Inlägg

Inlägg som sh4dy_05 har skrivit i forumet
Av sh4dy_05
Skrivet av Evilmonkey:

Taxi 3 duger men akta dig för Taxi 4, sämre skit får man leta efter Satt och skrattade åt hur pass dålig Emma Wiklund är i filmen. Helt otroligt att den ändå har 5,1 på IMDB. Dock lite smårolig ibland!

Såpass, fan de andra filmerna är ju riktigt bra.. Kanske blir en fuling på den filmen och ser den gratis eller något då, men tackar för varningen! Synd när varumärken börjar "missbrukas" bara för att käna lite extra pengar.

Av sh4dy_05
Skrivet av TMO KOTOR:

Det ser inte direkt bättre ut än första Crysis. Tekniken har stått still sedan 2007 tydligen. ;P

Tekniken har stått stilla sedan 2005 ungefär, titta på Half Life 2 och jämför det med dagens spel. (googlaupp Cinematic Mod 10 till half life 2 så ska du se att det ser minst lika bra ut som spelen som lanseras idag.)

Av sh4dy_05

Tycker personligen inte det såg märkvärdigt ut, varken grafiken eller gameplay biten. PC brukar ha bättre grafik (ibland endast högre AA inställningar) men sällan så stor skillnad när spelen portas till flera plattformer. Min personliga uppfattning om det hela bara.

Av sh4dy_05

På väg hem idag svängde man snabbt in på Media Markt och passade på att utöka med två nya filmer Taxi 4 hade de inte inne dock

http://data.fuskbugg.se/skalman02/DSCF7384.jpg

Av sh4dy_05

Kan man kombinera minnen med olika storlekar? Sitter på två 2gb stickor just nu i dual channel och skulle helst vilja trycka i två stycken 4gb moduler till, eller är det inte att rekommendera? Mycket tacksam om någon kan ge mig klarhet i denna frågan.

Av sh4dy_05

Vart dubbelpacketet Bioshock & oblivion under måndas lunchen.
Magicka verkar vara ganska omtyckt, är spelet värt en hundring på steam, vad säger ni som lirar och köpt det?

Av sh4dy_05
Skrivet av Mafnus:

Riktigt tjusig.

Av sh4dy_05
Skrivet av gavve:

Battle for Haditha är en otroligt bra och stark film. Pluspoäng för att du köpt den!

Hade ingen aning om vad det var för film men den fångade min blick och tänkte vafan och som du säger, riktigt bra film, gillar hur det inte är massa propaganda skit och man får se saker ur båda synvinklarna. Rekommenderar att man ser den om man inte gjort det.

Av sh4dy_05

http://data.fuskbugg.se/skalman02/DSCF7381.jpg

Vart detta efter en snabb lunch shopping i måndas tror jag det va

Edit: ej handkontrollen.

Av sh4dy_05
Skrivet av Grusburk:

Undrar samma sak

Testa about:flags

Av sh4dy_05

"Råkade" beställa äldre sockeln med en i5 760 typ samma dag som SB lanserades, vart först lite irriterad men brydde mig sen inte då det ändå vart ett j*vla upphopp från min gamla trogna Athlone 2a. Tur i oturen visar det sig nu kanske.

Av sh4dy_05

World in conflict, warhammer 40k dawn of war 2 med exp och civilizations V är nog de bästa jag kan kommapå.

Av sh4dy_05

Vet inte om det räknas men förhandsbokning på Dawn of war 2 retribution collectors edition, annars vare nog metro 2033 för knappt en vecka sedan.

Av sh4dy_05

singelplayer cod2, multiplayer tror jag cod4 va det bästa

Av sh4dy_05

Alla gör som de vill men till alla, snälla fuska inte what so ever online, så länge det inte är en specialserver som är ägnat för det. Det förstör bara för alla andra. Alla ska ha samma chanser i spelet. Fusk dödar spel då man bara tappar lust att spela när folk vinner utan att förtjäna det.

Minns förut när man lirade Diablo 2 online och var och varannan person sprangrunt med dedär "hackade" rustningarna. Vart som ung avlurad någon bra pryl då de hittadepå att man tog ett föremål och sen gjorde det övernaturligt. Man vart då lite sur.

Av sh4dy_05

Fast anställning som prio ett, sen skaffa egen lya vore en bonus med men fast anställning är det viktigaste just nu.

Av sh4dy_05
Skrivet av flashen:

Ser trevligt ut sh4dy_05 men varför fläktarna på kylaren vertikalt?

Citera nästa gång för snabbare svar, inte kollat tråden senaste dagen tyvärr.
Har fläktar i toppen av chassit och ska snart införskaffa 140mm fläkt för montering på sidan av chassit, den fläkten kommer blåsa precis under den undre cpu-fläkten och dessutom på grafik kortet. Chassit är Cooler Master 690 II, titta på chassit så förstår du nog.

Av sh4dy_05

http://data.fuskbugg.se/dipdip/IMG_7366.jpg

Fickhem moderkort, ramminnen, processor, chassi och nätagg i fredas så vart lite byggande då, däremot så intels med följande kylare va helt åt helvete kass, så barin till webhallen under lördagen och inhandlade en Noctua NH-U12P SE2. sänkte temperaturerna med 14C i idle och ca 34 i load. Riktigt prisvärd kylare. Firade det med lite klockning, fortfarande bättre temperaturer än innan.

Av sh4dy_05
Skrivet av sweclockernn:

Man får OFTAST, inte i alla fall men oftast vad man betalar för, och dyrare batterier skulle jag nog tro både går att ladda flera omgångar innan de laddas ur, och du löper nog mindre risk för läckage.

Av sh4dy_05

Ju högre Mha-värde ju längre kommer batterina hålla.
Har använt sedan dag 1 play and charge kit, och kontrollen börjar varna för lågt batteri strax under 50%. Ju närmre du kommer tomt batteri ju oftare snurrar "ljusringen". Och från den börjar varna tills handkontrollen dör så går det nog minst 2 timmar tror jag.
Och appropå handkontrollen dör under spelandet så pausas spelet, lirar du online kan det bli lite stressigt för där går det inte att pausa ju, men sålänge du lirar singelplayer är det ingen fara då du har all tid i världen på dig.