Inlägg

Inlägg som joi93 har skrivit i forumet
Av joi93

Jag går just nu sista året på gymnasiet och gjorde ett spel som projektarbete Programmerade det i Microsoft Visual C# 2010 med XNA game studio vilket har fungerat okej, finns mycket guides osv. på nätet så det är lätt att komma igång med det. Lite frustrerande har självklart varit som det alltid är när man programmerar, och självklart blev det inte bättre av att något sånthär är ett väldigt stort projekt men jag kan ändå påstå att det vairt kul

Mitt syfte med mitt projektet var att "öka mina kunskaper inom programmering", vilket är precis det jag har uppnåt.

Av joi93
Skrivet av Zoidberg:

Servrarna är nere, så att alla vet

Är du säker? En kompis och jag blev DC från gamet och stannade kvar i meyerna och försökte resuma spelet, och efter ett tag lyckades vi och är nu inne och lirar.

Av joi93

Galaxy S med ICS rom. Om jag startar dagen med 100% batteri så har jag runt 40% kvar på kvällen, så då laddar jag den alltid på kvällen. Har haft den i 1,5 år.

Av joi93
Skrivet av TheSourestApple:

Vet inte om det är rätt tråd men lånar denna ändå. Ska möjligtvis köpa mig min första Androidlur efter att ha kört på jailbreakad iPhone ett antal år nu, men har blivit riktigt fäst vid speciellt två appar så undrar om det finns liknande på Android Market.

Den första appen är CallBar, en app som gör att jag kan ringa och ta emot samtal utan att behöva gå in i telefonappen. (http://www.idownloadblog.com/2011/11/17/callbar-ios-5/)

Sen en annan app som gör att jag kan skicka och svara SMS utan att behöva gå in i SMS-appen.

Undrar mest om det finns motsvarande appar till Android eller inte.

Behövs ingen app för att kunna ringa någon och sedan göra något annat. Om du får ett samtal så svarar du bara och trycker sedan hem knappen och kan sedan försätta göra whatever du gjorde och samtidigt prata. Om det finns något liknande för SMS vet jag inte.

Av joi93
Skrivet av Ac3R:

Hur har du dina settings?
Kontot med Sverige som land?
Europa eller US server?

Eller är du bara ett Troll? Skulle inte tänka mig att folk som får det att funka sitter och postar det på Sweclockers forum

Det är ett troll.

Av joi93

Ny info till höger om inloggninsrutan. Bara att vänta lite till.

Av joi93
Skrivet av BergEr:

Borde det inte vara "enkelt" att ta sig in i filerna igen (bruteforce).

Det beror såklart på krypteringen, t.ex. med 256-bitars kryptering finns det 1,15*10^77 olika lösenord (tror jag), och det tar ett bra tag att testa alla.

Av joi93

Det är appar som du har installerat som orsakar detta, kolla kommentarerna för alla appar du har installerade och avinstallera appen som orsakar problemet.

Av joi93
Skrivet av Chris_Kadaver:

Och hur ska man veta om det man laddar hem är legalt eller inte? Det innebär att man inte kan tanka nåt alls med andra ord? Och då har vi helt plötsligt tonvis med outnyttjad nätkapacitet som skattebetalarna redan betalat för att bygga ut?! 100mbit för att läsa aftonbladet och kolla svt play?

De ser väl om du har haft en anslutning till en person som är känd för att fildela mycket (t.ex. kolla om du anslutit till en torrent tracker och sedan kolla vilket IP du anslutit till) och kan sedan beslagta din dator för att se om du verkligen laddat ner eller inte.

För övrigt tror jag att de flesta personer här överreagerar, precis som när FRA och IPRED gick igneom.

Av joi93
Skrivet av emahex:

HTC Incredible S om man ska tolka hans tidigare inlägg

Ah ser man där.

Tänkte om han hade en väldigt billig samt gammal andorid telefon och jämförde den med dagens iPhone och drog alla sina slutsater ifrån det. Har sett det fenomenet förut då personer har t.ex. en HTC Wildfire och säger att iPhone är mycket bättre än den, utan att tänka på att de slåss i olika prisklasser.

