Inlägg

Inlägg som anon131444 har skrivit i forumet
Av anon131444
Skrivet av Ohdear:

Har ett pågående ärende med Inet där dom skickade ut för många produkter av misstag och ska nu få dom tillbaka. Snackar med deras Teamleader som vill att jag ska boka upphämtning från POstnord, skriva ut fraktseldar, fixa i ordning paketen och lösa problemet. Väldigt intressant diskussion

Mycket besviken att detta är hur Inets kundsupport TEAMLEADER väljer att gå till väga.
"Oj vi råkade göra fel, ursäkta. Du får lösa problemet som vi skapade eller så skickar vi faktura på de extra produkter du inte ens beställt"

Suck... Ska man tycka synd om dig här? Usch vad besviken du måste vara om sättet att gå till väga. Skämmes Inet.

Du har inga skyldigheter. Lägg ut det utanför, ange adress och be företaget hämta upp när dom önskar.

Moraliska förpliktelser? Tonvis med sådana finns att hämta. Beror på vad du är för karaktär dock. Att döma av ditt inlägg, behöver du nog roffa åt dig av dessa.

Gillar man företaget man handlar hos rent generellt och rekommenderar de vidare till sina nära och kära, då får man ställa upp lite.
Om inte, handla inte där. Då finns inga sådana historier att dela med sig.

Skrivet av Ohdear:

@Söderbäck:
Jag tycker att ett mer rimligt alternativ (som jag också har föreslagit men inte fått svar från) är att
1. Dom fixar upphämtning. Kan komma när som efter arbetstid
2. Jag kör dom till närmaste Inet mot en schysst kompensation

Blev täppt i näsan av punkt 2. Nu har du plötsligt massor med tid men vill gärna ha en generös kompensation för det.
Åker du aldrig till ICA/Konsum/<InsertRandomMatställe/Område/annat-som-har-ett-postombud-nära>?
Jo det är klart du gör...men du är ju en skör slutkonsument med dyrbar tid.

Observera att Inet i detta fall har juridisk rätt att fakturera dig för gods du valt att hämta ut som du gör dig svår med att returnera. Sedan har du rätt att bestrida den förstås. I tingsrätt så är jag övertygad om att du hade förlorat eftersom du håller deras gods för oskäliga villkor för att släppa dessa fria.

Av anon131444

Bara så ni vet...

...privatkonsumenter idag i vår moderna tid, erhåller bland de värsta av egenskaper en människa kan ha...när det går dåligt eller att man inte får det man tror att man förtjänar, så kommer det äckligaste ut.

Nu lägger jag ingen vikt över prisjaktsanvändaren som tråden handlar om, eller om mushashis erfarenheter, utan det är det generella.

Idag kan man inte göra någon nöjd och deras tid är alltid dyr och kan sättas värde på i SEK. Dessutom är alla advokater eller har en advokat, eller ska kontakta PLUS så detta ska minsann bli en huvudnyhet. Rena utpressningsmetoder mot företag, bara för att man ska jaga tummen som pekar uppåt. Nu är jag inte ute efter en debatt om att konsumenter bidrar till överlevnad av marknaden osv osv. Det är inte diskussionen. Konsumenter generellt är kalas, det är en bråkdel som dödar hela glädjen av att vara handlare.

Jag har sett allt och hört allt. Efter nästan sju år i e-handel som både säljare och ansvarig för all backoffice - så är man mätt på skiten.

Stort plus att Inet väljer att kontakta dessa samhällsbärare på Prisjakt och erbjuda dessa någon form av kompensation.

Mushashis case kändes dock jävligt beige måste jag passa på att tillägga. Det bör dom ju se över. Det är inte fråga om garanti i sig utan hur man använder en ful genväg i ARN's normer för att undvika att det blir ett ärende. Alla vet ju att man som kunnig datorfnulare plockar ihop sina komponenter löst och för det betyder det inte att delarna räknas in som singla artiklar.

Av anon131444
Skrivet av Baradet Funkar:

Alltså inte bara jag här som har problem. Har haft dålig erfarenhet av CDON tidigare, men nu blir det ett till företag jag bojkottar. Jag är väl ganska naiv som tror att ett stort e-handelsföretag ska kunna klara leveranserna i tid. Hade jag googlat på Adlibris innan köpet hade jag nog letat någon annanstans. Det känns som en lucka i lagstiftningen för konsumenter att ett företag kan uppge ett visst leveransdatum, och sedan kan man som kund inte göra annat än att sitta och vänta och hoppas på det bästa. Visst kan man avboka sin beställning, men väntar man på kurslitteratur eller julklappar så är inte det direkt någon tröst.

