Inlägg

Inlägg som anon131444 har skrivit i forumet
Av anon131444

Ja det stämmer!

Jag kommer dock låta det sjunka in ett tag och även reducera månadskostnaden kraftigt!

Ett tips är ju att låta larmoperatören installera allt och börja därefter klaga på priset. Annars är dom i regel obstinata som fan med prutmånen! Sedan vet jag inte hur dom arbetar generellt men troligtvis har dom olika provisionsnivåer.

Säljare 1 (dörrknackarN) - får provision för att han skapat möjligheten
Säljare 2 - Säljaren med skruvdragaren ökar försäljningen genom att visa ett behov man annars inte trodde hade eller fortfarande inte har (jag har inte det iallafall men min fru har det uppenbarligen).
Säljare 3 - Savedesk kallar jag det mer, de ser över hur rörlig man kan vara för att inte förlora en kund.

Voila!

Av anon131444
Skrivet av Ackee22:

Förstår inte riktigt vad du menar med ditt inlägg, det låter ju som att du har fått larmet och produkterna installerade - sagt upp avtalet och blivit av med larm och grejer? Eller vad är det du menar?

Ja det står ju lite hastigt skrivet. Hade en kort stund att formulera mig!

Nej jag förklarar bara att hemlarms bolag har enorma marginaler att röra sig med och att man kan pruta ner priset rejält.
Jag prutade ner mitt i tre steg kan man säga.

Istället för att ringa och beställa larm så väntade jag på säljaren som knackar på.

Då fick jag:

Startpaket, x kr / månad abonnemang , 0:- installationsavgift
Valde detta paket.

Två veckor senare knackade dem på och min fru öppnade när jag var på jobbet.
Några timmar senare så förklarar min fru att totalkostnad är nu 10.000:- sek, från 0:- så är det en generös ökning.

Jag åker hem och möter "installatören", en säljare med skruvdragare kortfattat. Hotar med att han får ta ut allt, skriftlig överenskommelse var som sagt si och så. Han sänker till 6500:-, jag accepterar.

Han åker därifrån och dagen efter ringer jag och är oduglig kund igen. Får då ner det från 6500:- till 900:- i installationsavgift.

Observera "installationsavgift" är ju hyran på produkterna man tillförde, t ex kamera, rökdetektor osv osv.

Sorry för eventuell förvirring - hoppas det är klarare nu!

Edit:

Vad jag har:

3st Glaskross sensorer
4st dörr/fönster magnetlister
2st Kameradetektorer
4st rökdetektorer
2st kontrolldosor för av/pålarm

Varav vissa delar ingick i det s.k startpaketet!

Av anon131444

Ekonomiskt så är det urkorkat att säga upp avtalet efter förlupen ångerrätt.

Vill du ha larmet så kan du få lite tips utav mig! Deras marginal ligger säkerligen på ca 80-90%. Produkterna är skitkomponenter med ett kommersiellt plastskal som ser cleant ut.

Jag knöt mig an till Sector Alarm för ca en månad sedan och accepterade deras "gratis installation" tjänst som dörrsäljaren erbjöd (var sugen på larm och ville starta bra så accepterade att en dörrknackare kom in).

Efter det så kom en installatör och skulle installera. Min fru ringer och förklarar då att "vi e uppe i 10.000:-" just nu. Märkligt tyckte jag och åkte hem. Installatören var en säljare i grund och botten, I see, och sålde ju in kalasmycket mer till min fru. Jag såg behov.

Tjatade ner priset till 6500:- för samma innehåll. Fick det installerat och han åkte iväg.
Dagen efter ringde jag centralt och ville säga upp det och dom fick komma o rycka ut det. För den lättkränkte kan man ju tolka det som hot, men dom sa "vi sliter ju ut allt och det blir fula hål i väggen insert sadface here <>". Då sa jag att dom var välkomna och det kostar mig 900:- att be en målare bättra på alla hål med spackel och färg. Vips så var vi nere i en totalkostnad om 900:- för installation och ca 400:-/mnd abonnemang.

