Inlägg

Inlägg som 74MP400 har skrivit i forumet
Av 74MP400

Spel Reminder!

Jag har gått och tänkt det senaste på ett spel jag spelade när jag var yngre men har helt glömt bort vad det heter. Det är ett spel man ser uppifrån och är ett militär-spel. Om jag inte minns fel så är det ww2. Påminner väldigt mycket om commandos serien fast detta spelet var lite mer komplicerat. Det ända jag kommer ihåg av det är dom 2 första banorna. På den första så börjar man i en liten gummi båt och ska landstigga en stor borg som hålls av gråklädda män (nassar kanske?). Man får inte bli upptäckt för annars går ett larm och man blir 1-poppad i ögat. Det är allt jag kommer ihåg av den banan. På den andra är man på något sorts zoo eller liknande. Här börjar jag undra om det är ww2 eller inte. Men iallafall så finns det burar med tigrar osv och ens uppgift är att helt enkelt döda alla snubbar i basen. Om en fiende upptäcker en så släpper dom ut tigrarna. Detta är allt jag kommer ihåg och spelet är minst 8 år gammalt.

Tack i förväg och srry om texten inte säger ett piss, kl är trots allt halv 4
fråga och linka gärna bilder på möjliga bovar i dramat.

Av 74MP400

PC versionen var ENLIGT MIG skit-dålig och skit-tråkigt. Att röra vapnet mot benen på dessa clowner är en mardröm. Slutet suger Got2Be. Visst att man blir rädd om en sak hoppar upp framför sig men jag skulle bli lika rädd om en grävling hoppade in i mot rum och gick beserk så man blir ganska van efter att man ser 3 "upp-hoppare" på rad. Ända jobbiga stället var "ljudrummet". Man förväntar sig mycket men får inget. Skandal. Nej jag tar tillbaks det. Det finns två jobbiga ställen. "Ljudrummet" och "muterade men ändå små söta bebisar som vill krama dig och ätaupp din kropp från alla sidor och håll rummen". Ett helvete att få sitt sikte på dom.

Av 74MP400

Jag har patch 1.14 installerad men har även testat 1.15 men samma problem. Jag tror dock att detta hände efter jag installerade en driver update men eftersom jag hade tagit en liten övergång till CoD4 en stund så upptäckte jag inte det förrens det var för sent att uppfatta om det kanske var något annat. Vad jag har förstått så gör 1.16 inget till oss vista64 och 4gb ram users.

EDIT: Glömmde berätta att ändra från 8 - 16 gjorde det värre och att genom att ta ned det till 0 blev det bättre men spelet såg ut som skit när jag kunde se genom ljuset och mörkret.

Av 74MP400

Haha min kompis hade samma problem och det vissade sig att han hade VirtuaGirl 2 som var ett litet program som gjorde att en pornografi kvinna stod och strök sig mot hans aktivitetsfält xD

Av 74MP400

Helt klart Seal hunter! Gratis och flera veckors gameplay! Man kan inte få nog av att se den sista kravlande sälen på leveln och så bara springer man fram och gör pioreter på den. Underbart!

Av 74MP400

Annars öpnar du den filen istället och söker i notepad efter Fullscreen så borde det komma upp Fullscreen=0 ändrar du bara det till 1

Av 74MP400

Operation Flashpoint: Cold War Crisis. Köptes vid releasedate, så det blir väl några år

Av 74MP400

HDR problem för ARMA?

Hallå alla gäjmers där ute! Jag har just fått lite problem med mitt favorit spel ARMA eller Armed Assault. Problemet är att i introt som är INGAME filmer så blinkar själva ingame delarna från mörkt till väldigt ljusa färger. Detta händer även när man spelar så det är inte bara i menyn som felet finns i. Jag frågade på ett annat forum men fick bara svaret att HDR kan vara framme och busar. Så min fråga är, kan det vara HDR och i såna fall hur stänger man av det just för ARMA? Om det inte är HDR har ni några förslag vad det kan vara?

Här är några pics av fenomenet:
http://img14.imageshack.us/img14/4518/ep3d.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/8849/ep5.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/1378/ep1w.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/4518/ep3d.jpg

Här har ni några specs man om ni frågar mig så är dom inte problemet för jag spelade med högsta grafik en ganska lång stund och ja jag har patchat så det funkar med VISTA 64/SPAWN OF SATAN HIMSELF!

OS: Vista Home Premium 64
CPU: Intel core duo E8500, 3.2 GHz
GPU: nividia 9800GX2
RAM: 4GB
Mus: Logitech G9