Inlägg

Inlägg som EnNickeMan har skrivit i forumet
Av EnNickeMan

http://iai.donetsk.ua/general/frameset.php3?l=e&p=r&f=/prod/i...

Där står det mer om standarden MPR1990:8, jag kan vara ute och cykla, men det verkar vara så att tangentbordet är gjort efter den standarden så att den inte ger av mer statisk energi eller liknande än vad den MPR II tillåter. Har inte läst igenom hela sidan dock.
Det står där också om att du kan koppla in en kabel till datorn och använda en mjukvara för att läsa av allt det där.

Jag förstår inte riktigt poängen med allt, men någon här är säkert insatt, det är ju Sweclockers trots allt ^^

Av EnNickeMan

Önskemål

1. Önskad text: EnNickeMan (eller ENNICKEMAN, det som blir bäst enligt er själva)
2. Önskade Färger: Orange och svart/sugga
3. Upplösning på skärm/skärmar:
4. Övrigt:, vill gärna ha mycket skugga, kanske en orange-lysande text. Om möjligt skulle det vara riktigt coolt med lampor inuti bokstäverna, om man tänker sig en gammal pub eller något, där de har neonrör i bokstäverna, och på vissa av bokstäverna har plasten gått sönder, och man ser själva neonröret, och att allt är lite slitet. Om någon av er kan göra något sådant skulle det vara super duper!

Av EnNickeMan

http://www.anandtech.com/bench/Product/508?vs=588

Där har du en ganska ok jämförelse med ett 7970 och 7970CF

Av EnNickeMan

Jag brukar installera spel på de snabbaste diskarna, pga loading tider, och när jag formaterar dem väljer jag största möjliga allokerings storlek, då jag har hört att det går snabbare att ladda, då större filer delas upp i färre kluster (orkar inte gå mer in på det).

Så kör jag filmer etc på större segare diskar med låg allokerings storlek, så jag kan kräma ut så mycket som möjligt

Av EnNickeMan

Detta har hänt mig också både på gammla HD 5870 (singel och CF) samt på mitt GTX 580, dock var det länge sedan det hände nu, men det var i början av BF3 Releasen.

Eftersom det varit på rena Windows 7 installationer, där jag endast installerat windows, och drivrutiner, både med AMD och Nvidia, så har jag svårt att tänka mig att det är just drivrutinerna det är fel på. Jag har dock bytt Windows installationen till en Raptor nu istället för SSD, och har inte upplevt problemet på väldigt länge, vet inte om det här hjälper. Kanske ger lite mer insikt åt någon som har kollat på problemet själv.

Av EnNickeMan

Om man är för lat för att googla en förkortning, så får man vara för lat för att skriva hela namnet.

Av EnNickeMan
Skrivet av bengt-martin:

Vad händer sen med de som kör XP. De kan ju inte ha nyare än IE8.
Rent jävelskap så det skriker om det. Jag kommer därför att lägga in en blockering på www.kogan.com

De länkar till t.ex Google Chrome, Mozilla Firefox etc, vem säger att man måste stanna på Internet Explorer?

Av EnNickeMan
Skrivet av Enity:

När man gör något som inte går att göra utan att modifiera spelet, t.ex aimbot, wallhack, maphack.

Spelar ingen roll om buggen är där med flit eller inte, syftet är att alltid spela för att vinna.

Och här är jag, som tror att man spelar för att ha kul, och inte bli spawnrapead av fuskare.. eller som andra här kallar för erfarna spelare. pfft..

Av EnNickeMan
Skrivet av tednasadator:

Intressant att hur kassa AMD än beter sig, så är där alltid beskyddare för dem.

Jag är inte en typisk svensk i alla fall som knyter näven i fickan i verkligheten och sedan öser ut min åsikt bakom anonym källa. Som jag ser det så ska den som verkligen sätter kunden i fokus vinna och den som tänker på pengar och har dålig service försvinna, that's it. Affärer är affärer.

Jag skulle bli glad om AMD gick i graven, Nvidia köpte upp deras gpu teknik så att de konsumenter med AMD kort fortfarande kan få drivrutiner, fast fungerande drivrutiner, tänk er det va? Fungerande drivrutiner, kanske även för er med Crossfire?! Tänk er en fungerande crossfire konfiguration!!

Jag skulle vilja säga att det är samma sak med Intel, hur kasst de än beter sig, så finns det alltid folk som försöker skydda dem.

När du säger att den som verkligen sätter kunden i fokus ska vinna och den som tänker på pengar och har dålig service försvinna.. Jag antar att du inte menar Intel vs AMD här, för båda bolagen fungerar på samma sätt i den där synvinkeln, båda är då värdelösa..

Jag skulle då inte bli ett dugg glad om AMD gick i graven, främst med tanke på marknaden, och teknikens framgång. Som många andra redan påpekat hundratals gånger, så jag tänker inte repetera dem.

Jag kan inte säga att AMD har mycket sämre drivrutiner än Nvidia faktiskt, när jag kört AMD under 4870 och 5870, båda i CrossfireX, så måste jag säga att jag har haft ungefär lika mycket problem med dem som jag har haft med mitt GTX 580, och min kompis 560 SLi.

