Inlägg

Inlägg som Poison har skrivit i forumet
Av Poison

Tackar för era svar.

Har surfat runt lite och försökt hitta lite benchmarks.
Idag kör jag 2x 5970 i Crossfire vilket är totalt 4 GPU:er. Jag försöker matcha i benchmarks på nätet hur mycket jag egentligen vinner på att köra 2x 7970 än 2x 5970 - men hittar inga bra uppgifter.

Vid snabba läsningar på andra som köpt 7970 och kör Eyefinity har de rapporterat att det har räckt med ett kort. Så kanske till en början inte ens behöver lasta på med två stycken 7970s direkt?

Kanske bättre att lägga lite extra pengar på vattenkylning till kortet och istället överklocka?

Av Poison

7970 nu eller vänta till nästa generation?

Är sugen på att uppgradera mina grafikkort och 7970 har sjunkit ganska mycket i pris - så kommer vara extremt sugen i mellandagarna.
Frågan är om det är lönt att köpa 7970 nu eller om man kanske ska vänta tills nästa generation?

Är inte speciellt uppdaterat på AMDs kommande produkter, men vad talar för och emot?

Eftersom jag oftast spelar i Eyefinity på 3 skärmar så hade jag i ett sådant fall varit tvungen att köpa 2st 7970, men om jag väntar kanske jag kan få samma prestanda på endast ett kort? Vad tror ni?

Av Poison
Av Poison
Skrivet av GeT_a_BiKe:

Det jag highlightar är var skott ska ta olika mycket skada........ Och HC är sjukt mycket mer noobfriendly än normal. Man behöver inte aima för fem öre, på nära håll räcker det med 3 skott i BENEN för en kill.... Sen ska det inte vara oneshot för HS för det skulle bli för enkelt i ett spel som bf3

Nja, vet inte om jag håller med helt och hållet där faktiskt. Om man ställer sig frågan, hur skott klarar en människa i huvudet egentligen?
Hardcore-läget ser jag mer som en mer realistisk variant. Du saknar HUD, ingen aning hur många skott du har kvar i magasinet, du dör enkelt. Helt plötsligt kan du inte ruscha varenda flagga längre utan du måste arbeta dig framåt med din squad.

Imo har BF3 visat prov flera gånger hur viktigt samarbetet är, och Hardcore-läget tar steget ännu längre.

Av Poison

Något som vet hur hitboxens damage skiljer sig på hardcore-servrarna?

Hardcore-läget är rätt fint faktiskt, vissa delar blir på gott och ont beroende på vad man är ute efter, men efter att läst inläggen i det länkade forumet verkar som att folk inte provat på läget.

Av Poison

Kan inte nå Battlelog - intressant problem

Har ett litet intressant problem med mitt internet.
Lägger denna tråd under Internet och uppkoppling eftersom det inte direkt handlar om Battlefield.

Jag har alltså problem med att komma in på battlelog.battlefield.com från mitt hemnät.
Problemen började för några veckor sedan. Jag kom runt problemet genom att istället gå till battlelog.medalofhonor.com men igår slutade även den fungera för mig.

Battlelogen är alltså inte nere och jag kan pinga adressen och får svar från IP-adressen. Tracert går hela vägen fram och den tar ingen annorlunda väg gentemot mina vänner som kommer åt sidan. Märk nu att det endast är Battlelogen jag inte kan nå, alla andra hemsidor fungerar.

Provat sätta om min externa IP-adress genom routern. Still no go. Provat med Googles DNS:er, hjälper ej.
Provat att köra direkt mot modemet utan router, no luck.

Jag provade slutligen med ett annat modem jag hade liggandes. Voïla, kommer åt battlelogen.
Vad i helsicke i ett modem kan orsaka detta? Jag har allstå bryggat modemet så att den inbyggda routern är avstängd. Men uppenbarligen är det något i modemet som inte fungerar ihop med Battlelogen.

Har föresten BBB som leverantör, kommer dessvärre inte ihåg vad det är för modell på modemet (ej hemma atm)

Av Poison

Helsicke vad många som har fått sina konton stulna.
Ni fick ingen input ifrån EA hur de möjligen kommit över uppgifterna?

Känns som att de går på mailadresserna, men någonstans måste de få fram denna informationen på.
Ni som blivit av mer era konton, vilken webbtjänst använder ni för mail?

Av Poison

Radeon 5970 x2 i Crossfire. Funkar inte alls, varken med dx9 eller dx11. Ungefär 4-5 FPS.
Läst att det är mycket problem med spelet i Crossfire. Har dock inte provat att inaktivera. Väntar på patchning istället.

