Inlägg

Inlägg som kEzi har skrivit i forumet
Av kEzi

Skickade tillbaka mitt, det funkade rätt så bra.

Av kEzi

https://anonfiles.com/cdn/1324311428516.jpg

När man trycker på play så fungerar ljudet. Till höger ser ni att det lyses upp.

Av kEzi

Jag formaterade, men det fungerar fortfarande inte. Alla min kablar sitter i bakpanelen som dom ska, det lyses upp, jag får ljud genom högtalarna när jag "testar ljudet" men inte annars, får snart ett jävla psykbryt.

Av kEzi
Skrivet av alindvall:

Börja med att välja rätt konfiguration. 7.1, 5.1 eller 2.1 beroende på vad det är för system. Fungerar det ändå inte så kolla att systemet verkligen är igång. Alternativt prova med att spela upp från en mobil eller liknande.

Det fungerar inte oavsett om jag har på stereo, 5.1 osv. Jag har testat det med min laptop, systemet är igång och det kommer musik ur högtalarna.

Av kEzi
Skrivet av alindvall:

Är det dessa kablar du har? isåfall är det ju bara tre som används. http://images.hepsiburada.net/assets/Bilgisayar/UploadedCusto...

Dom tre längst till höger. Jag försöker ju få dom att börja "användas" men det kommer ju aldrig något ljud? _:/(

Av kEzi
Skrivet av alindvall:

Ska du koppla in ett 5.1 system eller vad är tanken?

Om det du spelar upp bara är stereo så kommer bara de som du nämnt fungera.

Ja, mitt logitech x-530 försöker jag koppla in. Men det fungerar bara inte. Jag kan t.ex. inte få en liknande ruta på dom andra ingångarna, vilket man borde...?

http://i40.tinypic.com/4ggpjs.jpg

Av kEzi

Asus P8P67 B3 Rev ljudproblem

Tjena! Jag har sött på ett problem nu när jag tänkte koppla in mina högtalare i bakpanelen där det finns 6 slots för analoga ljudutgångar, men det är bara två som fungerar, men dom använder jag till mitt headset + mic. Jag har försökt att aktivera dom här olika ljudingångarna men jag förstår mig inte på nya realtek HD. Jag använder mig inte av frontportarna för att jag får igång någon stereo mix som inte går att stänga av.

Tackar för svar, mvh.

Av kEzi

Problem med hdd, hjälp!

Hej för några dagar sen började min dator att krångla, det började med att den "frös" sig så jag fick stänga av den på knappen, när jag startar den så kommer den knappt till windows utan fryser sig igen. Jag trycker av den på knappen igen och wips den startar, men problemet är att när jag har kommit in i windows och tryckt upp rutan "den här datorn" så står det att min hdd är inkopplad men jag kan inte gå in på den för den är "inte tillgänglig, katalogen eller filen är skadad" Vad ska jag göra ? går det att fixa, eller är det bara att byta ut disken? haft den i crika fyra månader. Tack i förhand.

Kör xp.

http://i50.tinypic.com/a0us28.jpg