Av EnNickeMan
Skrivet av tompa221:

Fan har varit AMD fanboy länge men måste gå över på intel's sida, har just nu en ii x6 1090T och är inte särskilt nöjd, skulle bytt om jag hade råd men nu när sommaren kommer går moppen och crossen före

Bara undrar varför du inte är nöjd med din 1090T? Supernöjd med min! Kan inte säga att den halkar efter någonstans..

Av EnNickeMan

Ganska intresserad av Ghost faktiskt!

Av EnNickeMan
Skrivet av JAZIP:

Nu händer det saker alltså! Vi kanske får se billigare 4k-skärmar tidigare än vad man trodde innan!

Och det är ju så fruktansvärt snyggt med nästan inga kanter alls!
Designavdelningarna har mindre och mindre jobb

Jag tror ändå någon lycklig får miljonlöner för att "designa" en tv utan kanter.

-"vi vill ha en snygg tv"
-"ge mig en månad och 3 miljoner"

en månad senare

-"tadaa!" []
-"suveränt!"

Jag tror dock inte det är löne avdelningen som skriker mäst, utan ingenjörerna, de som måste förverkliga "0 ramar" idén.
Det är ju dem som ska få bra betalt ^^

Av EnNickeMan

Det här måste ju funnits länge, jag kan inte tänka mig att det inte funnits någon liknande lösning tidigare..

Hoppas den kommer till konsumentmarknaden, jag vill ha en mission impossible laptop, som jag kan lägga ut, så öppnar någon random person den och får ett meddelande som egentligen skulle vara menat till en svensk underreätelse officér, och när meddelandet är slut så bränner den disken och det kommer ut rök, så vill jag se vad denne person gör xD

Av EnNickeMan

Även om det känns bättre att skriva 6st T i Helvetet, så är det lite onödigt när du postar trådar etc. Vad är det där "Error 3007"? Jag har inte fått något sådant ännu.

Jag antar att inte alla upplever dessa felen, för det enda som hänt mig ännu, är att ibland, när jag spelar med kompisar, så flyttas jag bakåt några centimeter, händer väldigt sällan dock.

edit: Väldans vad jag gillar ","

Av EnNickeMan
Skrivet av Anaii:

Lite advice.

Skrivet av kyrieee:

I praktiken var det här en superlång och informativ text.

Okej, tack för all information och tips etc, jag tror Super Carrier försvann ut mina tankar nu, om de ej går att docka.
Min corp. använder en carrier för tillfället, dock har jag inte spelat med de stora grabbarna ännu.
Som det ser ut nu, efter jag läst detta tror jag att jag kommer försöka köra lite mer med drones och logistik, inte hoppa
direkt på carrier tåget, om jag ens kommer göra det. Jag hade en helt annan bild av carriers i mina tankar dock.

Vi får se hur det blir, men jag gillar drones än så länge, ville bara uppgradera till fighters etc.

edit.

Ett par snubbisar i mitt corp. träffade en carrier eller om det var en super carrier någonstans i low sec, där de bara flög runt honom, när de åkte där ifrån så skickade piloten 100 000 000isk till snubben som orbitade honom, och han frågade varför, carrier piloten sa att han var beredd att förlora några miljarder, så det var en struntsumma

Av EnNickeMan

Tycker att det är lite roligt faktiskt, varje gång någon släpper något nytt så är det "den snabbaste någonsin!", "den starkaste någonsin", "den mest strömsnåla någonsin", "den minsta någonsin" och så vidare..

Det är liksom lite onödigt att säga så, och att lägga så mycket vikt på det, om det kommer ett nytt grafikkort i klass "dyr" så antar jag att det är bättre än den förra de gjorde, det är ett krav, jag vill inte höra det, jag vill höra om det finns några intressanta ändringar, revolutionerande funktioner etc.

Av EnNickeMan

Är det någon här som flyger Carriers eller Super Carriers?

Funderar på saken själv, men det ligger väldigt mycket träning framför mig om jag vill gå ner den vägen, skulle gärna vilja ha lite tips och råd tack!

Av EnNickeMan
Skrivet av dma1977:

Är ute efter en relativt billig uppgradering.
Just nu har jag: ATI Radeon HD 4670 512MB GDDR3

Funderar på att köpa detta från komplett: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=627487#extra
Fattar dock inte vad "åtkomstid 0,5" innebär. Kan inte hitta det på andra grafikkort.

Tacksam för all hjälp

Har aldrig sett det på grafikkort förut, men då det ligger under rubriken "Minne" så är det antagligen tiden det tar för GPUn att komma åt minnet på kortet.

Av EnNickeMan

Nej, ville inte höra detta när jag funderade på en Ivy Bridge, hoppas de gör något åt detta. Men man ska ju inte förvänta sig för mycket.

Av EnNickeMan

Grymt bra idé! Bra gjort också.

Satt och skrattade hur länge som helst när du testade dioden, fick en liten mental bild när du sitter och tänker något i stil med "jasså, då ska vi se vad den här lilla rackarn kan åstakomma då" lite halv lugnt.
sen kommer det: "OH GODS!! ITS THE SUN!! THE PAIN!! ITS IN THE EYES!!"