Inlägg

Inlägg som clevestam har skrivit i forumet
Av clevestam

För streaming och stabilt spelande längre perioder på ps3 har jag kommit fram till att kabel är avsevärt bättre, men det du kan göra är att köra netstumbler och kolla om det finns en ledig kanal för ditt wifi som ingen annan använder, det är ett förslag men problemet kan vara så mycket när det gäller nätverk, problem med access punkten eller dålig signalstyrka, mycket föremål ivägen mellan AP och PS3... aja testa med kabel, väldigt sällan det blir connection lost med den, kan vara om det är mycket packetloss mellan server och dig.

Av clevestam
Skrivet av murklor:

Tekniskt sett så imponerar 3Gs än idag... Annars skulle vi inte ha den här diskussionen.

När 3Gs kom ut var HTC Hero största utmanaren. Ny platform på antik hårdvara. Som teknisk intresserad såg man ju hur det skulle gå... Och idag så är den ute ur bilden.

Hårdvarumässigt är de telefonerna väldigt lika.

Av clevestam

Som med det mesta apple gjort på senaste tiden är det överpris på sakerna och det du köper är en livsstilspryl, iphone är bara marknadsföring, alla som har ett teknikintresse borde veta detta vid det här laget.

Av clevestam

hade det varit ett tangentbord med touch skärm utan integrerad dator hade det varit intressant som det är nu är det mest bara dyrt för skräp hårdvara.

Av clevestam

Beror ju på vad du ska göra med datorn och står du i valet och kvalet så bildbehandling(större bilder), video redigering, 3d, ljud redigering många program öppna = mer minne bättre. Spel/vanligt användande = snabbare minne..... men förstås ska det ju vara mycket och snabbt helst

Av clevestam
Citat:

Ursprungligen inskrivet av longplay
Ok! bara jag som tjatar igen!..

Jag kanske inte skulle ha överarbetat min logga så ända in i H....vete!?

http://img693.imageshack.us/img693/2027/taurusredo4.jpg

//Longplay

Heh diggar gasmasken...

Snygg fix på det andra bidraget, nu ser den mer tjurig ut

Av clevestam

Mera kladd

Har lekt lite med mitt egna bidrag, och har inga förväntningar att vinna någon omröstning, utan mer för att det är kul att se hur det skulle se ut.

En logga är ju inte bara en snygg bild utan den ska vara tryckvänlig samt ekonomisk, fullfärgs tryck är ju dyrare än t.ex tre färgs tryck.
Vissa bilder här även om de är snygga så är de inte automatiskt jättebra logo kandidater.

http://imup.se/i/pKrZradwwx.png