Inlägg

Inlägg som Helge200 har skrivit i forumet
Av Helge200

sjukt snyggt.. tänker lite på det kort du tog med M..kort ljusen.. det ser ut lite som om det *dansar' , stämmer det att det rör sig ljuset och är det isf i ett mönster som gör så att det ser ut så.. stort tack för du visade detta..

Av Helge200
Skrivet av anemic:

ja verkligen... följer .

Av Helge200

SNYYYYGT.. så j****a snyggt.. tappar ord och hittar inga ord för detta .. tack för att du visade upp detta. 5/5 givet.. vart imponerad på många många saker..
tack än en gång

Av Helge200
Skrivet av anon162230:

Avsaknaden av konkurrens på desktop/gaming marknaden är skit. Se vad Intel pressar hårt för mobiler och plattor bara för konkurrensen är stenhård. Hade AMD haft något snabbare hade vi sett Intel rulla ut Skylake-E redan nästa år.

Enda vi har o se fram emot är värsta grymma Windows 10

en tanke . behöver vi så mycket mera kraft i maskinerna då? tycker att de flesta har riktigt overkill maskiner redan. ( oavsett det skulle vara kul med mer eller inte..)
vi har gått och väl mer i maskinen än programmen klarar av i flera år framöver. säger det som många andra sagt redan för massor av årsen. * snart är de så små att man kan gå runt med datorn i fickan.*

Av Helge200

följer efter Marticus**

Av Helge200

kommer nog inte att bli mycket billigare än såhär. nu äntligen är den på den nivån som man förväntar sig för ett köp. så snart är även jag ( teknik nörd) tvungen att införskaffa sig en 4K tv. men vill helst att se 8K komma ut först.. men den lär ju bli gigantiska priser på.. kul att se iaf och jämföra det som många säger inte KAN bli bättre.. ( garvar)

Av Helge200

retro

Skrivet av infigo:

Det här kan bli intressant

håller med helt.

sen så skulle det vara kul att få se spaken som start anordning eller liknande. snacka om retro.. mekanisk digitalt.......
skall hålla ett öga på detta och se hur det utvecklar sig.. kul med ideer.

Av Helge200

feminism!! skit samma.. eller hur.. hon har verkligen kompetens att sitta på den posten. jag ser verkligen framemot AMD`S framtid. kanske vi får se dem växa upp till toppen igen. skulle vara kul att se lite mer konkurrens gentemot intel`s del i det hela. vem vet kanske äntligen kan de hända lite mer POWER bakom cpu ( som om det inte finns det tillräckligt med det) delen. kanske ev över 7Ghz i grund grundinställningar.! men som det ser ut så är det ström inställningar som det sparas på så .....
kul iaf. grattis till Lisa Su ny jobb.

Av Helge200
Skrivet av LoppanH:

Låter inte helt som en idiotsäker sak, men pedofilerna har säkert ett stort intresse tyvärr.

ja ( mumlar lite surt) Tyvärr så finns det baksidor med den med. än så länge så är den rätt dyr och liten.. men alla vi vet ju hur fort det går med den kurvan....

Av Helge200

någon som vet vad som hände med bitfenix atlas... har varit riktigt tyst ang detta?? kommer det ut överhuvud taget??

Av Helge200

tack för ett riktigt bra svar helnöjd.

Av Helge200

snyggt och stilrent. satte poäng därefter med. högt som tusan.) vad tycker du ang kylpastan??? var det värt att sätta ditt det på cpu samt gpu?? vad gjorde det i temp.? vad jag förstått så är det lite pill att få fast det.

Av Helge200

vad frågan vad.

tycker att du själv skall avgöra vad du skall ha. cpu-block finns massor av men du får det du betalar för. så lägg gärna på nån hundring eller två.. sen en 240 rad.. funkar.. men skulle kanske tänka på en till eller något större. ( speciellt om du spelar tunga spel.) . tänk på att du tar vattnet ifrån res.. ( funkar i båda riktningarna) och sen vidare till blocken. efter blocken kommer radiatorn.. osv. vad skall du ha akryl eller slang?? ( slang är mycket enklare) men minimum 10/13.. gärna som llrobbanll har * 13/19 *. tror det är det största. har du fönster på chassit så ta ett par kopplingar som ser bra ut. gärna compresed fittings. lycka till med detta.. ser framemott lite bilder senare när det är färdigt.

*** vad frågan vad och svar på det.. riiiktigt bra det du redan satt upp.

Av Helge200
Skrivet av Skuggan74:

Lägre förbrukning känns meningslöst, jag vill ha prestanda.

Skickades från m.sweclockers.com

håller med fullständigt.. oavsett energi bla bla blaa.... VILL HA MER PRESTANDE FATTA. kylning finns ju så att de kan gå både högre åå mer...

Av Helge200
Skrivet av femkantig:

så de har tagit patent på en metallplåt? grattis

fel fel fel åå fel igen.. de har patent på en formad metallplåt.

Av Helge200

hela bygget är riktigt stil rent och snyggt. visserligen har jag en del önskemål ang placeringen på vattenbehållaren.. samt fronten. vattenbehållaren.. kanske kunde gått ner nedanför plåten, bara en liten bit nedanför. . då hade man sluppit att se kopplingarna på denna.. samt något tomt i fronten.. kanske ett mellan lägg med plexi skiva med ljus i.. nått liknande .. gav en stark 4 och tycker du har gjort ett riktigt bra jobb.. hela bygget skriker VÄÄÄLGORT.

Av Helge200

det gör så att det inte behöver så mycket ström. och på såsett får man mindre TDP detta i det störa hela kan man ändra till att det går göra den snabbare och starkare till mindre ström åtgång. . ström= värme
och efter som mindre nm i tillverkningen så innebär detta att det får plats mer transistorer på ex en cpu. utan att det blir varmare. på så sett kan man få in mera *cpu* på samma yta som innan.

Av Helge200

skall jag vara riktigt ärlig så när jag läser att intel skall gå över till bla bla nm . allt jag ser är en ren lögn. man vet ju inte riktigt om det är det eller om det är någon sk påhittad nm.

Av Helge200

tyckte det var ett riktigt bra/snyggt bygge av dig.. kolla tipsen du fick. det hjälper dig att få undan kablarna. kanske en förlängnings kabel så att alla kablar får plats bakom m-kortet ( shit önska jag själv går efter mina egna råd hehe) det du gorde med hörlurarna.. SNYYYGT.... kanske fel färg.. men vafan ee ju färgblind trots allt.. höhö.

Av Helge200

kan du fylla på den?? isf så skadar det inte att fylla på.. vattnet dunstar ju trots allt.