Inlägg

Inlägg som NiV3Rt har skrivit i forumet
Av NiV3Rt
Skrivet av Scerio:

Själv så hanterar jag min Z3 som en mobil skall hanteras. Har haft den i över 1 år och har aldrig haft sönder något. Dock börjar gummit på ena luckan lossna.

Är din uppfattning att en mobil skall hanteras ungefär som ett....vinglas?

Av NiV3Rt

Sony är ett skämt. Skärmen på min Z2 sprack när jag råkade titta för hårt på den...Eller nåt...

Blev iaf dyrt...

Av NiV3Rt

Att webbläsaren är helt kass i WP8 kommer man ju dock inte ifrån. Technical Preview eller ej...

Av NiV3Rt

Någon som har koll på var man kan köpa "camera grip" till en bra peng?

Av NiV3Rt
Skrivet av ZyntaaX:

Haha sket i det, ingen verkade bry sig alls, ger lägsta betyg innan jag ens lagt ut bilder osv..

Mycket energi vet jag inte, tog väl 1 timme Och på vilket sätt är det en skräptelefon? Den har fungerat perfekt för mig

Behöver man fråga sig varför en telefon som spricker i tid och otid, på de mest fantastiska vis, inte är något bra?
Är så sjukt less på min att jag har lagt undan den nu. Blir spännande att se om den spricker av att kanske solen ligger på eller något annat helt otroligt

Av NiV3Rt

Någon som har något tips på var man ska köpa ps4, 2 handkontroller och fifa? Letar efter något paket men det verkar ju inte finnas

Av NiV3Rt

Vet inte om jag ska skratta eller gråta över att du valt att lägga så mycket energi på en sån skräptelefon

Av NiV3Rt

Angående kvalitetskänslan som många hyllar är jag helt oförstående. Är det hög kvalitetskänsla bara för att båda sidorna råkar vara gjorda av glas, även om glaset i fråga är av sämsta sort med friktion som får en att tänka på grovt sandpapper?

Av NiV3Rt

Kan bara instämma med trådens rubrik. Jag har aldrig haft en mobil som är mer ömtålig än z2an jag har liggandes p.g.a. att touchen lagt av. Minns när aset var några dagar gammal och den trillade ur fickan när jag satt ner på marken. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg att glaset var sprucket och touchen inte fungerade.

Det var bara att bita i det sura äpplet och lämna in den. Efter det hade jag copter-skydd och ett skyddande skal på vilket efter några månader visade sig vara otillräckligt då touchen dog, dock utan att glaset har spruckit. Nu är jag så less på skiten att jag inte ens orkat lämna in den.

Utöver sin ömtålighet är den även begåvad med ett helt uselt samtalsljud. Det är helt omöjligt att prata med någon om man har oljud i bakgrunden.

Av NiV3Rt

Usb-tangentbord eller mus fungerar som sagt ifall du vill kunna styra den. Gjorde jag när min display sprack, och har för ett tag sedan fått göra det igen sedan touchen dött (utan att displayen spruckit). Orka ha en telefon som är känsligare än ett champagneglas i fickan...

Av NiV3Rt

Jätttetack för förslagen! Blev trots allt till slut så att jag tog fram en linjal och började rita upp det hela med papper och penna. Ska gå igenom dina olika förslag lite mer grundligt framöver för att se ifall det finns något som faktiskt slår pappret och pennan

Av NiV3Rt

Visualiseringsverktyg för 3d-arrayer?

Tjena!

Sitter och grejar med en sak och har insett att jag kommer behöva använda mig utav en 3d-array, något jag aldrig gjort tidigare. Kan tycka det är svårt nog med 2d-arrayer men brukar lyckas lösa det genom att visualisera förloppet med hjälp utav papper och penna. Mina talang för att rita är dock alldeles för begränsad för att kunna rita upp något i 3d med papper och penna, så jag undrar helt enkelt om det finns något bra hjälpmedel som man kan använda för att visualisera sina "tankegångar".

Har funderat på cad-program, men undrar om det är någon här som har något tips att ge mig

Tacksam för svar!

Av NiV3Rt
Skrivet av septembro:

Nu skriker väl alla ljudnördar här inne i skär ångest. Men jag har kopplat ut ljudet via RCA kabel till min begagnade gamla förstärkare + ett par modell äldre högtalare. Har dock ingen bild på det hela. Kan inte påstå att det falerar på något vis. Fungerar faktiskt finfint i min lilla lägenhet. Ingenting att klaga på. Behöver inte vara dyrare och svårare.

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-1...

Precis så är det! Ghetto moddade ihop det här bestående av följande prylar:

  • Logitech z2300.

  • 8 Ohms Sony högtalare inköpta på Erikshjälpen för 50kr.

Blev ett REJÄLT lyft gentemot originalhögtalarna. Kablarna jag använt är från diverse elskåp jag varit och pillat i

Av NiV3Rt
Skrivet av anon127948:

Meh. Det hela handlar bara om att man är lite försiktig med mobilen.

Det sista man vill känna är att man går runt med ett vinglas i fickan. Därför behövs skydd så länge det inte är en gammal Nokia eller nåt

Av NiV3Rt
Skrivet av MultiMan:

Jag har inga sådana problem på min gamla 920, så du har nog ett fel på din telefon. Min blev dessutom ännu snabbare med WP8.1-uppdateringen och blev så bra att jag la ner alla funderingar på att köpa iPhone 6 i år.

Som jag uppfattat det efter en googling är jag långt ifrån ensam om att uppleva att facebook-apparna, spotify med mera är väldigt sega att starta så det är förmodligen inget fel på min telefon.

Av NiV3Rt
Skrivet av Marticus:

Lust att utveckla det där påståendet? Sonys Z-serie ät omåttligt populär av många anledningar.

Skickades från m.sweclockers.com

Ömtålig som ett vinglas, halvdan kamera, vattentåligheten är det många som fått erfara att den inte lever upp till. Slutligen har den också uruselt ljud när man pratar i telefon. Inget för den som pratar mycket i bullriga miljöer med andra ord.

Av NiV3Rt

Sony är grymma på pappret men tyvärr lever de inte upp till det

Av NiV3Rt
Skrivet av jOnÄTÄn:

Man kan ju inte påstå att en iphone 4 med IOS 7 är en pigg telefon eller har de bättrats de senaste månaderna?

Jag har ingen koll på hur det ligger till med iPhone 4, men jag har en Lumia 1020 som är ruskigt slö på att öppna appar. Vill inte tänka på hur långsam Lumia 520 är när det gäller den biten..

Av NiV3Rt
Skrivet av Wickman:

Använder du den USB-kabel som sitter i den medföljande laddaren?

Jag provade just nu att ansluta till datorn (Windows 8.1) med den kabeln och telefonen dyker upp i utforskaren under namnet "Windows Phone"

Ifrån utforskaren kan du sedan ladda ned de högupplösta bilderna till datorn och behandla de vidare där.

Har provat flera usb-kablar utan resultat. Provade dock att koppla in den i min mors dator som också har Windows 8.1 och där fungerade allting direkt :S

Av NiV3Rt
Skrivet av stelex:

Inget svar på din fråga utan en ny fråga: Har den WP8.1 med Cyan?

Ja