Inlägg

Inlägg som sh4dy_05 har skrivit i forumet
Av sh4dy_05
Skrivet av Allexz:

Jag antar att det fortfarande är "inne" att inte skriva ut vad man har tagit bilder på....
men iom att jag inte är 11 Så är det Half-Life2 med Cinematic Mod 10

Skrivaut vart bilderna är ifrån uppskattas nog utav fler än bara mig.
Och Half-Life 2 med CM10 är riktigt tjusigt, kan lätt mätas sig utseendemässigt med många utav dagens spel, trots det har 5-6(?) år på nacken. Lite tragiskt nästan.

Av sh4dy_05
Skrivet av CCWarlock:

Looking good.

Av sh4dy_05
Skrivet av Robeliboban:

http://img703.imageshack.us/img703/3218/allconsoles.jpg

PS3 slim, nu behöver jag bara ett större bord. Xbox slimen har redan fallit av en gång, tur att jag har ett ormbo av sladdar på sidan.

Någon speciell anledning till dubbla konsoler?

Av sh4dy_05

Har även jag ett G35 headset från Logitech, och kunde inte vara mer nöjd. Är nu ingen ljudexpert så jag skulle verkligen uppskatta och se hur G35 står sig mot andra hörlurar från tex Sennheiser.

Av sh4dy_05
Skrivet av kimpan100:

tack för alla snabba svar men inga savr för denna http://www.tradera.com/HTC-Desire-HD-auktion_302015_128866481
ta bort kameran vill säga är den bra då?

Bra mobil som är lite större, kräver nästan tvåhandsgrepp när man ska pilla på den. Tips är att känna på telefonen i en butik innan du köper den då den är lite större än andra mobiler.

Skrivet av NoNamesWayne:

Hoppas du menar wildfire S i sådana fall för Wildfire sitter på väldigt gammal hårdvara.

Jag är ingen telefon nörd direkt men om jag inte är helt ute och cyklar så överskrider väll endå Wildfire S:en trådskaparens budget och har dessutom inte släppts än, och det verkar som han är ute efter en mobil nu, inte om en månad. Och en halvår gammal mobil som är stabil och bra är väll endå bättre än senaste modellen fast som är ostabil? Det är endå en ganska tajt budget han ger i rubrik för att skaffa en sprillans och bra smartphone.

Av sh4dy_05

Skulle säga ZTE Blade eller HTC wildfire, personligen skulle jag aldrig rekommendera någon en Sony Ericsson telefon, men det är ju en personlig åsikt.
BTW, komihåg att höga megapixel är långt ifrån allt, ungefär som att tro ditt crysis kommer se sk*tbra ut om du lirar på 1920x1080 men endå kör alla inställningar på low.
Hoppas du hittar en bra lur dock.

Av sh4dy_05

Införskaffade mig nya Samsung Nexus S:en för nu ca 3 dagar sedan och det är min första android baserade mobil, och kan bara säga jag kunde inte vart nöjdare, och är dessutom sjukt nöjd över jag valde Android över IPhone i slutändan. Men när man tar ner appar så ska man ju alltid godkänna vissa krav innan man får laddaner dem och såg tex twitters app ville att man godkänner att appen samlar information som tex "Dina personliga uppgifter: Läsa kontaktinformation, skriva kontaktuppgifter". Hur ska man igentligen ställa sig till sånt? Och hur mycket "kontaktinformation" är det man igentligen lämnar ut?
Vore kul om någon kan hjälpa mig bara att slippa lite orosmoln m.m. när det kommer till appar och sånt.

Av sh4dy_05
Skrivet av usb:

Tvivlar starkt på att den kommer att göra dig missnöjd! Fick min häromveckan och har bokstavligt talat inte kunnat hålla fingrarna borta från den.

Tvivlar jag med på, sjukt nöjd och då har inteens mitt nya abonemang med gratis surf börjat gälla, använt Wi-Fi:n hemma dock och är otroligt nöjd med mitt köp såhär långt flyterpå som en dröm, precis det jag vart ute efter och gillar att kunna synka allt mellan google.

