Inlägg

Inlägg som galford har skrivit i forumet
Av galford

köpte en kamera därifrån . 4000kr billigare än den billigaste i sverige av samma modell . fick den på några dagar, inget som krångade.. är antagligen om ngt går sönder det blir problem. hade läst alla varningar om pixmania, men chansade ändå.

Av galford
Citat:

Ursprungligen inskrivet av WrongTarget
Jepp 2 x 5770 presterar i de flesta fall bättre än ett HD5870 till en något lägre totalkostnad. Men om man skall ha så mycket prestanda för pengarna som möjligt så ligger 2 x HD4890 bra till (samma pris som HD5770 och bättre prestanda....dock utan DX11).

Ett ensamt HD5850 ger även det mycket prestanda för sitt pris (för att inte tala om i CF).

(Sedan om du tyckte att det var ett minus med 2st PCI-e på ett HD5870, så borde du tycka att 2 x 5770 har samma minus, då varje HD5770 kräver en PCI-e)

det sög bara tills jag fick reda på det där om molex-omvandlare.. har missat vad som hänt ett bra tag nu .. den senaste datorn jag byggde själv hade ett tnt2 ultra .. som kostade 6000 eller ngt liknande..

Av galford
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Erik Arvidsson
5870 är bättre men vänta bara på 5870x2 då lär ni få se prestanda!

-
i ett halvår ungefär. sen har nya spelen anpassat sig, och går i 30fps på det också
destå snabbare hårdvara som finns att tillgå, destå latare blir också programmerare, och spelföretag som tjänar extra miljoner på att inte optimera

Av galford

men verkar som 5770 i crossfire äger ett enstaka 5870, och priset blir fortfarande längre för 2 st

Av galford

5770 i arma 2

skulle det funka, om jag slänger i en 3ghz quad också ? har för tillfället en vissen 2,33gz quadcore , och 9800gt .. arma 2 är i princip ospelbart, särskilt online..
särskilt på hemgjorda banor där baserna har fullt med bråte .. är som ett bildspel

blir bättre när jag lyckas ta mig ut i skogen eller ngt..
även om det blev ljusår snabbare med ngn av patcherna .. så sp funkar hjälpligt med ful grafik..
ville egentligen ha ngt 5870, men faenskapet har 2 kontakter, och finns bara en såndär pciexpresssladdthing .. från mitt nättaggregat.
nöjer mig med 35fps average på normala inställningar, och att det inte dyker under 20 alltför ofta, eller går ner till noll om det händer mkt.