Inlägg

Inlägg som obeleaf har skrivit i forumet
Av obeleaf

Nas/server potential!

Av obeleaf
Skrivet av Dreas89:

What? 2323 8ms gtg? Nu tar du i lite

Vad fan har ms med ditt påstående att göra? Det verkar lätt att få "gamers" att prioritera saker som dom inte riktigt förstår. 120hz kan jag ge dig, eller iaf 100hz. Men att det står 2ms på den säger ju inte ett jävla skit.

Man tycker ju att spelintresserade skulle ha koll på vad som avgör om en skärm är bra för spel eller inte, men icke.

ms på skärmen är ju en fördröjning. Lågt värde= bra. Högt värde= dåligt. Dom första tft hade ju sinnesjukt hög ms och var inte alls spelvänliga.

Av obeleaf
Skrivet av Cervatoz:

kan de ge sig med sitt response tids tjafs nångång -.-'

Samsung 2233rz med 8ms gtg har ingen ghosting alls i 120 hz medans benq 2140xl 120 hz 2 ms response tid lider av ghosting/trailing.

de borde fokusera mer på att visa input lag på dessa sk gamer skärmar...

2233rz har 3ms gtg

Av obeleaf

Endast ett säljknep... Trodde jag skulle få se en riktigt bra skärm. Att kalla något som inte har 120hz och 2ms gtg för en gamingskärm är som ett skämt. Provade en 60hz med 5ms en vecka för att se om jag kunde stå ut(också för att den hade 1080p) men det gick inte! Man blir ju illamående av att bara se muspekaren lagga fram över skrivbordet. 120hz 4life

Av obeleaf

haha alltså "plåt i metall"

Av obeleaf

hahah så djävla tragiskt. Släpper en ny titel varje år och det enda syftet är tjäna pengar. Vid spelsläpp förväntar man sig iaf bättre grafik än ett X-antal år gammalt spel. Ska aldrig gå i den där COD-fällan igen och supporta girig e-sportdödare

Av obeleaf

Kostar som 2 st 680 dvs!

Av obeleaf

haaaa klaga på buller! före 22 får du fan göra vad du vill =D! om det vibrerar för mkt kan du sätta kuddar alt spikes under subben(Y)

Av obeleaf

Passar 2600k Z77?

Av obeleaf

sjukt gettomod

Av obeleaf

Undra om den produkten gör så att man kan ha 120hz skärmar till laptops utan dual-dvi

Av obeleaf

Samsung T27A750 120hz med hdmi/adapter?

Tja swec! Jag var ute på komplett och hittade "Samsung 27" LCD Syncmaster T27A750" skärmen på deras "fyndsida". Alltså skärmen med TV-tuner. Det var grymt bra pris imo så jag slog till direkt för jag såg inga prestanda skillnader jämfört med skärmen utan TV-tuner stod 120hz på båda osv. Men när jag fick hem den använda demo skärmen(som var i grymt bra skick såg inte ens använd ut) och kopplade i den såg jag att det bara fanns två stycken hdmi uttag. Det ena kallade dom hdmi och det andra hdmi/dvi. Så till själva frågan, kan jag på något sätt få ut 120hz med min dator då mitt GTX 580 endast har två stycken dvi och en mini-hdmi. Vet att det finns hdmi kablar som stödjer "högre hz" tex: http://ljudshopen.se/produkter.aspx?&refid=50&lev=&product=30...

Skulle bli sjukt besviken om jag nu inte kan få ut 120hz för det var därför jag köpte just den skärmen, det och storleken.
Eller är det bara att skicka tillbaka den?

Tack på förhand / den ångestfyllde skärmköparen.

Av obeleaf
Skrivet av Zcenicx:

Ja, eftersom ett grafikkort inte belastar sin PCIe-länk mer när man har fler grafikkort. Snarare belastar det mindre eftersom man lägger till bryggorna. Däremot kan det brista i antalet lanes, du får x8/x8 istället för x16/x16, men det blir inte bättre av att man kör Gen3. Förlusten där är dessutom marginell om alls existerande.

aha ok! tack för svaren=)!

Av obeleaf

varför inet när det är komplett som är goast

Av obeleaf
Skrivet av Zcenicx:

Det kräver att båda har det, men ingen förväntar sig att Gen3 gör någon skillnad förrän typ... 2015.

Dagens grafikkort har bara precis klivit över gränsen för vad Gen1 kan leverera och det är nästan halva bandbredden kvar på Gen2.

Gäller det även vid flertalet grafikkort? hade för mig att dagens pci-e inte räckte till vid sli/CF

Av obeleaf
Skrivet av CrilleT:

Okay so after six hours of desperately trying to get the game running with the major error being the "Your connection to the server has timed out" i finally managed to solve it. I'm on windows 7 64bit, i've tried everything there is to try and nothing helped. I cannot guarantee that this will work but you can give it a try. Now i can play rounds for as long as i like and theres NO disconnection or crash whatsoever.

Here goes:
1. Press: Windows-button (the one between lAlt and lCtrl) + R, a window should pop up.
2. Write: "services.msc" (without the ") then press enter.
3. In the list of services, scroll down to "UPnP Device Host", click it and press "Stop service".
4. Now do the same thing but with the service "SSDP Discovery".
5. Exit the window and go to control panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Centre-> Change advanced sharing settings (to the left)-> Under "network discovery" select to turn off network discovery.
6. SAVE CHANGES

This should solve the problem, if it didn't, we'll just have to wait for Dice/EA to fix it.

Good Luck! Provat att googla?

Good luck! provat att läsa vad Trådskaparen har skrivit?

Av obeleaf
Skrivet av DunderHoken:

Kom och tänka på att du lär ju skaffa dej lite kraftigare nätagg också. 1000w skulle nog inte skada om man kör 3 way GTX 580

Blir nog ett 1200w corsair gold psu. Eftersom jag klockar cpun ganska kraftigt och har 4hdd så tror jag det blir nis=) läste om en som hade 1050 och hade problem med 3 580=S så tar det säkra före det o säkra!

Av obeleaf
Skrivet av DunderHoken:

Kör på som nu men köp en skärm som stödjer mer upplösning! Annars anser iaf jag att det är totalt onödigt med 3way.

klart om man kör ultra i tex bf3 och andra nyare spel så krävs det nästa 3way för att komma över den mytomspunna 100fps gränsen;D i 1920x1080 alltså=P dock om jag skulle köpa en högupplöst skärm så skulle jag nog ha satsat på 3gb versionen ist för 1,5gb vram.

Av obeleaf

gtx580 3-Way SLI fördel med gen3

Ska köra 3-Way SLI med gtx 580 och undrar då om det blir någon prestanda boost med nya generationens pci-e eller om kortet också måste ha 3.0 för att nyttja den fulla bandbredden? so 2 speak. Hade tänkt i så fall inhandla moderkort för socket 2011 med gen3 eller är det lika bra att jag behåller min 1155 @ 2600k plattform? För rent processor mässigt är jag grymt nöjd!=)

Av obeleaf

mycket snyggare än gigabytes "vapen moderkort" tyckte det var rätt clean design iaf=PP