Nästa år ska jag bearbeta månadskostnaden!

Av anon131444
Skrivet av Jonny Myran:

Prenumerera på Origin Access. Basic-varianten ger dig totalt 10 timmar speltid medan Premium-varianten ger dig obegränsad speltid. Men kolla upp vad som gäller själv, har inte 100% koll.

Det här är ett dråpslag för de som har förhandsbokat. Vi som förhandsbokat har redan fått digital nyckel och har ingen som helst ångerrätt alls att åberopa.

Vi bidrar med en prognos för investerarna - men får inte ta del av spelet tidigare än de som köper premium access på Origin.
Sinnessjukt korkat och det är helt fantastiskt vilken tolkning de gör av sina kunder.

Jag blev inte värst berörd av SJW skiten, även om jag tyckte den var urbota korkad och samtidigt störde jag mig inte nämnvärt när de även kommenterade "don't like don't buy" varianten.
Men detta stör mig så in i helvete. Jag är enormt principfast med en väldigt god självdisciplin. Detta kommer vara det sista BF spelet jag någonsin köper.

Av anon131444

Härlig tråd! KAB är fina stolar. Själv har jag en Be-Ge 9080 24h bevakningsstol med knäledsgunga. Fantastisk produkt. Har ingen egen produktbild men finns här:

Be-Ge 9080 24h KLG

Finns att välja i flera olika tyger. Jag har förstärkt tyg på sidorna mörkblå, med Nightfall tyg i mitten.

Av anon131444

Har samma inställningar med h100i kylare, likadant moderkort och liknande minnen (samma hastighet). Fungerar bra i 4.7ghz, instabilt på 4.8 för min del. Antingen gör jag något fel eller så är mitt exemplar inte av de bästa i ledet!

Av anon131444

Nöjd med min 32". Hade tidigare 2x 24" men den extra funktionen var inte nödvändig.
Raggade även in en Be-Ge bevakningsstol med knäledsgunga för ynka 300:- förra veckan, som hittat!

https://i.imgur.com/YSK0x04.jpg

http://kob.be-ge.se/components/com_virtuemart/shop_image/product...

Av anon131444
Skrivet av anon298854:

Då måste de ju gå ut med att de erbjuder begränsat internet och reducera priser kraftigt.

Äh gå och göm dig! Jag betalar hellre mer för min ISP så att de istället kan avsätta överskottet till finansiella krig mot retarderade filmbolag och annan lös organisation som ska inskränka på friheten vi kallar för internet.

Av anon131444
Skrivet av timpelay:

Nu är det dock så att jag är den hittills enda i diskussionen som har skrivit något med direkt relevans till artikeln, för jag har ett grafikkort som nämns.

Jag ber om ursäkt ifall mitt första inlägg blev lite kort och kanske sticker i ögonen, det var absolut inte meningen.

Ditt fungerade va?

Av anon131444
Skrivet av anon298854:

@Pixlchaser

Jag har inga problem alls efter jag stängde av allt på Focus stöd sidan.
Man måste disabla allt där och inte bara Focus stöd.

Jag tabbar in och ur på under sekunden och kör inte windowed.

"I already had Focus Assist turned off after installing the april update but I tried disabled "Show me a summary" too and that fixed the issue! I can alt tab even faster than normal now"

Ja om det är tricket så reviderar jag det jag skrev. Får nog testa ikväll då! Till mitt försvar så har det inte varit helt glasklart vad man ska göra där inne!

Återkommer!

Av anon131444

Focus grejen fungerar bara när man är i lobbyn. Är man in-game så tar det hundra år att tabba in och ut. Det enda sättet man löser det på är om man kör windowed fullscreen, vilket är skit. Många spelar i lägre upplösning, speciellt CS.

Känt "fel"(?) så vitt jag vet. Det är tonvis med trådar på vida nätet som har samma problem.

Av anon131444
Skrivet av MickeBoy:

I första raden i den första posten står det ju att chefen visade upp övervakningsfilmen?

Läste inte så noga. Då föll ju min teori!

