Inlägg

Inlägg som Fearless__ har skrivit i forumet
Av Fearless__

Än så länge är jag yngst verkar det som, fyller 15 på fredag ^^

Av Fearless__

Jag är inte rasist, men visst har jag vissa fördomar. Tror det är så för dom flest här eller har jag fel?

Av Fearless__

Jag har vart i skolan, pluggade lite efter det. Sen åkte jag och far och köpte en moped

Av Fearless__
Skrivet av Kazen:

Nu fick de lätta motståndare fram till Holland...

Jo det har du ju rätt i.

Av Fearless__
Skrivet av Kazen:

Man är lika stark som sin svagaste länk är ett bra ordspråk.
En spelare klarar inte av att vinna VM själv. Vilket gör också att om du skulle spelat med Inter, ute på plan varje match, hade de garanterat varken vunnit CL eller Serie A...

En spelare vinner inte ett vm åt ett lag helt ensam, men såg du vad Diego Forlán gjorde i vm för Uruguay? Nog kan man säga att han bar sitt lag ganska mycket..

Av Fearless__

När jag var mindre ville jag bli läkare, nu lutar det mer åt elektriker

Av Fearless__

Mina absoluta favorit låtar är :
Merry-Go-Round - Mötley Crüe
The Final Countdown - Europe
My Hero - Foo Fighters
What's My Age Again - Blink 182

Av Fearless__
Skrivet av puttek:

Dom har inte en "recovery CD" inbyggd i datorn som går att få igång när du startar datorn?

Kan mycket väl vara så

Skrivet av tcntad:

Att ingen lär sig att läsa vad som står på skärmen och i manualen längre....

Bränn återställningsskivorna och skilj på formatera och (om)installera.

Jag hittade inget när jag tittade, fanns det där ber jag så hemskt mycket om ursäkt.

Av Fearless__

Formatera utan Windows skiva?

Jag visste inte riktigt vart tråden skulle vara så den hamnade här, flytta gärna på den om det blev fel :). Nu till problemet. Jag tänkte formatera min Acer TravelMate 5570 och eftersom Acer tydligen inte skickar ut Windows skivor med datorn undrar jag om det går att installera Windows skivan.

Känner mig urdum som frågar detta men vad ska man göra

MVH!

Av Fearless__
Skrivet av JesperA:

Sen att vissa skall knapra tabletter efter minsta lilla, och ibland även pracka på andra skiten, "jag tror jag har lite huvudvärk, bäst att ta en karta alvedon", lixom folk klarar sig bättre utan, speciellt med småsaker som tillfällig värk. Visst finns det tillfällen det kan vara nice men som min moster, hon har ett helt apotek i sin väska som hon alltid bär med sig, å hon tar allt hela tiden, lixom av gammal vana, sitter och kör upp 40404 liter näspray fastän hon inte är i närheten av att behöva det.

Du har helt rätt i vad du skriver tycker jag, synd att folk ska behöva knapra så mycket piller. Har själv gått igenom ganska mycket smärta, eller ja så mycket som en i princip fullfrisk 15-åring kan gå igenom. Med i princip frisk menar jag att man slipper ligga på sjukhus hela tiden och sådant. Jag har reumatism som gör att ibland så har jag ont, det var riktigt jobbigt förr när jag knappt kunde gå ner för trappan. Men min mamma sa att jag skulle inte ta tabletter om det verkligen inte behövdes för att det är lätt att fastna i en ond cirkel. Idag så har jag genom träning blivit i princip fullt frisk och är hemskt nöjd med att jag inte har tagit så mycket tabletter.

Så snälla ta inte för mycket tabletter, det lönar sig inte.

Av Fearless__

Blev så jäkla glad när jag läste detta, eller inte glad utan snarare lättad för det finns faktist sportsmän som är ärliga! Mustafa Mohamed gillade jag mycket innan eftersom han verkade sympatisk men efter detta är han en legend enligt mig i varje fall.

Länk : ?Jag har inget i en final att göra? | Friidrott | Sportbladet | Aftonbladet

Av Fearless__

Kan ju bara säga att Dell har tappat en poteniell kund.. Har en gammal Dell skärm hemma som jag just nu har lust att hugga yxan i. Lider verkligen med dig TS.

Av Fearless__
Skrivet av Forsberg1:

Laptopen borde ha HDMI-ut så det är bara att koppla och köra!

Yes, laptopen hade HDMI-ut! Tackar och bockar

Av Fearless__

Laptop som HTPC?

Hejsan!
Mina föräldrar har filmer på en extern hårddisk som de skulle vilja se på sin tv, och då undrar kan man använda en laptop som HTPC vid behov? Borde väl gå eftersom det är precis som vilken dator som helst eller är jag helt ute och cyklar? Borde väl tilläggas att tv:n är köpt ungefär i December -09 och laptopen januari -10.

Tacksam för svar!
MVH

Av Fearless__

Jag har handlat på Alina Kungshörnet ett flertal gånger, har alltid blivit trevligt och kompetent bemött. Skulle helt klart rekommendera Alina Systems på Kungshörnet. Om detta som har blivit skrivit i tråden är sant så är det helt klart inte bra, men min uppfattning när jag har vart där är inte det som skrivits.
MVH

Av Fearless__

Jag stör mig på att min dator (laptop btw) är så kass att den inte ens klarar av Ninja Warz på FB.

Av Fearless__

Är det någon som vet någon bra sida där man kan se Top Gear gratis och lagligt? Skulle vara hemskt tacksam för jag har gått och blivit beroende av Top Gear men har inte tillgång till en tv

Av Fearless__

Okej, tack så mycket för alla snabba svar :). Blir troligen att skicka in den till Microsoft ja eftersom det känns säkrast att göra så. Ännu en gång tack så hemskt mycket!

Av Fearless__

Xbox 360 trasigt?

Hejsan!

Jag har ett Xbox 360 Pro som inte har använts allt för mycket men nu börjar jag känna att suget kommer igen så jag tänkte sätta igång och börja spela men då så lyser det rött runt startknappen. Xbox:et har vält två gånger pga oförsiktiga småsyskon, första gången tog skivan lite stryk, andra gången kommer jag faktist inte ihåg vad som hände. Först trodde jag att det var min tv som är av modell äldre som inte samarbetade med konsollen men sen bytte jag till en annan tv som helt klart ska klara av xbox:en men det händer samma sak där.

Tacksam för hjälp!
MVH

Av Fearless__

Jag har bara ett svar, because we can.