Inlägg

Inlägg som Vlademil har skrivit i forumet
Av Vlademil

Va tror ni, är det värt att uppgradera från 8800GT till GTX260?

Är rädd att prollen ska flaskhalsa, men kanske bara är o klocka upp den? Sen har jag ju inte PCIe 2.0 heller. Vet inte om det spelar roll i prestanda.

Köpte mitt 8800GT för 1600 kr för 1½ år sen tror jag. Har varit nöjd med det än så länge, men det börjar kännas segt med nya spel, vill gärna kunna köra spel med iaf 4x AA och 1680x10?? upplösning.

Tacksam för åsikter, svara innan torsdag

Av Vlademil

För vanligt folk utan kunskaper i vilken datorhårdvara som är bäst eller hur man får den att funka, är ju detta än super-idé. Men dagens teknik är inte riktigt där än för att det ska kunna konkurrera med konsol och TV eller kraftig spelburk.

Av Vlademil

Jag har inte märkt nån avsevärd skillnad på upplösningar mellan 800x600 och 1650x1050 med mitt 8800GT 512, det är min gamla dualcore som begränsar spelet. Verkar som om drawdistance och shadows är det enda som påverkar prestandan nästan :S för mig iaf

Av Vlademil

Välkommen till klubben, känns jävla surt när man betalat limited editiion i förskott och allting! USCH!

Av Vlademil

På min dator har det sett ut så hela tiden, förstår vad du menar med ringar på vägen. Men stör mig inte så mycket på det. Jag gillar den nya "definition" option som finns i graphics menyn, ser bättre ut på nåt sätt.

Av Vlademil

Asså? okej då har bara svårt o föreställa mig det. Om jag haft en hdtv skulle jag köpt ett riktigt fint grafikkort, typ i 2000-3000 kronors klassen, men det är ju jag det.

Hoppas DoW2 kommer funka lika bra som CoH på mitt 8800-kort...Kör med high & ultra inställningar i 60 fps genomsnitt.

Av Vlademil

En av dem sakerna jag stör mig mest på i bland annat CoH och DoW är just basbyggandet. Det har ingen som helst taktisk betydelse ute på slagfältet och känns allmänt 1995. Dessutom handlar W40k universumet inte om vem som kan bygga en bas snabbast, det handlar om taktik och att ha kul. Jag tycker att Relic tar ett eller två steg i helt rätt riktning vad gäller DoW serien.

Jag har inte testat DoW 2, men jag ska återkomma så fort jag fått spelet på posten och kört några timmar.

Btw KRQKAN, hur kan du koppla ett 8500GT till en HDTV? >_< Hoppas du inte planerar att spela i upplösningar över 1024x768.

Av Vlademil

Orka att man ska behöva köpa en Core i7 för att spelet ska flyta någorlunda. Ska hämta ut spelet imorrn, får se hur det går på min core 2 duo >_< jaja, hoppas det blir patchat snart.