu har jag testat att nollställa cmos och kolla så att alla distanserna sitter rätt moderkortet (jag antog att det var det blå plastbitarna som man kan flytta en pin.) Det gjorde ingen skillnad. Vet inte om det spelar någon roll men skärmen säger att No signal detected??

Har även kört den med öppen sida på datorn och alla fläktar snurrar i chassi, på processorn och grafikkortet.

Av Jefla_Olavi

Nej, men när jag monterade det nya moderkortet så satt alla där dem skulle enligt instruktionsboken. Distanserna är väl dem små plastkuberna som du flyttar en pin åt andra hållet för att ändra??

Av Jefla_Olavi

*update*

Lämnade in datorn till en kille som sa att det var moderkortet som felade. Har fått ett nytt nu men ändå samma problem. Datorn går igång men skärmen, tangentbordet och musen är helt döda??

Av Jefla_Olavi

Microsoft Sidewinder X6 Keyboard

Tja

Funderar på ett nytt tangentbord till mitt spelande. Någon som har erfarenhet av detta tangentbord??

Skriv gärna åsikter och tips på andra ni som har testat det, jag behöver inga kommentarer på varför det suger trots att ni aldrig ens hört namnet

Av Jefla_Olavi

I början fick jag bara felmeddelandet....sen efter några försök någon dag senare så dog det som är kopplat till datorn.

Jag har bootat från cd men under installtionen från cd så bootade den om innan den han avhjälpa sen dog skärmen så jag hann aldrig testa mer. Den är färdig installerad och allt, har använt den i två veckor innan den la av....

Av Jefla_Olavi

okej, jag antar att när du skrev esd fritt material menar du någon utan statisk yta då eller har jag fel???

Nej, precis...i början var det bild men sen försökte jag starta den i nt läge bara för att testa och då dog det och mus lasern slutade lysa och samma med tangentbordet.

Tack för svaren Multiman....uppskattar att du hjälpter till!

Av Jefla_Olavi

Okej, problemet är det att skärmen inte får någon kontakt med datorn så trots att datorn går så är skärmen svart??

Av Jefla_Olavi

Jag har satt ihop den själv.

Det är ett asus moderkort som heter p5q pro tror jag
Ati radeon hd4850
intel quad 9550
corsair twinx minnen
hårdisk är en samsung spinpoint 500gb
nättagg corsair 550w

Ja, har jobbat som tusan så jag har inte orkat ta tag i det plus att jag är så dålig på datorer och mjukvaror.....*SNYFT*

Saknar min dator så jag kan spela cod så har ni någon aning vore det kanon.

Av Jefla_Olavi

Är det ingen vänlig själ som har en lösning på detta problem??

Vill så gärna få igång min speldator igen....

Tacksam för all hjälp

Av Jefla_Olavi

Ntoskrnl.exe fel och datorn har tappat kontakt med skärmen??

Har en ny dator som bootade om av sig själv, och när den skulle starta om igen så säger den att ntoskrnl.exe inte finns eller funkar. Försökte starta om den i felsäkert samma visa försökte med vista skivan men då bootade den om igen. När jag försökte med felsäkert med nätverk så sluta bilden synas på skärmen även musen och tangentbordet slutade lysa. Vad kan vara fel??

Jag hör att datorn går igång och har kollat att alla kontakter sitter som dem ska.

Hoppas ni kan hjälpa mig då jag inte är kunnig på datorer.??