Saknas ingenting. Det är dock inte konsumentköplagen som är först här, samtidigt som den kan dras nytta av på ett annat sätt. Har man skrivit en leveranstid så är allt efter den leveranstid en försening som du som konsument bör föra en klagan om.
Sedan betyder det inte att du får något för det, men det kan tvinga bolaget att lägga upp ej vilseledande leveranstider.
Samtidigt måste jag tillägga att det är lätt att kringgå ett sådant krav (det blir oftast marknadsföringslagen som aktiveras här och ingen konsumentköplag) och istället säga att man till 99% klarar leveranstiden men att vissa gånger kan det bli en försening som i ditt fall. Svårt att gömma sig bakom det dock om flera hundra kunder anmäler samma sak.

Av anon131444

Mitt råd till TS.

Formatera till clean version av windows eller som alternativ rensa manuellt, men det kräver oftast lite mer kunskap om programvaran.

Skaffa sedan nytt steam konto och köp en ny upplaga av PUBG.

Sedan tycker jag övrigt sett att speltillverkare/plattformar har för enkelt att banna folk stundtals.
Tycker kopplingen till konsumenträtt är för lång och overklig när det gäller detta. Kan inte se att det finns något case (efter en lättare google sökning) som berört t ex en bann från ett spel.
Det är tråkigt att ett spel blir obrukbart på grund av interna regler som dessutom inte kan bestyrkas när man väl blir bannad.

Har man dock fuskat så är det ju serverat för ett bottennapp, men det vet man oftast om själv.

Av anon131444

Du frågar efter råd men har på dig en impregnerad regnjacka när du får råd.
Som alla har skrivit så är det urbota korkat att sälja till någon som inte är på plats.

Det du nämner ang. avtalet via bankid. Det är bara avtal, det handlar inte om ägarbyte. Killen kanske är värsta målvakten och äter skulder till frukost, det vet ju vare sig du eller jag eller någon annan här, men vi har ju uppenbarligen tänkt lite längre.

Sen, sluta fråga om råd om du slår ner på allt och ifrågasätter alla råd. Du har uppenbarligen en fix idé, varför ska forumet ventilera alla möjliga nej medan du redan har ett inställt ja?

Av anon131444
Skrivet av hundburgaren:

Det är tråkigt att du har en sån underliggande osäkerhet i din egen manlighet att du måste söka självkänsla i påhittad vetenskap och engagera dig i någon form av könskrig som inte existerar.

Jag kommer antagligen inte svara dig mer.
Skickades från m.sweclockers.com

Adjö!

Av anon131444
Skrivet av hundburgaren:

"Genetiskt skapta att dominera.."

Alltså vad fan? Ska vi ägna oss åt att mäta skallar bland männen för att hitta de allra bästa?

Det enda du dominerar är pinsamhetsskalan.

Skickades från m.sweclockers.com

Det är inte otypiskt att Ni väljer att tolka på ett så bokstavligt sätt. Det var lite anledningen till varför jag formulerade mig på ett sätt som var lite mer anpassningsbart till det moderna samhället, alltså att det inte är lika blodigt idag.

Uttrycker man sig på ett sätt där man vill stärka mannens position så tolkas man som en misogyn, OK! Också en teori ni friskt tilltar.

För övrigt, vänd dig om när ni marscherar, detta brukar oftast ge en bred vy av hur få ni är. Om inte annat så kan du kolla på polls. Ni är irrelevanta och till högsta grad skadliga mot utvecklingen.

Av anon131444
Skrivet av hundburgaren:

Det du påstår dig åsyfta håller jag med om. Men det var inte det du skrev.

Det ni självutnämnda "riktiga män" och "alfahannar" inte verkar förstå är att det här med samtal om känslor och hänsyn och empati bara är ytterligare ett verktyg i att underhålla ett förhållande. Det utesluter inte självständighet, respekt från partnern eller att få göra det som är roligt när och hur man själv vill. Det har dessutom bonusen att det svetsar ihop förhållandet ännu mer och skapar en möjlighet till att lära känna sig själv bättre och kunna jobba med lite personlighetsutveckling. Men sånt ligger väl inte för dig, antar jag. Du verkar tycka det är fräschare att använda ordet kvinna som förolämpning.

