Inlägg

Inlägg som kenzo15 har skrivit i forumet
Av kenzo15

3000kr hämtar. Finns kvitto till cpu och mobo?

Av kenzo15
Skrivet av apothecary:

Dustin skickade mejl om leverans helt ur det blå på ett 3060 Ti jag beställde i januari. Stora props till dem för att fixa fram produkten även om den inte ens längre finns på hemsidan (klickar jag produktlänken i min orderhistorik får jag 404) och utan tjafs och såklart för ursprungspriset 5359kr.
Nu går mitt Zotac 3060 till en polare, såklart också för launch-priset 4300 för scalpers är assholes.

Vilken modell var det? Har också en beställning där på ett EVGA 3060ti XCsen februari som det varit helt tyst om.

Av kenzo15

Mitt kort är också såld

Av kenzo15

Har ett Gigabyte RTX 2080 Ti Gaming OC med nyare bios och högre klockfrekvens om det är intressant. Kan tänka mig sälja om priset är rätt så skriv gärna i PM så får vi se vart det landar :).

Av kenzo15

Hej igen. hittade inget om Memorytraining eller minnesträning i UEFI :(. Dock så ställde jag minnena tillbaka till grundfrekvensen på 2400MHz iställer för 3200MHz men blev ingen skillnad. Ska testa byta batteriet idag och se. Vågar inte skicka in det heller till Elgiganten om det skulle visa sig att det inte är fel på moderkortet och jag kommer behöva stå för kostnaden själv. Lyckades dock hitta ett nytt moderkort på just elgiganten som var på utförsäljning, ett MSI X570-A PRO. Värt att behålla? var lite blandade omdömen om den såg jag.

Av kenzo15
Skrivet av Johan_G3:

Jag tycker det låter som om minnesträningen går i. Varje gång strömmen varit bruten körs en kontroll på minnesinställningarna och datorn bootar om några gånger under processen.
Kolla i UEFI om du inte hittar en inställning för Memorytraining där du kan ange max försök innan datorn startar med angivna inställningar, på mitt mobo finns Mem Over Clock Fail Count där det går att ställa in max antal försök (omstarter) innan den går ner till default (2666 MT/s) om inte överklockningen lyckas.

Skrivet av meanh:

Håller med om att det låter som minnesträningen går i, har varit med om samma sak då jag körde ett betabios som av någon anledning tappade alla inställningar i bios vid strömavbrott på mitt x570 Aorus Ultra (fixades med annat bios). Detta kan även hända om CMOS-batteriet är dåligt/slut så byte av detta kan vara värt att testa.

Tack snälla för era tips. ska testa och återkomma om jag hittar och kan ändra

Av kenzo15
Skrivet av superegg:

Hade likna problem med många år sen, kan vara din nätdel som inte orka med.

Köpte ett nytt seasonic 750w nätaggregat och testade men blev inte bättre så verkar inte vara nätdelen :(.

Av kenzo15

Dator loopar några gånger innan den sätts igång.

Hej har en rätt nybyggd dator som jag har ett störande problem med.
varje gång strömmen dras ut så loopar datorn vid start några gånger innan den startar helt och går in i Windows. Loopandet är I några sekunder och när den väl startat så är det inga problem att stänga av datorn och starta den igen. Det händer alltså endast när jag stängt av strömmen från Nätaggregat eller dragit ut strömkabeln. Märkt detta då jag bytta grafikkort en del gånger.

Jag har testat att byta Nätaggregat till ett helt nytt och bytt cpu med samma resultat. Vad jag läst på forumen så tror jag att det är moderkortet men varit olika bud så vill vara säker innan jag lämnar in och blir utan dator. Tacksam för era kloka råd.

Har följande delar.

ASUS prime B450 plus
Ryzen 5 3700x
EVGA Supernova G3 650W
Fractal Design Define C
Samsung 970 EVO PLUS 1TB M.2 SSD
Gigabyte RTX2080TI GAMING OC
HyperX Fury Black 32 GB DDR4 3200MHz

Av kenzo15

Har ett Gigabyte RTX 2080 Ti Gaming OC med nyare bios och högre klockfrekvens som jag PMa dig om

Av kenzo15

Har en kollega som vill byta sin helt nya Gigabyte RTX 3060Ti Aorus Master om det är intressant? Är din helt ny eller använd?

Av kenzo15

Har ett Gigabyte RTX 2080 Ti Gaming OC med nyare bios och högre klockfrekvens om det är intressant med byte.
Finns i Göteborg men kan också skickas mot fraktkostnad. Skicka PM om det är intressant.

Av kenzo15

Har ett Gigabyte RTX 2080 Ti Gaming OC med nyare bios och högre klockfrekvens men det kanske är för dyrt för dig?
Finns i Göteborg men kan också skickas mot fraktkostnad om priset är rätt.

Av kenzo15
Skrivet av WitchDoctor91:

Ja såld

Av kenzo15

Har ett Gigabyte RTX 2080ti gaming oc

Av kenzo15

8000kr hämtar

Av kenzo15

Det var större intresse än jag trodde då jag fått en del PM. Jag valde att sälja kortet till 19robin89 och tackar alla andra för visat intresse.

Av kenzo15

PNY GTX 1660 GAMING OC XLR8

Säljer PNY GTX 1660 GAMING OC XLR8 som skulle vara till bygget av en mindre dator. Perfekt för mindre byggen. Projektet blev inte av så nu tänkte jag att någon annan kanske har användning av den istället för att jag ska skicka tillbaka den till elgiganten. Köptes på fyndavdelningen men den är nästan som ny. Säljes för inköpspriset + annonsavgift eller bud över det. Självklart finns kvitto och kartongen till.

Finns i Göteborg eller kan skickas mot fraktkostnad och då gäller betalning i förskott.

Säljer till vem jag vill och när jag vill osv..

Läs hela annonsen här

Av kenzo15
Skrivet av elixyr:

1350+frakt

Budgivningen är avslutad och vinnande bud lades av elixyr. Skickar pm för att avsluta affären. Annonsen finns kvar tills den är helt såld.

Av kenzo15

Hej har ett PNY GTX 1660 Gaming OC XLR8 och ett Asus Gtx 980 Strix DirectCU II OC 4GB. 1660 kortet är som gjord för små byggen :).

Av kenzo15

Budgivningen avslutas imorgon kl 17.00. Just nu leder halsduk med 1300kr +frakt.