Av Poison

Haha! Vad är glügg för nåt? 05:18

Av Poison

Datorkunskap - Kapitel 4

Om du fortfarande bor hemma hos dina föräldrar och dessutom använder din dator ihopkopplad med en TV finns det en vettig anledning till att inte använda loop-funktionen i VLC, MPC eller dylikt.

När du väl kommer hem från en utekväll utan napp och får för dig att dra på den där nyligen nerladdade porrfilmen och dessutom säkrar så att dörren är stängd och volymen är låg för att inte väcka föräldrarna finns det inget mer förnedrande än när du somnar ifrån filmen, vaknar på morgonen och märker att filmen fortfarande spelar och du ser att dörren du tidigare under natten säkrade står öppen. Många tysta frukoststunder kommer du uppleva under din tid, men få du verkligen kommer minnas...

(true story)

Av Poison

Släppte inte Samsung en ny TV ganska nyligen också? Tror det var 75" som låg på runt 75.000:-

Av Poison

Köper hellre mina hårda klappar än attt skaffa ett Facebook-konto

Av Poison

Har kört blandat både från Asus, Gigabyte och ASRock. Men de som har fungerat längst utan problem är Asus. Rekommenderar därför alltid Asus till familj och vänner - bara för att slippa att de ska komma tillbaka till mig med sina problem

Av Poison

Snacka om desperata metoder.
"DirectX 11.1 is part of Windows 8, just like DirectX 11 was part of Windows 7" in my ass, då 11.1 uppenbarligen handlar om smärre uppdateringar av merge och inte en helt ny trunk (DirectX 12) så att försöka dryga sig med att en "uppdatering" borde vara OS-unikt är bara bs

Av Poison

Jag tror att anledningen till att spelkonsoller har tappat en del är att både PS3 och XBOX360 är utgående produkter - från konsumenters synpunkt. Tror man håller lite extra hårt om plånboken i väntan på nästa konsoll.

Märkte själv detta när jag och grannen lirade NHL 12 på hans PS3. Det var inte alls lika roligt som förra året vi spelade. Tyckte grafik och fysik var riktigt sunk - och då har jag ändå inte provat NHL 13 ännu.

Av Poison

Kontakta din ISP och be dom kolla i loggarna. Om det kommer mängder av trafik från en eller flera nät, samt vilket protokoll det använder. Ta sedan ihop med din ISP åtgärder därifrån. Det enklaste är att byta din externa IP-adress.

Av Poison

http://play.radio1.se/live

Live just nu med Ashberg och "Lasse" från anonymås som Ashberg uttalar det
Säg vad man vill om debatten men det där är fan i mig underhållande att lyssna på.

EDIT: Såg att andra redan postat länken

Av Poison
Skrivet av ZerxXxes:

Tänk dock på att en repeater är det absolut sämsta sättet att utöka ett trådlöst nätverk och mer en sista utväg. Så fort du kopplar på en repeater i ditt nätverk så halverar du prestandan rakt av. Har du möjlighet att koppla ihop de två routrarna med en nätverkskabel istället så gör det, kommer bli en mycket bättre lösning.

Skickades från m.sweclockers.com

Wait.. what? Vad bygger du detta på?

Av Poison
Skrivet av stn1337:

http://chipchick.chipchick.netdna-cdn.com/wp-content/gallery/...

Som du ser här så är det en helt vanlig borste som roterar för att ta upp skräp. Jag har en flickvän som brukar sova här på helgerna och Roomba har lite problem med hennes långa hårstrån, det är inte värre än att jag sätter mig och rengör i 1-2 minuter med dom medföljande verktygen men om man har ett husdjur som är väldigt långhårigt eller en sambo med långt hår tror jag det blir rätt bökigt faktiskt.

Sen tror jag inte Roomba har några som helst problem att ta upp hårtussar eller dylikt, det är just långa hårstrån som ställer till det lite.

iRobot har 30-dagars ångerrätt på sina produkter, så testa vettja? Det är bara mina personliga tankar,

Jag har ett ganska mörkt golv och en vithårig golden. Så bara efter ett par dagar så ser det för jävligt ut här hemma. En Roomba i mina ögon hade varit perfekt eftersom att dammsuga 3 gånger i veckan är verkligen ingen hit. Men ska köpa hem 780-modellen och prova om den gör ett bra jobb med hundhåren. Problematiken som du beskriver kommer jag inte undan med ens med en vanlig damsugare då de sätter sig precis likadant.

Av Poison

När jag kollar på iRobot.com och gör en jämförelse på 700-serien är samtliga lämpade speciellt för husdjur, dvs plockar upp hår från djuren.

Har TS möjlighet att ge ett inflik på detta eftersom du menade på att den inte plockade upp längre hårstrån så bra?