Dessutom, som ett sidospår, har jag stött på många av din typ (alfamän av högsta rang, enligt dem själva då såklart) och inte en enda gång har det funnits någon form av ledarkvalitet. Det har mest varit pinsamt hur de försökt hävda sig. Gärna efter ett par öl. Fram tills frugan ringer och de svansar hem på studs med böjd rygg. Jag tvivlar inte en sekund på att du är likadan. Möjligen att du inte ens vågar slänga ur dig sånt här dravel till folk annat än på internet.

Kryp tillbaka in under flashbackstenen där du hör hemma.

Skickades från m.sweclockers.com

Äh vad larvigt.
Detta scenario handlar knappast om att lägga grunden för ett känsloämne och dela med sig av tankar om "vad tycker du, hur tycker du här, detta gör ont för mig". Det handlar helt och hållet om kontrollbehov från kvinnan.

Detta är alltså vad som går att läsa sig till enligt de inlägg som TS skapat. Ser alltså ingen anledning till att en riddare på vit häst ska traska in och skydda denna dominanta kvinna, hon verkar klara sig bra själv och har du missat detta i din stora analys så är det skrämmande.

Dagens "män" är för rädda att vara sig själva ifall de trampar någon på tårna. Bara för att man är man så betyder det inte att man är inkapabel att förstå sig på känslor och generellt känna empati. Det är ju urbota korkat hur du byter ut saker och ting som om det vore en konfigurator för komponenter i en dator.

Dags för männen att räta upp sina ryggrader och stå stadigt mot marken med blicken mot horisonten. Vi är genetiskt skapta att dominera och jaga och erövra. Idag är det mindre blodigt men ack så viktigt.
Sitt du i feministbåten, den blir mindre och mindre för varje år. Snart har ni bara en liten barkbit att ro på och ni blir mindre intressanta för varje minut som går.

Av anon131444
Skrivet av makatech:

Intressant tråd, helt klart totalt olika "taktiker" här som föreslås, frågan är vad som är vettigast?

En del tipsar om en mera bestämd macho approach (typ fuck you b*tch, "Jag ska ha min egen tid nu, passar det inte så dra!") medan antar tipsar om en mer mjukare diplomotisk approach, förståelse för kvinnan, kommunikation, amningshjälp, amningsstol, dialog etc.

Fascinerande också över att @Pixlchaser som bespottar majoriteten av alla som givit råd här fått mest likes av alla i hela tråden?
"Sedan är ju majoriteten av männen riktiga mesar här inne."
"Herrejesus... Det fattas bara att ni avmaskuliniseras biologiskt också."
"Mesnivån ökas för varje steg från självständigheten man tar. "

Hmmm, vad tycker jag själv? Jag tycker varje fall det bli bisarrt att ens kräva egen tid för spelande bebisens första levnadsår. Man får väl helt enkelt ta de tidsluckor/chanser som dyker upp? Tycker också att @EntropyQ3 slår huvudet på spiken i inlägget ovan.

Tack för din input!

Det handlar inte om krav. Om TS kräver tid i opassande lägen där ansvaret behöver delas, så är han osmidig. Men det framgår inte riktigt så. TS upplever, likt många andra män som spelar eller har en hobby som kvinnan inte dömer som mogen, att denne inte får t ex sitta vid datorn, bygga lego m.m. när tiden är möjlig.

Det stämmer att man kodas om som man och kvinna när ett barn kommer in i bilden. Det gjorde det för mig med, jag har två barn.
Men det innebär inte att man ska glömma vem man är eller bortprioritera sitt innan-barnet-jag:et, eller för den delen bortprioritera kvinnan/barnet. Allt handlar om balans förstås. Detta hoppas jag TS har förstått, för det framgår ju inte annat. Men har hans kvinna förstått det? Framgår tydligt att hon inte har det.

Sedan får du ju jämföra saker som dom är istället, det brukar klarna. Om du läst hela hans inlägg och övriga inlägg så lever ju faktiskt hans sambo vid sidan om barnen, genom att träffa väninnan m.m.
Läs gärna även första inlägget som TS lagt upp.

