Inlägg

Inlägg som Tangerine har skrivit i forumet
Av Tangerine

"Tjuvstarta" ATX

Vilka två kontakter ska kortslutas för att "tjuvstarta" ett ATX nätagg?

Av Tangerine

AIUGA stepping nåt att ha?

Fick min XP 2200+ från datorbutiken idag, har ja fått någon bra stepping eller är den bara skit?

Av Tangerine

2200+ Stepping

Har precis beställt en 2200+ T-Bred från datorbutiken och undrar om någon vet vad man kan vänta sig för stepping på dessa?

Av Tangerine

Begränsa hastighet på routern

Hade tänkt att ja skulle begränsa hastigheten på en av ingångarna i routern för trafik som går via uplinken, alltså internet traffik. Någon som vet om det är möjligt?

Av Tangerine

hade lite samma tanke som du ett tag, Forskarn.
Kanke skulle funka faktiskt...

Av Tangerine

pinsen är tyvär helt brutna så i den ändan är det inte mycke o göra då men.. som sagt en 14 skärm e ju inget att gråta över. Tycker bara det är så satans kasst att tillverka skärmar där sladden inte är löstagbar. Vår nya compaq har en likadan lösning... ne fy. ska kika lite på insidan o se va man kan göra. tackar för tipsen

Av Tangerine

hehe har en sån, fast söndermoddad. ska ja ha som server när ja har råd

Av Tangerine

laga "skärmkontakt"

Tänkte väcka liv i min gamla 14 monitor. E nämligen så att några pins brutits av i kontakten. Eftersom kontaktsladden inte e löstagbar där den sitter i monitorn så kan jag inte byta den. Någon som har nån bra lösning?

Av Tangerine

Suben ska ju annars, för bästa resultat placeras på golvet...

Av Tangerine

Problemet är bara att ja inte har någon dremel. tror du det skulle gå lika bra med sticksåg?

Av Tangerine

Insugshål i HQ08

Har nu fått min 120mm'are på plats i fronten på lådan och för att få maximalt med luftflöde ska ja nu "såga" hål i plastkopan. Ni som är bekanta med Aopen HQ08 vet att den buktar ut en del i fronten. Blir detta ett problem då man ska göra hål. Vad för verktyg skall man använda? Blir sticksåg bra? lr finns det risk för att plasten spricker??

Av Tangerine

aj med 1 minut hehe. Sitter i alla fall o lysnar på spanarna o njuter nu.

Av Tangerine
Av Tangerine
Citat:

Ursprungligen inskrivet av danne89
En 2ghz@3ghz celeron får spö av en xp 1600+!!!!!!

...Där ser man

Av Tangerine

Känner lustigt nog också en som hade en celeron 700 med GF2 mx200 och som fick 850. Dina score verkar ju riktigt nice faktiskt.

Av Tangerine

Om du fortfarande har problem med o reset:a så kolla i manualen till moderkortet efter en "clear CMOS jumper" eller liknande. Det ska nog inte va några problem med det. Sedan bör du nog testa o flasha bioset med nyaste versionen. Att skärmen inte "hoppar på" vid uppstart beror i regel på att klockfrekvenserna inte funkar som de ska mellan prolle o moderkort.

Av Tangerine

Men för sjutton, måste la finnas nån jumper eller nåt som spärrar den skiten. De grejerna SKA man ju alltid ha tillgång till. det kan ju inte va prollen som spärrar i alla fall.

Av Tangerine

Vad du än gör så köp inte rött neon till grön burk. Lär ju se förjävligt ut. Ne man ska ha en färg som går bra med chassit. Satsa på grönt eller blått.

Av Tangerine

Min lådtemp ligger på 25 C men då är det ju ganska kallt i mitt rum också. Min granne har sin burk på golvet med golvtemperatur som han alltid låter ligga runt 30 C så här vinterårs. Hans chassitemp ligger därför aldrig under 30 C. Spelar ingen roll hur många fläktar han sätter in där.

Av Tangerine

Ja ingen har troligtvis undgått hackermans underbara lilla näste. I annat fall ses det här:

http://w1.855.telia.com/~u85529666/hackerman/

tur att killen inte är seriös....