Inlägg

Inlägg som vompen har skrivit i forumet
Av vompen

Oavsett vad som visas upp så kommer det vara riktigt nytänkande och prisvärt......

Av vompen

Det är kul, men det är så jävla obalanserat så det knappt är sant. Körde en rush-omgång förut, och det slutade i princip med: spawn, killed (gunship), spawn, killed (gunship) om och om igen...

Av vompen

Enligt mig så är det inte fusk, däremot är det inte riktigt fair-play Enligt mig så beror det också mycket på om du spelar multiplayer eller singleplayer. Singleplayer är det väl inte så mycket "icke fair-play" för att ingen bryr sig så mycket, däremot i multiplayer så kan ju en och en annan bli lite smått förbannad... Det är min åsikt!

Av vompen

Jonas ser ut som en pimpad nord/viking med sin behandlade hårtopp

Av vompen

Brutalt.
Sinnessjukt.
Awesome.

Av vompen

Fanboys var är ni nu då?! Oh right...

Av vompen

Får se vad som blir "revolutionerande" med iPhone 5...

Av vompen

Om jag ska skaffa en surfplatta (är lite inne i "måste-ha"-perioden så lär nog bli aktuellt vid nästa inkomst) så skulle jag nog köpt en Nexus 7. 7" är perfekt, varken för stort, för smått och är väldigt smidig och lätt. Visst iPad är också rätt bra, men den är lite för stor när det kommer till "portabiliteten" (nytt ord). Sen när jag köper något brukar jag alltid kolla på hur prisvärt det är, och enligt mig är Nexus 7 JÄVLIGT prisvärd.

Av vompen
Skrivet av jmx:

Eller för Samsung att börja bli kreativa och hitta på unikt egna produkter istället så slipper dom bli stämda för att kopiera.

Samsung Galaxy S3 duger väl? Eller...?

Av vompen

Tror inte jag är ensam om att säga: Apple, dags att ta fram den väldigt lilla kreativa hjärnan och börja tillverka nya och bra produkter.

Av vompen

Det blir försäljningsstopp direkt, den har ju runda hörn

Av vompen

... Ah vänta lite ska bara gräva i plånan för ett eventuellt köp!

Av vompen

Amnesia och Slender. Riktigt äckliga spel, man får verkligen känslan av att vara iaktagen och jagad nästan hela tiden.

Av vompen
Skrivet av rSon:

Vad får dig att tro att det redan är så? Alla stämmer alla, rena rama sandlådan av hela mobilindustrin.

Bilden är visserligen ett år gammal, men jag tror att läget fortfarande är samma. Good Guy Google har dock gett sig in i leken nu.
http://cydiahelp.com/wp-content/uploads/2011/08/Reuters_Paten...

EDIT: Denna verkar vara lite uppdaterad i alla fall.
http://mamchenkov.net/wordpress/wp-content/uploads/2012/04/sm...

Källa: http://mamchenkov.net/wordpress/2012/04/12/who-is-suing-who-i...

Bra att du visade den bilden! Jag har äntligen fått mer insikt i varför det bara hörs om när Samsung blir stämda av Apple, eftersom att i princip ingen annan mobiltillverkare stämmer Samsung (undantag Kodak) Det visar ju hur rädda Apple är för Samsung

Av vompen

Det var väl på tiden att dessa företag som blir stämda av Apple gick ihop och gick mot Apple tillsammans

Av vompen

Testade precis Need for Speed: The run på Gaikai. Till en början så var det väldigt ryckigt, men precis lagom till när man skulle börja köra (det var ett demo) så fungera det väldigt bra. Det ända som var dåligt var ljudet och bildkvaliteten. Allting var väldigt grynigt, men det fungerade och såg hyffsat ut Ett plus är att streamen också läste in min Microsoft 360 usb-kontroll!

Av vompen
Skrivet av Wully:

folk har försökt med detta förut, funkar aldrig pga input lag

Har väl antagligen med att förr så har vi inte haft den hastigheten på bredbandet som behövs för att det ska fungera smärtfritt, vet inte vad som behövs men skulle kunna tänka mig att det är något sånt

Av vompen

Om jag har fattat det rätt så står molnspelande för att många servrar renderar spelen och skickar ut en videosignal över molnet till den som ska spela. Om detta kan leverera program också och inte bara spel, och om det blir bra och inte floppar, så blir ju allt datorbyggande i princip helt meningslöst!

Av vompen

Falsk Adobe Flash Player/Reader = Trojan + 0access

Tja alla på Sweclockers! För inte så längesen så blev jag drabbad av ett virus på min dator. Viruset var en trojan och två stycken 0access-grejer som låg i Windowsfilerna.

Jag vill nu varna alla andra då jag har läst på lite om just det här viruset.

Viruset kommer i en falsk uppdatering av Adobe Flash Player/Reader. Den ser nästintill identisk ut med den riktiga uppdateringen.
Ifall viruset blir installerat på din dator kommer den som sagt lägga sig i Windows-filerna och blockera/stänga av Windows-update, Microsoft Security Essentials och flera andra Windows-funktioner som brandväggen mm.

Viruset är inte bara riktigt läskigt utan det är väldigt smart också. Det lägger sig i en sådan position så att det inte går att få bort med varken virusprogram eller manuellt. Hur man raderar det är antingen en väldigt avancerad väg som jag inte kan så mycket om, men den är väldigt omdiskuterad på nätet. Det andra sättet är en vanlig ominstallation av Windows. Med eller utan formatering fungerar både och, men se till att få bort de infekterade filerna i Windows.old-mappen efter installationen.

För er som undrar hur man kan se skillnad på den falska och den riktiga så finns det flera sidor på nätet bland annat idg där de berättat hur du ser skillnad på dem.

Eftersom att jag själv blev väldigt olyckligt lottad för detta så tänkte jag varna er innan det samma händer er. Take care och hoppas detta hjälper er!

PS: Hittade ingen annan tråd här på Swec som skrev om detta, men finns det så kan ni ta bort den här tråden.

Av vompen

Nu börjar jag undra om AMD uppgraderar sina kort för att konsumenten ska bli glad, eller bara för att AMD ska få tillbaka prestanda-kronan inom grafikkort...