Vid tillfällen där barnet sover så förväntas en självdisciplin utan dess like att han inte får sitta och spela eller <insert any hobby here that a women doesn't like>. Eller att hans sambo samtalar i telefonen med sin väninna under deras "egentid" är ju också ett exempel. Som gamer så snackar jag ogärna i telefonen men jättegärna på discord eller skype. Som det ser ut här så får ju kvinnan leva sitt liv obehindrat efter det att barnet är fött (ta det med en nypa salt, jag menar hennes levnadsmönster i det sociala bl a av vad som framgår, övrigt skit har jag ingen aning om och bryr mig inte heller), medan mannen får leva i ett strypt läge.

Det är just stämpeln av vad han gör som är det avgörande här och det ändrar ju spelreglerna...

Av anon131444

De kommer aldrig kunna bevisa att du har gjort detta. De har bevisbördan på sin sida. Ta kontakt med ARN.

Till de som anklagar TS så finns det absolut goda möjligheter till en hel del lögner i förklaringen.
Vem vill erkänna att man mottagit en produkt och skadat den direkt?

Sedan finns ju chansen att någon annan har gjort skadan som inte TS är medveten om. T ex, transport. Kanske inte sannolikt, eftersom lådan inte verkade vara skadad.

Men hur tror ni att en produkt packas in i en låda egentligen?

Jag har handskats mycket med produktionsled i förra anställningen där man ska försöka uppfylla vissa ISO cert. Finns ingen ISO som jag känner till där man fotograferar varje enskild slutmontering och packning. Alla seriösa tillverkare har åtminstone 1st ISO cert och troligtvis delar ur detta kräver signatur för varje enskild medarbetare per avdelning för varje delmoment gjord. Att vid slutmonteringen våga kryssa in att man tappat ett kort eller skadat detta låter jag stå för individens arbetsmoral.
Men att påstå att det är omöjligt, haha!

Av anon131444
Skrivet av haiPA:

Roas och oroas av att fokus ligger på hur viktigt det är för ta att spela spel och noll fokus på att han blivit pappa och därmed har ett ansvar han ej tidigare haft. Barnet är bara sex veckor, mamman är för helvete nyförlöst med allt vad det innebär. Att gnälla om speltid då är ju absurt. Mamman har gett barnet allt inklusive sin kropp i nio månader... Kan tycka sex veckor minskad speltid är en fis i rymden i jämförelse.

Sluta försöka lösa nuet till att bli som "förr", sluta samma varann och hitta ett sätt som fungerar för er båda två. Ni är föräldrar nu, en jävla resa men så sjukt fantastisk när man hittar rätt väg tillsammans. Grattis till er❤️

/Mamma till två och sambo med deras spelande pappa som både spelar dator, kör mtb Och rockar papparollen❤️

Läst alla inlägg på tråden, även din.

Du lämnar ingen objektivitet i ditt svar. Sist jag såg så var innebar en graviditet en omställning för bägge parter, om än grövre för kvinnan förstås. Graviditeterna är även väldigt olika från kvinna till kvinna. Många kräver mer av partner, andra mindre.

Du kör ditt vanliga kvinnliga "hon har gett nio månader av sin kropp" - skuldsnacket. Det biter inte på vettiga människor.
Det handlar inte om speltid - det handlar om egentid. Något man som gift par eller sambos ska ge varandra, utan en massa frågetecken eller stämplingar om vilken grad av acceptans sagd hobby erhåller. Med andra ord - är problemet avsaknad av närhet men det fungerar att vara ensam för att TS istället spelar innebandy? Ja då behöver kvinnan söka i sin egen själ.

ÖVRIGT:

Sedan är ju majoriteten av männen riktiga mesar här inne. Boka ett möte för ett snack, föra dialog, öppna upp dig för dina känslor. Herrejesus... Det fattas bara att ni avmaskuliniseras biologiskt också. Mesnivån ökas för varje steg från självständigheten man tar.
En kvinna och en man älskar självständiga partners mer än icke självständiga. Men självständigheten får inte gå över styr.
Tyvärr inser inte de flesta fördelarna med ett förhållande som bygger på rak kommunikation med tydliga gränser och behovet av egen tid att investera.

Av anon131444
Skrivet av Waxinator:

Jag är över 60 och spelar timmar i rad utan skuldkänslor. Ditt problem är inte spelandet, utan en ogin sambo. Om du inte sträcker på dig och slutar låta dig hunsas så slutar detta med separation eller livslångt förtryck. Ingen tjej gillar egentligen en mjukis (inte ens i sängen), det får dem att förakta och dominera killen. Du vet väl att de styggaste killarna får de snyggaste tjejerna (?!) eftersom de eftertraktar den dominerande alfahanen. Din tjej saknar mannen i dig, ser dig som bäbis och använder ditt intresse som vapen emot dig. Om du inte vågar sträcka på dig och "växa upp till man" så får du leva med detta resten av livet (eller förhållandet).