Av anon131444
Skrivet av Bachman:

Hej Sweclockers!
En vän blev inkallad till sin chef för att prata lite. Där blev han anklagad för stöld och chefen visade upp en övervakningsfilm från en bensinmack på andra sidan stan där man tydligt ser min vän tanka arbetsbilen. Mitt under tankningen plockar han fram en bensindunk och fyller upp den istället, för att sedan fortsätta tanka arbetsbilen.
Sedan dess har bensindunken inte synts till. Chefen tror som sagt att min vän har stulit den och hotar med polisanmälan.

Till frågan: Hur i hela friden fick arbetsgivaren tag på övervakningsfilmen? Kan vem som helst bara glida in på närmsta mack och begära ut allt videomaterial från övervakning?

Jag trodde att det endast är Polisen som kan begära ut filmen, och då endast om materialet kan vara till nytta i en polisanmälan.
Problemet är att en polisanmälan inte har skett än, så hur fick arbetsgivaren tag på filmen?

Tack på förhand, hoppas någon här är insatt i lagarna runt kameraövervakning

Jag känner relativt säker på att chefen i fråga inte har sett på någon övervakningsfilm, även om den kanske finns.
Det troliga är att din vän, eller någon annan i företaget, har nyttjat 'reservdunkstricket' på tok för många gånger att chefen förmodligen hört sig om till olika lokala mackar om att hålla ögonen öppna.
Kanske har då din vän hamnat i ett läge där en anställd sett detta, eller att ägaren av macken t ex också sett detta, och därefter förmedlat det till din väns chef.

Chefen förmedlar sedan att han sett på övervakningsfilm att så är fallet. Det hade varit min strategi också. Ingen är så dum att försöka neka vad som finns inspelat.

Det finns ingen lag såvitt jag vet som stoppar någon att berätta till någon annan om vem som handlat i den butiken man jobbar i.

Av anon131444

Hittar inte överflödigt mycket info på just det moderkortet men har haft ett liknande "inet" edition. Så länge det är M-sata så passar det, vilket det är.

Tuta o kör!

Av anon131444
Skrivet av SwedZi:

@BengaBang:

Precis lagt beställning på i7 9700k + mobo. Men det suger att min i5 inte pallar det nya 2080 kortet...

Du kommer glömma det efter fem minuters spelande Hålet i plånboken läker sig snabbt på detta sätt.

Av anon131444
Skrivet av Asyvan:

Oj! Jag hade alldeles glömt bort detta. Men det fixade du själv ändå.
Kanonbra.

PS: Det är inte ett dugg förvånande egentligen. Bara så du vet.

Nä det är säkert så! Jag drar mig alltid från att formatera och utstår gärna minus i komfort till bristningsgränsen innan jag formaterar. Som tur är behövde jag ju inte det nu stort tack för tipset, det gjorde susen!

Av anon131444

Igår var jag riktigt vild och laddade hem BCD, följde instruktionerna enligt ovan.
Döm till min förvåning, det fungerade felfritt!

Av anon131444
Skrivet av Asyvan:

Jag har några äldre datorer jag kan testa på. Återkommer om några dagar (lite ont om tid).

Skickades från m.sweclockers.com

Tjenare! Har du lyckats titta på detta?

Tack på förhand!

Av anon131444

Hp alltså...de tar ett moderkort och doppar hälften i syra så det löses upp. Resten används sedan och går in i en tändsticksask med världens sämsta luftflöde. Beundransvärt iallafall!

Lycka till med grafikkortet, använd bågfil, det kan behövas i plåtburken den förmodligen levererades i

Av anon131444
Skrivet av Allexz:

Fråga: Har du barn med ett ex?
...................

TL;DR

Man ska överväga noga innan man skaffar barn. Om inte så sitter man där du sitter. Jag talar av erfarenhet, har en brorsdotter jag fick lära känna först när hon var 6 år gammal då han vunnit ensam vårdnad.

Svårt att sudda dock - tror du på en viss religion så kanske du får en andra chans att leva om livet