Inlägg

Inlägg som vompen har skrivit i forumet
Av vompen

Detta är inte någon dum idé! Skulle vara asbra ifall det även funkade med fysiska koder som man köper i butik, och att man sedan kan lämna in sina PC-spel till t.ex Gamestop

Av vompen

Lite spännande just det här med sök-tekniken i 4.0+. Apple påstår att Google har snott tekniken, men vem var den som först gjorde en sök-enhet? Jag har för mig att det var Google men vad vet jag...

Av vompen

Den surfplattan! Måste-ha-begäret är på topp!

Av vompen

Det är näst intill att jag vågar slänga mig in i den här diskussionen... Men herregud. Visst, jag förstår att Apple stämmer Samsung pga att Samsungs produkter liknar väldigt mycket Apples och för att Apple har ett design-patent. MEN, att hålla på sådär är som att alla företag som gör tv-apparater skulle gå runt och stämma varandra för att en tv är på en viss storlek och är fyrkantiga, och det händer aldrig vad jag vet. Så nej, jag tycker hela den cirkusen bara är så fel och korkad så det knappt är sant.

Av vompen

Jag löste problemet! Det räckte med att man startade om mobilen så kom man in i systemet utan problem! Märkte också att problemet var det att man inte fick ha tecken i lösenordet, även om man kunde skriva in det. Skrev man bara in siffror så funkade det hur bra som helst.

Av vompen

utlåst från android

Tja! Nu har jag stött på ett riktigt tråkigt problem.
Jag höll på och greja med min mobil lite grand genom att installera lite moddnings-appar som t.ex launcher pro och sådant. Jag hittade även en app som heter WP7Lock.
WP7Lock är en app som anpassar ens lockscreen så att den ser ut som på windows phone (ungefär).
I pro versionen som jag "köpte" så finns det ett alternativ att man kan lägga på ett lösenord för att komma in. Jag skapade ett lösenord, 1.0, och när jag ska slå in det för att komma in så finns det ingen punkt att lägga in i lösenordet. Sen vet jag inte hur man gör för att låsa upp när man väl har skrivit in lösenordet.

Är det någon som kan hjälpa mig på nåt sätt? Kan man typ avinstallera appen utan att vara inne i mobilen? Behöver hjälp nu direkt. Tack på förhand!

Av vompen

Nu har jag fått lite olika förslag här och det står väl mellan 2 olika nu. Att klona eller att installera om på nytt.
Då kommer nästa fråga: finns det fördelar/nackdelar med de olika? Vilket är bäst? Vilket är smidigast?

Av vompen
Skrivet av SUMITOMO:

Finns en del bra diskar, men för att nämna en stabil.
Samsung 830
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=974936

Och gällande det andra då? Är det svårt/komplicerat, eller är det bara att avinstallera och installera på nytt?

Av vompen

Windows installation på ssd

Tja! Jag har uppgraderat mitt systemet för ett bra tag sen men har den senaste tiden blivit väldigt sugen på att införskaffa en ssd, iom att jag just nu sitter på 3 st 500gb hårddiskar. Iaf! Och då undrar jag, eftersom att jag redan har mitt windows 7 installerat på en av de 3 hårddiskarna, är det lätt eller svårt att liksom föra över/ominstallera windows från hårddisken till ssd-enheten som man har köpt in?

Sen en annan fråga är såklart vilken ssd som är ett bra köp. Jag hade tänkt mig en ssd i prisklassen 800-1000 kr pga låg budget.

Tack på förhand ni som kollar in och svarar på den här tråden!

Av vompen

Det ser brutalt ut! 4p!

Av vompen

Jag tror inte jag är ensam om att införskaffa en snart...

Av vompen

Något nytt som de borde presentera är ett nytt och bättre pris på sina produkter

Av vompen

Hmm... Jag undrar lite hur det blir med alla anslutningar på baksidan av deras tåg-chassi? Fast frågan är ju ifall man får med tågrälsen eller om den bara står still

Av vompen

2 cm tjock... Herregud...

Av vompen

Tror det skulle bli snyggare om du satte en annan fot på klossen som står upp, och om du putsade bort texten på läsararmen Och så i mitt personliga tycke så kan du ta bort det lilla orangea kretskortet under läsararmen så allt följer ett metall-tema ^^

Av vompen

Är det någon som vet ifall man kan installera rena och kraftfulla program/spel i Windows 8 t.ex Photoshop CS5, Battlefield 3, m.fl? Det är det jag är mest oroad över just nu...

Av vompen

Hoppas DICE kollar in detta och känner att de vill utveckla Frostbite-motorn lite, hade varit sjukt grymt!

Av vompen

Jag fattar inte. Hur kan 4,7 milj spelat på lanseringsdagen när det bara såldes 3,5 ex under de första 24 timmarna?

Av vompen

Jag tycker det känns lite konstigt och dumt att sätta en full-hd kamera alt. en 4k-kamera på en mobil som inte ens har en full-hd skärm...

Av vompen
Skrivet av Racka:

Moderkortet glömmer alltså boot-prio?

Jag vet inte om jag är trött men texten blev lite svår att följa mot slutet.

Skrivet av Bulltazar:

Du går in i bios och ändrar så hårddisken ligger som 1a och sparar.

Grejen är den att mitt bios inte hittar 2 hårddiskar i boot-prio-kön. Vanligtvis så finns det 3 hårddiskar och 1 dvd-läsare man kan välja på i prion, men den läser inte in de 2 hårddiskarna. En av dessa hårddiskar är bland annat den med windows på.

Skrivet av panpo98:

Uppdaterar man bios så ska man nollställa bios efteråt.

Finns flera sätt. Orka man läsa manualen gör man det sättet som står där. Annars kan man ta ut det runda platta batteriet som ser ut som ett mynt. Strömkabeln ska vara utdragen så att du slipper vänta i en hel evighet. Efteråt går du in i bios, ställ in det du vill (tex datum tid så att du inte får problem i Windows) och sparar.

Ska testa detta! Återkommer om problemet kvarstår.