Iallefall konsigt att en sådan telefon som hans ska lagga såpass mycket :S

Av joi93
Skrivet av Tozzi:

Bara det att Android fortf är ryckigt, har själv en.. Laggar i menyerna :<

Vilken Android telefon har du?

Av joi93

Troligen blir det väl hyfsat likt det nuvarande Generals, kommer kanske spelas på LAN i framtiden. Det kommer dock aldrig att komma upp i samma nivå som SC2.

Av joi93
Skrivet av Eronki:

Men jag har inte Thunderbolt! Jag har ett GTX 460M som jag klarar mig på men om jag i framtiden vill ha ett externt så måste jag ha Thunderbolt
Undrar om det kommer ett som kopplas in via USB 3.0...

Troligen inte då USB 3.0 är väldigt mycket långsamare än Thunderbolt.

Av joi93

Även fast det står att DX9 är rekommenderat står det ju inte att det inte har support för DX10/11.

Av joi93
Skrivet av MooD:

Jojo men förväntas mainstream sitta och läsa på och roota sin telefon? Man köper väl mobilen för att vara ett redskap som ska göra saker enklare, ex kommunikation, hitta grejer på internet. DÅ vill man inte ha massa problem med telefonen, den ska ju vara "it just works".

Grejen är att även fast 2.3 finns så funkar såklart 2.1/2.2 hej okej. Din telefon har inte massa problem bara för att den inte är uppdaterad.

Av joi93
Skrivet av MooD:

Ja men varför uppdaterar inte min legend sig till det då?

För att HTC inte pallar göra 2.3 tillgängligt till din telefon. Om du kollar på t.ex. Swedroid eller google finns det säkert guider hur du rootar för att lägga in 2.3.

Till min SGS så släpptes den med 2.1 sedan fick man dessa uppdateringar: 2.2 -> 2.2.1 -> 2.3.3, nu har jag 2.3.5 vilket är en läkt verision från samsung, men finns inte som oficiell uppdatering just nu, så den är väl lite halv oficiell ^^

Av joi93
Skrivet av legonator:

Måste säga att jag är grymt besviken på hur EA skötte detta med utgivandet av betanycklar fick min nu för 50 min sedan....
Testade betan och måste också nämna att detta spelet ser exakt likadant ut som medal of honor fast sämre.
Jag vet det är en beta men hur mycket grafiskt kan dem ändra på mindre än en månads tid? inte i närheten av det som behövs om ni frågar mig....

spelade på en xbox 360

De kan vara klara med allt det grafiska för Ultra inställningar, bara att de inte är aktiverade.

Dessutom säger du att du körde på en Xbox, så vitt jag vet så har Xbox inte uppgraderats rent hårdvarumässigt sedan MoH kom ut så det är väl inte SÅ konsigt att du kan tycka att det ser likadant ut grafikmässigt.

Av joi93

Season 3 1v1, vilka banor har ni röstat bort?

Skriv också vilken ras ni kör och gärna någon liten förklaring till varför just de banorna

Jag kör som Terran.

Searing Crater:
Alldeles för många klippor utan några öppna områden överhuvudtaget, alldeles för liten bana imo.

Typhon Peaks:
De trånga vägarna som leder in mot de olika baserna är löjligt svårt att slåss mot toss (speciellt tillsammans med FF), den tredje expon är också väldigt svår att försvara mot tanks/collosus.

Abyssal Cavers:
Samma sak här med tredje expon, väldigt lätt för Terran eller Toss mostsåndare att poka in med tanks/colossus och göra stor skada.

I övrigt så är t.ex. Antiga shipyard en väldigt bra bana, Nerazim Crypt är inte helt dum den heller

Av joi93

Började i platinum i S2, kom upp till diamond innan det låstes och nu i S3 hamnade jag i diamond igen

Av joi93
Skrivet av Balls Of Steel:

Underbar teori, men du kan inte göra det praktiskt för du vet inte alltid exakt vad zergs har för units, dessutom så görs det snabbt en andra våg av units då roaches skulle totaläga zealot + archons.

Måste säga detta: en Zerg som inte gör roaches mot Protoss är dum i huvet

http://www.youtube.com/watch?v=fhRXvZhx2tE&feature=channel_vi...

Hoppa fram till 10:20, Charelots + Archon funkar helt okej mot Roach + Hydra.