Håller helt med! Det psykologiska i det hela bottnar i en primitivitet som finns kvar i människan.
Banar man väg för att X ska inse att Y inte är en tillgång för tidsfördriv, utan att egna intressen ska tillsättas, så kommer det till slut att bli så.

Av anon131444
Skrivet av HandSolo:

Vill bara kolla av läget med lite andra människor för själv anser jag att jag har ett vettigt tänk när de kommer till familjen och hur/när jag spelar lite.

Men sambon är på mig direkt, får skuldkänslor när jag sätter mig vid datorn även om de bara är för att betala räkningar.
Vi har en flicka på sex veckor, hon är hemma o jag jobbar, jag sköter allt hemma utom tvätten och tar bebis när de behövs då hon vill ha 120 procent koll, väldigt överbeskyddade.
Jag har väl kanske spelat max 3 timmar kanske på en vecka, är inte ett måste för mig att spela med kan vara väldigt skönt o varva ner lite och snacka med alla polare (som jag personligen känner irl) Men så fort jag sitter där så blir hon sur och bitter, hon påpekar att jag inte var redo för att skaffa barn och jämför mig med sin 9 åriga son som spelar fortnite konstant. Vilket gör mig förbannad..
Men jag sitter ofta och tittar på film och serier med henne som alltid slutar likadant, hon sitter med telefonen 10cm från ansiktet.
Har påpekat att de är ingen skillnad om hon sitter och tittar på tvn en hel dag eller om jag sätter mig vid datorskärmen i nån timme.
Hon har kompis som bor 1 min bort som kommer ibland och dem snackar mycket på telefon bla.
Jag har redan slutat att träna på gym, var mitt stora intresse och tog upp mycket tid, 5 dagar i veckan och 3 timmar totalt varje dag, men slutat pga jag kände att jag försummade henne och vårt barn då. Tar jag upp de så får jag i ansiktet att hon flyttade 6 mil till mig, som i säg är lite motsägelsefullt då hon har heeela sin släkt här..

Spelar bara när dem inte är hemma och eller när hon ammar eller när jag har bebis och hon sover så jag påverkar inte familjelivet negativt enligt mig själv eller har jag fel??

Att spela ibland är den billigaste mest tillgängliga hobbyn (då jag alltid är hemma) jag har kvar och de är mitt ansvar att få allt att fungera ekonomiskt och praktiskt. Tycker att hon borde godta de men de går inte resonera med henne..

Ska jag börja träna igen för att visa hur de kunde ha varit, komma hem vid 5 halv 6 istället för halv 3?

Nä jag känner mig lite vilsen minst sagt och ibland måste man ventilera, de ger lite perspektiv när man skriver ner saker också.

Detta bottnar i en kvinna som uppenbarligen inte har egna hobbys eller eget sätt att försörja sin fria tid än att kolla vad du har för dig och varför hon inte är lika viktig som det du gör m.m. Säkerligen bottennapp när det gäller hennes självförtroende. Försöker inte håna för övrigt men jag har kommit ur det moment du är inne i nu.

Det finns några lösningar.

1. Lämna henne
2. Be henne skaffa egen hobby
3. Sätt ner foten jävligt ordentligt.

Dessa kvinnor är ganska duktiga på att få en att känna sig usel. Sluta inte med träningen, återuppta den och vinn tillbaka din stolthet och snygghet. Spela dator när kidsen lagt sig - var en familjefar/man på dagen när de är vakna.

Jag har nämligen varit i samma sits som dig som jag skrev ovan. Jag valde alternativ nr 3. Men innan dess övervägde jag nr 1, men också prövad jag nr 2 men märkte snabbt att kvinnan såg mig som hobby och det funkar inte!

Jag vet inte vad för jobb du har men jag sysslade tidigare med e-handel och har nu bytt bransch och är affärsområdesansvarig och jobbar med internationella affärer. Jag behöver min tid när jag har ledig tid. Hur du kommer till den nivån så att även din själsfrände förstår detta, ja det är en resa.

All lycka till dig!

