Inlägg

Inlägg som ReZZiE har skrivit i forumet
Av ReZZiE
Skrivet av trollhattan:

Extra av är bara slöseri med systemresurser och pengar, ha koll på var du surfar istället så ger MSE/Defender ett fullgott skydd. Köper du extralås till din bil också ?

Finns INGEN anledning att välja en betalversion av antivirusprogram då många gratisvarianter är så pass bra idag. Betalversionerna erbjuder inget bättre skydd mot antivirus... bara lite andra extrasaker.

Förstår du har missat att Microsoft själva har rekommenderat att man installerar ett annat antivirusskydd... då deras egna inbyggda inte är tillräckligt.

Du vet tydligen inte heller att man kan få virus på datorn bara genom att den är internetansluten? Man behöver inte ens öppna en webbläsare.

Av ReZZiE
Skrivet av Huzzbutt:

Skolpolitikens misslyckande. 13% av rösterna är inte en vinst, särskilt inte som att övriga partier inte vill samarbeta i SD hjärtefrågor med SD.

Kontentan är att SD väljare återigen har slösat bort sin röst på ett parti som inte har en chans att få något gjort.

Rom byggdes inte på en dag.

Av ReZZiE
Skrivet av Swiifty:

Att Åkesson får fortsatt förtroende att lira highstakes på Maria Bingo, och möjligtvis Vera & John?

Någon mer än jag som inte förstår varför det bara är SD:s ledare som har blivit utsatt för denna kränkning?

Sedan förstår jag inte vad hans privatekonomi har med politiken att göra?

Av ReZZiE

Hm... kanske spenderar 2% av arbetstiden i Windows egna interface... mesta tiden går till programmen.

Så jag bryr mig inte sådär hemskt mycket om utseendet egentligen.

Av ReZZiE

CV & Personligt brev?

.

Av ReZZiE

Jules Verne - Den hemlighetsfulla ön "TAL/LJUD-BOK"

Är det någon här som vet vart man kan få tag på "Den Hemlighetsfulla Ön" som ljudbok?

Jag har haft den för länge sedan på en MP3-spelare, men det går inte längre att läsa filerna på den. :/

Fick tag i "En världsomsegling under havet" för några dagar sedan. Men den här andra boken verkar försvunnen...

Av ReZZiE

Efter att ha gått igenom Valkompassens frågor så är det Piratpartiet som gäller... 25 av 30 frågor lika besvarade.

Av ReZZiE
Skrivet av MrBoss:

Riktigt besviken. Spelet är ju för f*n ospelbart. Jag är en PC gamer och spelar alltid spel i minst 60 fps men köpte GTA V till min ps3 som jag nästan aldrig använder. GTA V kommer upp i 15-20 fps? Njaa...väntar till PC verisionen kommer ut.

Är det någon som faktiskt har förväntat sig att ett konsolspel har högre FPS?

Förutom de mer "ickekrävande" spelen som t.ex. Super Mario och Zelda eller dylikt?

Av ReZZiE

Stämmer bra. In med skiva nr. 1 "install disc". Installationen startas automatiskt. Ja nästan.

Sedan spelar man med skiva nr. 2 i... "play disc".

Av ReZZiE
Skrivet av SiRai:

Sen får man ju inte glömma att man även kan sälja spelet då man är klar med det på tex Tradera eller rent av byta mot ett annat spel om man kommer överens med någon som jag gjort ett antal gånger

Jo precis... ibland så är det nästan enbart på grund av det som jag helt avstår ifrån att köpa ett spel till PC.

Jag ser ingen mening med att ha ett spel liggande ifall man kan ge bort det. Det kan man ju inte göra med sina STEAM-spel idag... men förhoppningsvis så kommer de att införa den möjligheten.

Av ReZZiE
Skrivet av born_in_fire:

Någon mer än jag som tänker att en PC port borde komma då next gen konsolerna i princip är "datorer", så optimeringen blir inte lika omständlig som att porta från ps3/360?

Hur som så måste de ju göra en portning ifrån PS3/XBOX 360 nu eftersom det är de plattformarna som spelet är utvecklat till i första hand.

Men ja, ifall de hade planerat att lansera GTA V på nästa genrations konsoler så kanske det blir enklare att anpassa spelet även till PC i samma veva.

Dock är ju skillnaderna mellan nästa generations konsoler och en pc ändå ganska enorm.

Av ReZZiE

Tänk så många hönor man kan göra av en fjäder.

Sådana här spekulationer finns det gott om inom många områden... inte bara GTA V. Tror ju givetvis också själv att GTA V lär komma till PC, men säker ska man ju inte vara. Ta "Red Dead Redemption" som exempel... det spelet finns ju inte till PC trots att det kom till konsolerna för länge sedan. Samma sak skulle ju Rockstar faktiskt kunna göra när det gäller GTA V, även fast de nu kanske har förberett en PC-lansering.

