Inlägg

Inlägg som sh4dy_05 har skrivit i forumet
Av sh4dy_05

För alla som klagar på vafan man ska med 360t till så antagligen lira de konsoll-exklusiva titlarna, ex forza, tekken (:
Själv hade man ju gärna tagit skiten, men hade det varit mina pengar hade jag nog investerat dem lite vettigare än allt på en dator.

Av sh4dy_05
Skrivet av A1200:

Edit:
Skulle vara intressant å höra från er som har den nya Slim versjonen och som håller den lodrät (vertikalt). Blir den varm som beskrivet ovan och får ni i så fall problem?

Jag har nu haft den nya slim i ca tre veckor, och den blir varm, dock märker jag inga större problem med frysningar, föruom i GTA 4 DLC, där jag får frysningar lite då och då, trots jag har t.om installerat spelet på hårddisken. Annars har jag inga större problem faktis.

Någon annan som upplever liknande problem??

Och upplever någon problem med Wi-Fin?? Jag blir ofta disconnectad, och kan sen inte kommaåt live igen förs ibland upp mot en timme senare, man blir ganska less.

Av sh4dy_05

Jag testar att låna tråden lite här för att få svar på ett mindre problem.

Jag hade tänkt lägga en beställning/bokning på nya 360 slim som kommer nästa fredag, men stöttepå problemet med ljud och bild. Jag använder ingen TV på rummet där jag ska ha xboxet, har endast datorn, och en skärm med VGA/DVI anslutningar. Och undrar nu hur man ska göra?
Är det möjligt att köra hdmi från xboxet till hdmi-porten på grafikkortet i datorn (5850) för att sen fåut ljudet ur ljudkortet på datorn och bilden till skärmen eller hur bör man göra?

Av sh4dy_05

Köpte nyss CoD MW2 därifrån och fick nykeln på mail inom 5minuter, hoppas nu bara allt funkar felfritt. Isåntfall så kommer jag köpa av dem flera gånger och är iallafall nöjd (:
Betalade via Paypal också för känns onödigt att riskera något.

Av sh4dy_05

Jag tycker 2an har något som verkligen får en att fastna för det. Det har en riktigt skön känsla, och bland dom få spel jag spelatigenom fler än en gång. Tycker det är ett riktigt skönt FPS-spel och vart sjukt sugen på lira 2an tidigare idag. Så att 3an kommer va kul att höra

Av sh4dy_05

Föresten så kör även heaven benchmark, låt det rulla några slingor, för mitt vapor-x kunde körapå till 920(core) i furmark men landade på ca 870(core) stabilt när jag testade med heaven. Frös bara efter en kortare stund i heaven men rullade fint i furmark. Bara ett tips

Av sh4dy_05

Mycket bra, tack

Av sh4dy_05

4 sånna skulle inte sitta fel
har 4850 matrix, och det klockar ganska bra så detta borde ju inte vara fyskam heller <:

Av sh4dy_05

tycker det va kul att det endast visades två scener på en pc, och den sista med verklighetstrogna karaktärer visades ÄNDAST på pc, enda stället pc fick glänsa på.

Av sh4dy_05
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Kockski
och i ditt liv så verkar det helt ok att slänga ut en skit komentar som inte hjälper.

OT: varför stänge du av datorn när windows 7 har en sleepfunktion som gör att det endast tar 3sekunder att återstarta

din e väll fan lika mkt skit ditt smarto x) han frågade om kortare bios-tider, du säger stäng inte av datorn, du e en smart kaxig kille

Av sh4dy_05

prisjakt säger misco bör ha p180 iaf om jag inte e helt ute och cyklar, testa där

Av sh4dy_05

Det står väll aldrig i artikeln häller när eller för vem/vilka AMD har utalat sig till, däremot så är väll allt reportrar säger och skriver i nyhetsartiklar 100%sant

Av sh4dy_05

Nvidia va knappast så jäkla mycket bättre än ATi på att utveckla fysik då dom köpte det bästa som fans på marknaden, så förfan sluta lyft nvidia till skyarna bara för dom köper sig upp i näringskedjan.
Sen ni som säger physX e bästa alternativet i spel m.m så gillade jag verkligen red faction: guerilla och hur alla husen m.m gick att slå i småbitar, och det såg inte fy-skam ut heller, och vad jag minns användes havok i det. Så physX ger lite rök i ett spel och en flagga jag kan tasönder och havok ger mig städer jag kan riva med min slägga så röstar jag fan hellre för ala dagar havok!

Av sh4dy_05

datorn tar alltså ca 20 sekunder att ladda, e det verkligen så viktiga sekunder i ditt liv?? ;p

Av sh4dy_05

Väntar på en EOS 550D med lite tillbehör, blandannat ett EF 35/2, EF-S 18-135/3.5-5.6 IS och ett VANGUARD ALTA+ 203 AP stativ som farsan ska beställt nyligen, väntar fan spänt varje timme som går på dygnet typ

Av sh4dy_05

Brennan Heart - Feel U Here (The Viper & G-Town Madness Rmx)

Av sh4dy_05
Citat:

Ursprungligen inskrivet av HoBb3
700D kommer bara kosta några hundringar minde än 800D hoppas det går ner i pris eller att det priset är felaktigt
http://www.prisjakt.nu/#rparams=ss=corsair%20obsidian

Hoppas det fan blir billigare, då kan det bli ett köp, men fan inte över 2k. Inteens 200kronors skillnad om man ska tro butikerna som har det redan

Av sh4dy_05
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Downfall233

Mitt skrivbord. Har förminskat bilden lite.

hur får du en mapp att lägga spel-filerna i i taskbaren?? och skönt tema, vart kommer det från??

Av sh4dy_05

hade förut ett kort med gddr3 minne, när det laav och jag skulle fåut ett nytt på garrantin så fick jag ett "lånekort" undertiden, det hade ddr2 minne, och FAN va slött det gick i laddningstiderna, så jag rekomenderar minst gddr3 minnen.

Av sh4dy_05

Hade man ju knappats klagat över om den stod utanför dörren en vacker morgon