Av anon131444
Av anon131444

Självklart är det rätt. Företaget bör även göra det utan krångel då det kostar flertalet timmar att hantera en retur kontra kreditering på mellanvärdet.

Av anon131444
Skrivet av Petterk:

@Pixlchaser: TV-reklam är faktiskt billigt och har säkert blivit billigare, därför man bara ser massor strunt nu för tiden. Hade den marknaden varit starkare hade säljarna hittat andra annonsörer, men det är också något som kommer från när TV var som populärast så det är inget man kan skylla den warez:ande massan för. Det är väl också något helt naturligt eftersom vi fick fler kanaler och därav fler reklamplatser.

Annonsblockerare segar dock inte ner, de hindrar webbläsaren från att hämta hem all reklam och från att köra alla reklamskripts.

Tack för din input.

Vet inte hur det fysiskt fungerar bakom kulisserna men många gånger tar det tid för webbsidan att läsas in och då läser man att adblocker jobbar på för fullt.

Av anon131444

Jag avskyr reklam i sin helhet. Avskyr att jag måste ha adblock eller annan typ av funktion som segar ner mitt surfande bara för att jag ska slippa ha ett intrycksfritt surfande. Även då kommer jag inte undan.

Har ni räknat hur många spelreklamer det gått under en reklamsnutt runt 17-19 (primetime)?
Det har nämligen jag. Utan att överdriva, 9 st olika spelbolag sedan fanns det 3 st övriga ej relaterade till spel.

Jag förstår självfallet att man får intäkter via reklam. Många har även ett argument om att man nyttjar en plattform så ska man stötta den. Ja det gör vi ju genom att nyttja den. Dess värde är ju per definition högre när vi är där och nyttjar den som användare. Utan oss på plattformen så är den ju inte värd en krona.

Utanför 'datavärlden' så har man en brevlåda som man kan neka reklam på. Likadant fungerar adblock t ex, för mig.

Reklam är större än bara på en liten sida. Vi berörs av reklam var vi än går/kör/cyklar m.m. Jag tittar ut från kontoret nu och ser att biltvätt kostar 369:- och du får en korv på köpet. Har inte ens vridit nacken 90 grader och blir redan matad med reklam.

Mer adblock - tvinga bolagen att strukturera om var de vill hämta sina intäkter. Likadant gäller filmindustrin m.m. Gör det enklare, mindre krävande - det är ändå vi som ska betala för er skit som vi uppenbarligen är beroende av i slutändan!

Av anon131444

Hade inte betalat mer än 1000-1200:- för detta.

Av anon131444

Är det realism man är ute efter så kan jag inte påstå att riktiga livets reflektioner ens kommer nära detta. Det kändes som att alltid var väldigt reflekterande och glittrigt. Ingen balans riktigt.

Av anon131444
Skrivet av Svensktiger:

Så du tycker att det är OK när "snorungar" knycker ditt material och lägger upp det på nätet ?
Och utöver det så tycker jätteplatformarna att det är ditt problem att hitta materialet och själv anmäla det ?

Om denna teori är en vanlig förekomst så ska man inte ägna sig åt företagande öht. Står det och faller det på en sådan simpel gärning så har man inte mycket att bygga ett företag på.

Jag förstår stundtals resonemanget men det håller inte.

Jag tror och tycker att tillgängligheten för film, musik, serier m.m. är för dålig. Det behövs flera olika investeringar till olika plattformer för att kunna ta del av ett "fullt utbud". Det som finns på c-more finns ej på Netflix och vice versa. Du kanske behöver HBO för att titta på vissa kanaler också. Nej glöm det, viasat har för övrigt det du behöver.
En annan dag lyssnar du på Spotify och är sugen på en annan låt men du blir snabbt nekad. Denna finns bara på Tidal.

Hos oss har vi Spotify, C-more, Viasat, Netflix och Telias "lagom" paket.
Jag betalar 925:-/mnd x 12 = 11100:-/år.
Vi går inte på bio för 11.000:-/år.

Samtidigt vill jag inte heller påstå att jag är ensam med att ha så många olika plattformar, kanske är vanligare med färre inte vet jag.
Huvudsaken är ju att man betalar ju. Är själv 80 talist och är uppfödd i eran där allt på internet är gratis och jag håller med. Men med åldern så orkar man inte leta längre eller vänta på en invite till en sjyst torrentsida. Då är tillgängligheten det som räddar en.

Men den suger röv..... Därför kommer piratkopior aldrig dö ut.