Troligtvis så kommer de att basera detta utifrån konsolernas försäljning.

Av ReZZiE
Skrivet av emilakered:

*tråd rensad*

Hm, någon missuppfattning att regeln om piratkopiering inte gäller bara för det handlar om konsolspel? GTA V lanseras nästa vecka, fram tills dess går det inte att få tag på titlen genom lagliga kanaler.

Hallå... det har väl inte diskuterats om piratkopiering av spelet här?

Det handlade om själva spelet.

Av ReZZiE

Jo kabeltv är analogt nät i fastigheterna.

Av ReZZiE

Jag kan väl inte direkt sätta fingret på vad jag är ute efter att uppnå med min fotografering. Som det ser ut idag så är jag en glad amatör som fotar lite både i tid och otid. xD Tar inte alltid med mig kameran på promenaderna, men då jag gör det så hamnar allt möjligt på kort. Det är inget specifikt jag fotar som så. Vissa är ju t.ex. mest ute efter att fota fåglar eller blommor.

Det blir väl lika stor del foton inomhus, mycket på våra små hundar... både i rörelse och vila.

När det gäller "autofokus", den funktionen är väl som bäst för motiv i rörelse va? För annars så är det ju inga problem att sköta den manuellt när man vet att motivet inte springer iväg så fort man hostar.

Av ReZZiE

Nikon D3000 - Uppgraderingstankar...

Det är väl lite drygt 2 år sedan jag införskaffade en D3000 tillsammans med 18-55-objektivet.

Och många fina bilder har det blivit under den här tiden. Egentligen är det väl inte för bildkvaliténs skull som jag känner att det är dags för ett utbyte/tillägg. Som glad amatörfotograf så tycker jag att jag klarar mig ganska bra med den här lite torftiga utrustningen. Men man är ju lite pryltokig av sig... tyvärr.

Jag har fått lära mig (efter att en proffsfotograf fick visa mig hur man hanterar min kamera) att utrustningen man använder är en så oerhört liten del av det hela.

Men iallafall... vissa begränsningar finns det ju. T.ex. vid sämre ljusförhållanden... en blixt tänker jag då. Jag har kikat på Nikons SB-700, vad tycker ni om den? Jämfört med SB-910 som kostar ca 1000 kr mer verkar den enligt mångas kommentarer på diverse sidor vara mycket för pengarna?

Och när det gäller objektiv så rekommenderar många "Nikkor AF-S DX 35/1,8 G" som ett bra "allround-objektiv". Just bländaren är väl det intressanta för mig, att ha ett mer ljuskänsligt objektiv för att kunna ta bättre bilder vid sämre ljus. D3000 är ju känd för att vara brusig när man ställer upp iso-känsligheten.

Just eftersom D3000 är/var ett så pass billigt kamerahus så känns det lite som att "sminka en gris" ifall man investerar i dyrare objektiv och andra tillbehör. Men antar att jag tänker fel där?

Som jag ser det nu så vore ett byte av just kamerahuset det mest kostsamma... beroende på vilket alternativ man ska välja givetvis.

Men om man bortser från just suget efter att vilja ha nyare saker och att bara utöka fotoutrustningen... vad får man ut mest av bildmässigt?

Av ReZZiE

Hade du tänkt spela något på den? Kolla isåfall de exklusiva spelen. Välj därefter.

Av ReZZiE
Skrivet av quattro-2.6:

Man kan aldrig jämföra en PC med konsol på hårdvarunivå, konsol spel är optimerad till en konfiguration..
Hur många konfiguration av PC finns det?

Varför startas det alltid liknande trådar?

Skickades från m.sweclockers.com

Nu blir ju dock nästa generation konsoler lite mer lik en PC... dock kommer det ju fortfarande bara finnas en konfiguration av hårdvaran. Så när det gäller utveckling av programvara så kommer konsolerna fortfarande ha ett rejält övertag.

Tyvärr så lär väl ALDRIG PC komma att utvecklas till någon mer standardkonfiguration.

Av ReZZiE
Skrivet av AndreaX:

du tar den mest dammsamlande spelmaskinen i historien som ett exempel på att det går att lyckas trots underdimensionerad hårdvara? bra där.

eller var det ironi...

Vi och våra kompisar har Wii-konsoler som används flitigt. Men så är vi ju typ lite Mario/Zelda-nördar också.

Dock har vi XBOX 360 och PS3 också... DE två samlar damm.

Av ReZZiE

Hårdvaran är ganska ointressant... PS4:an kommer bara att stå och samla damm hemma hos folk ifall det inte kommer några bra spel till den... och detta oavsett vilken prestanda den huserar.

Se på Nintendo Wii... inte tusan hade/har den konsolen någon grym prestanda... men nog tusan är den populär. Det finns ju så många bra spel till den.