Av sh4dy_05

http://data.fuskbugg.se/skalman02/DSCF7395.jpg

Gått ett tag nu och funderat på vad man ska införskaffa för ny mobil, och skrevupp mig på IPhone 4 väntelistan förra veckan men slutade tidigt idag så drog in i en Telia butik och gick inte att hålla sig, trött på SE nu, så blev en uppgradering till en Nexus S. Nexusen van över Desire Z då skärmen kändes skarpare och bättre och sånt på Nexusen. Får hoppas den håller måttet nu.

Av sh4dy_05
Skrivet av Toivo83:

Dock skulle det ligga True Blood säsong 1 med, men kärringen hann ta den innan det blev fotat.

Sen en jäkla massa små joxx till efter en raid på Gekås

http://i144.photobucket.com/albums/r173/shadowmoon83/IMAG0071...

Vad tycker du om C&C4? Hört en del skit om det men gillar C&C serien sen långt innan, är det bara skit eller är det helt okej strategi?

Av sh4dy_05

http://data.fuskbugg.se/skalman02/DSCF7393.jpg

Idag kom äntligen min collectors edition utav nya Dawn of War 2 Retribution

Av sh4dy_05

http://dualshockers.com/wp-content/uploads/2011/01/Warhammer4K_r...

Bokade på Webhallen direkt när jag såg det gick att boka i Sverige, hade hoppats så på få det idag men får tydligen vänta en dag till då.

Edit: såg nu visst det släpptes inte förs imorn, my bad! Men hoppas man får det imorn bara och inte på måndag då

Av sh4dy_05

De klagade ju på att piratnerladdning förstörde så för crysis 1, så kan nästan slå vad på att patchen släpps endast om de blir nöjda med säljar siffrorna Kul att se däremot att så många avbokar sina förhandsbokningar! Kanske får dem att tänkatill och inse de gjort en liten miss

Av sh4dy_05

Blir lätt en bokning snart! Ser riktigt lovande ut!

Av sh4dy_05

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/2d/Half-Life_2_Episod...

Vart en kopia utav Half Life 2 Episode Two till tjejens brorsa, bara 1.7€ på steam just nu, han fyller år om nästan en vecka med så vafan, när man är 14 måste man ha lite att driva tiden med om dagarna, speciellt när plånboken gapar tomt i den åldern!

Av sh4dy_05
Skrivet av Farenheit:

http://img641.imageshack.us/img641/2213/img0242ln.jpg

2st ssd - 1337 deal
1st G35 - logitech extravaganza

mycket billigt

Riktigt bra headset, sjukt nöjd med det rakt igenom, haft det i kanske 3/4 år nu eller något och aldrig vart besviken sur eller något på det, tror du kommer vara nöjd.

Av sh4dy_05
Skrivet av Lizbet:

Så du menar att kostnaden för underhåll av servrar överstiger kostnaden att ha butiker med personal i en så pass stor utsträckning att tillgängligheten för kunderna (om steam övergick till fysiska butiker) inte skulle påverkas signifikant?

Du förstår väl själv att en nätbutik, som säljer digitala versioner av spel, har lägre fasta kostnader än en stor butikskedja (om butikskedjan ska ha samma täckning kundmässigt).

Idag köpte jag Red Dead Redemption! Har hittills varit riktigt skojj

Ett mycket skönt spel, spelar du på PS3 eller 360? Om 360 så kanske du skulle någon gång vara upp för lite banditos pangande online?

Av sh4dy_05

Inhandling utav magicka nyligen, inte lirat så mycket än men småtrevligt spel antar jag.

Av sh4dy_05

La till Hitman Blood Money till steam bibleoteket för bara några minuter sedan. 2,49 € är inte så mycket så hoppas bara man gillar spelet nu då.

Av sh4dy_05
Skrivet av pAcKiE:

Det är jag ganska säker på att den kommer göra, kasnke inte Max, men starta kommer den göra.

Tror han inte va speciellt seriös då det är ganska självklart att han har en hyfsat bra dator ändå och ställer en smått onödig fråga. (tolkningsfråga från person till person dock)