Inlägg

Inlägg som m3gapix3l har skrivit i forumet
Av m3gapix3l

Måste säga att detta är ett spel jag länge väntat på även fast man inte vet något om det än. Får hoppas på att blizzard lärt sig av WoW och tillsfredställer både nybörjare såsom "hardcore" spelare på bredd och djup. Vi får helt enkelt vänta och se vad blizz har att komma med, blir det RMAH i spelet så är det kört från första början.

Av m3gapix3l

"Vill ha" faktor 10/10. Otroligt sexig dator men ack så dyr. Kan vi få en tävling om denna dator SweC? SNÄLLA? SNÄLLA?!

Av m3gapix3l

Väldigt trevligt. Hoppas dem fixar trådlös el också så man slipper kablar öhv.

Av m3gapix3l

Jaså? EA har bajsat ner ännu en spelserie, SC5 såg lovande ut från början men när dem nämnde multiplayer så var det bara att ta till vodkaflaskan och börja halsa. Tragiskt, SimCity var en bra spelserie, det samma hände med Civ 5. Både Civ 4 och SC4 är sjukt bra spel, men Civ 5 och SC5 har totalförstört serierna, samband?

Av m3gapix3l
Skrivet av larssa87:

Precis, betalar du redan så behöver du inte bry dig. Detta är för att den yngre generationen vet hur man ska (skulle) slippa betala en tjänst som man inte utnyttjade. Dom är giriga små jävlar som vill ha in så mycket pengar som möjligt så dom kan sända "antikrundan" i 3D.

Åååh, 3D! Shiny! Antikrundan hade faktiskt varit trevlig i 3D, man hade fått ett bättre intryck av objektet dem presenterade.

Min fråga är snarare varför inget händer? Allt jag ser är folk på internet som gnäller men inte fan tar dem till gatorna för att göra något åt det. Men, men.

Av m3gapix3l
Skrivet av larssa87:

Du betalar inte för båda. Betalar du tv-licens så betalar du även för dator, surfplatta, mobil. Så du kan inte stycka det genom att säga att du bara har surfplatta eller mobil.
Detta är för att komplettera 99.9% av svenskar som har något av dessa.

Kan inte vi alla här fråga om gruppen "Anonymous" att störta radiotjänsten och SVT hemsida? Så maffian fattar vilka dom jävlas med.

Så om man redan betalar tv-licensen så behöver man alltså inte betala något extra? Jag ser inget som helst problem i detta om man nu redan betalar licensen. Dock blir det ju jävligt för dem som inte har tv men tvingas att betala licensen iallafall. Vad ska anon göra? DDoS? Ut på gatorna och protestera om det inte passar.

Av m3gapix3l

Jag kan också rekomendera Tropico 4 om ingen annan gjort det, väldigt rolig sandbox. Du kan också prova på Distant Worlds vilket är ett väldgt sandboxigt 4X spel och sjukt engagerande!

Av m3gapix3l

Kliar lite i quad-sli fingrarna, egentligen, hur skulle quad-sli med denna Titan prestera i t.ex F@H?

Av m3gapix3l

Som jag ser det så är det studenter som drabbas värst av detta vilket är riktigt tråkigt. Jag måste dock påpeka att detta på något sätt känns väldigt "svenskt", vi är ju ett land som lutar väldigt mycket mot vänster, vi har höga skatter och konstiga avgifter men vi betalar det för att få något tillbaka så som billig sjukvård osv, det känns helt enkelt som en tradition. Men jag håller med om att denna lag är skogstokig och rent av bisarr, men men, SVT är ju SVT. Det som stör mig är deras Stasi metoder, jag har läst igenom hela tråden och många rapporterar att Radiotjänsten har skickat ut agenter för att spionera på dem vilket är helt sjukt, själv hade jag bankat ner dem med ett baseballträ om dem hade gjort så mot mig för att det är totalt oacepptabelt. Det är helt enkelt fel metoder man tar åt sig för att bevara SVT, men i slutändan kommer många som protesterar att betala deras avgift ändå för att man bara kommer vara missnöjd på internet och inte i verkligheten. Hur kan man inte älska detta land?

Av m3gapix3l

Civilization IV med Caveman2Cosmos modden.

Av m3gapix3l

Tråkigt att höra TS. CDON är ju verkligen dåliga på det dem gör, men som sagt vänta till mån-tis och se om det löser sig, annars kan du ju vända på skutan och göra det till ett byråkratiskt helvete för dem så att dem lär sig att inte lura kunder. Hoppas det löser sig.

Av m3gapix3l

Är det någon som vet något ingående om Jaguar? Jag hittade en artikel här på SweC om Jaguar, men är det samma som sitter i PS4? Denna Jaguar har ju 8 kärnor, är det 4 kärnor då i HT eller vad är det som gäller? Jag har ju en Sandy Bridge som är 4 kärnor men innuti Windows så visas det som 8 så det måste ju vara HT.

Av m3gapix3l
Skrivet av Da´Russian Stallion:

Stora fördelen med att dom köra x86 nu måste ju vara att övergången till PC/MAC lär bli mycket lättare än tidigare? Kanske vi slipper se alla usla konsolportningar som inte ens flyter på en ny pc fast de ser ut satt ha grafik från tidigt 2000-tal.

Portningarna kommer bli ett mindre problem iom x86 ja, vi lär se ökad stabilitet i spelen i renderingsförmåga och grafikmässigt. Å andra sidan kommer har ju konsolerna fortfarande handkontroller vilket ibland kan bli jobbigt när en portning görs då dem sällan tar hänsyn till mus och tangentbord. Det allra viktigaste är väl att spelutvecklarnaa faktiskt gör spel och inte pengamaskiner som idag.

Skrivet av Thomaseron:

Du har rätt, vi vet inget om 720 än.

Dock finns det saker som tyder på att Nvidia inte fick vara
med och leka denna vändan:
http://www.sweclockers.com/nyhet/15914-nvidia-ser-ingen-framt...

Det kan vara så, men det kan ju också tyda på att Nvidia vill utöka sin marknad och vara med på den mobila marknaden, vi får helt enkelt vänta och se.

Skrivet av ENC1:

Jag jobbar i elektronikbranchen och för inte så länge sedan var jag i möte med AMD's nordiska representant (han har väl nytt jobb nu sedan kontoret är lagt ned). Han hintade att också nästa generation xbox kommer innehålla grafikdel från AMD. Hursomhelst blir det spännande att se vad MS kommer att bjuda på. Kanske touchhandkontroll och livetiles

Ja, om det nu stämmer det du säger så motbevisar det mina spekulationer om Nvidia. Hur som haver, det är väl å andra sidan bra att AMD får en chans att ta igen rejält nu och får fortsätta att slåss på marknaden. Jag är också väldigt intresserad att få se vad MS har att erbjuda, handkontrollerna lär se likadana ut fast med touch som PS4 nu fick. Livetiles kan du nog garanterat räkna med, 720 kommer definitivt att köra på W8 köret.

Av m3gapix3l
Skrivet av Dallebull:

Spiken i kistan för Nvidia? :S

Nu kommer alla portningar vara tokoptimerade för AMD, räkna med rejäl FPS skillnad :/

Håll i hästarma, vi vet ju ingenting om 720 än, kan ju vara så att MS kör med Nvidia.

Av m3gapix3l

Intressant. Vi får ta och kolla på det viktigaste. X86, äntligen, hoppas att spelen blir bra bara. Men kanske det allra viktigaste är
CPU : x86-64 AMD “Jaguar”, 8 cores
GPU : 1.84 TFLOPS, AMD next-generation Radeon™ based
graphics engine

Vårt kära företag får chansen att återhämta sig så att det är redo att slåss mot Intel igen.

Av m3gapix3l

Hoppas man får se nästa TES. Nåja blir kul att gå upp på morgonen och se en sammanfattning av detta.

Av m3gapix3l

Att folk ens köper EA spel längre är en rolig tankeställare, se vad som hände med BF3, nu ska det blii Call of Battlefield istället. Att förvänta sig att detta överhuvudtaget ska bli är befängt, Free to pay to win? Tack för den friheten. Nej, C&C dog efter ZH för min del. Utvecklare verkar inte ens försöka göra något vettigt längre utan man vill bara ha så mycket pengar som möjligt ett fint exempel är hur Firaxis förstörde Civilization med 5. Men å andra sidan har vi ju Kickstarter projekten som faktiskt verkar bry sig om spelen och inte pengarna. Nostalgi, nostalgi.

Av m3gapix3l

Lite frågor angående ett skärmproblem

Hejsan

Nu är det så att jag har ett litet men irriterande problem. Jag har fått en relativt gammal HP skärm som datorn vägrar känna av till 100%. Det är en HP 2210i ifall det skulle vara relevant. Det är så att jag försökte koppla in denna skärm till min burk genom ett VGA uttag i skärmen till DVI-I dual link via en adapter som då går in i grafikkortet. Grafikkortet är ett HIS 6950. Nu är det så att jag har en 120HZ LG inkopplad i burken också. När jag då kopplar in HP:en så kommer det inte upp någon bild, datorn vill inte officiellt erkänna skärmen, men efter att pillat lite i inställningarna så kunde jag få den att erkänna skärmen men den ville som sagt inte ge någon bild. Jag måste påpeka att HP skärmen har ett DVI-D uttag samt ett VGA uttag.

Mina frågor är då följande:

1. Kan jag få HP.en att fungera överhuvudtaget?
2. Skulle problemet lösas om jag skulle köpa mig en DVI-D kabel?

Tack på förhand.
(Mod får flytta tråden om den inte passar in här)
(P.S om du tycker att jag skriver osammanhängande och inte riktigt förstår vad jag egentligen menar så vore det bra om du krävde en bättre förklaring)

Av m3gapix3l

Väldigt irriterande färgproblem

Jag har byggt ihop en ny dator

Bräda : MSI P67A-GD55 med 2600k

Grafikkort : HIS 6950 2GB turbo

Skärm : LG W2363D-PF 120hz

Alla spel fungerar utan problem

Jag har dock märkt av en väldigt irriterande sak och det är att video uppspelningen är kass, alltså det ser lågkvalitet ut även om det är 1080p, detsamma gäller med spel ljus och gaseffekterna är riktigt dåliga dem ser ut att vara 16-bit

http://img153.imageshack.us/i/deadspace22011033023144.jpg/

I denna bild kan man se vad jag pratar om när man kollar på ljuset så verkar det så låg kvalitet, är detta datorn eller skärmens fel?

http://img815.imageshack.us/i/mafia22011033023170820.jpg/

I denna ser man väldigt tydligt också när man kollar mot skyn så ser man att det är problem med färgerna

Jag har testat att ändra inställningar på både skärm och dator så jag vet inte riktigt vad felet kan vara, finns det något program som kan fixa detta för det förekommer både i spel och videouppspelning

Av m3gapix3l
Skrivet av Wedes:

Paketet ser bra ut. Vet inte riktigt hur det ser ut i R3:an men om hårddiskarna skruvas fast så antar jag att de skickar med extra skruvar.

Men dåså, då beställer jag det idag om ingen annan har något att tillägga.