Inlägg

Inlägg som Rakl har skrivit i forumet
Av Rakl

@Dennisen Såg den här tråden: http://forums.cdprojektred.com/threads/36088-A-compendium-of-... på Witcher forumet.
Var ju snack om att det skulle finnas en filmsekvens likt dem i Mass Effect där man kan välja sin väg genom tidigare spel för att få spelet som man vill ha det om man inte har några save games att ladda från, kanske är den du tänker på? (Verkar dock ha blivit till en konversation istället enligt den där posten iaf)

Av Rakl
Skrivet av Dalton Sleeper:

Flöt på riktigt bra med mina antika kort, men va tvungen att döda hairworks...

Edit 1.02 här

Skrivet av NordhNet:

@Rakl: Kollade precis och mitt är 1.02

Hur många patchar var ni tvugna att tanka, eller var det bara den på 305MB?

Edit: Verkar som att det är Patch 1.01 som ger version 1.02 så då var det löst iaf.

Av Rakl

Ni som har börjat köra spelet på PC, hur många patchar har ni varit tvugna att tanka ner? Den från http://play.thewitcher.com/ är ju för 1.01, men jag har för mig att jag läst att en av de som streamade körde på 1.02?

Av Rakl

@fue Tack! Precis vad jag letat efter tidigare under dagen, vill få ner patchen innan jag hämtat ut spelet från Webhallen imorgon.

Av Rakl
Skrivet av fue:

@Rakl: Ja, det enda patchen ska göra är att den låser upp 'krypteringen' och lite buggfixar kan jag tänka mig. Men max 600-700mb typ.

Edit.

Lite orolig för mitt gtx 670 dock, skulle ett 970 eller 980 vara för kraftfull för min 3570k?

Får hoppas den ligger på något liknande, sitter på sopkass lina så blir glad om jag kommer upp i 10Mbit.

Nu har jag ingen jättekoll när gäller det där med cpuer och flaskhalsning men jag sitter på en gammal i7 930 och har precis skaffat mig ett 970 och jag ligger på mellan 50-80% i cpu usage i Wolfenstein, lite beroende på vad som händer. Så din 3570k bör ju inte ha några problem att hänga med kan jag tycka, även om man nu kanske inte kan översätta Wolfenstein till ett openworld spel men.

Av Rakl

@fue Tackar, det var ju faktiskt helt ok. Även om den skulle bli större till PC så bör det ju inte dra iväg till något helt galet iaf.

Av Rakl

När det ändå pratas lite om patchen, är det nån som hört nåt om hur stor den ska vara? Tänker nu på patchen som tydligen ska fixa en del saker i spelet och inte själva release patchen.

@fue Bra att veta, även om jag inte kommer ha en nyckel tills dess. Med lite tur så kanske den andra patchen går att tanka separat om den skulle vara stor, så kan man ju kanske ha den klar tills man hämtat spelet iaf.

Av Rakl
Skrivet av anon5930:

Precis. De som valt att köpa digitalt förlorade inte så mycket denna gång.

Nåja, skönt ändå att iallafall ha spelet. Nu är det bara att vänta på att PC-utgåvan förhoppningsvis går att spela på tisdag då.

Ja det måste vara galet skönt att redan ha fått spelet, själv måste jag vänta tills Webhallen öppnar klockan 10 så jag kan köpa det vilket jag gråter blod över just nu. Patchen/spelet ska väl släppas 01:00 på tisdag om jag fattat det rätt?

Av Rakl
Skrivet av anon5930:

Jag minns inte riktigt. Jag har för mig Nordic Edition kostade lite extra men det kan nog mycket väl vara så. Witcher: Enhanced Edition var ganska billig, 300kr eller så. Den enda utgåvan med Witcher 3 som faktiskt innehåller något är ju collectors edition för runt 1500kr. Det känns lite för mycket.

Ja det stämmer nog nu när du säger det, tror inte skillnaden var så stor (fler pappersfigurer?) men man fick med lite mer saker med Nordic Edition. Enchanded Edition var väldigt prisvärd, finns/fanns ju till TW2 också fast vet inte i vilken form. Jo och det är synd att man måste köpa CEn för att få lite mer fluff med tanke på vad som ingått i standardutgåvan innan, är ju en jäkla skillnad i pris även om jag nu kommer köpa CEn men.

Av Rakl
Skrivet av anon5930:

Jo, köpte vanliga utgåvan. Samlarutgåvorna och andra specialutgåvor var på tok för dyra. Dock är jag tacksam över att denna utgåva är lite tjockare då jag har lite rejälare utgåvor av de två tidigare spelen i samlingen:

http://i.imgur.com/RHILA03.jpg

The Witcher är Enhanced Edition-utgåvan och Witcher 2 är Nordic Edition.

Det är det jag tyckte var lite synd, Nordic Edition var ju standardutgåvan för TW2, var samma för TW också om jag inte kommer ihåg helt fel. Är ju lite tråkigt att de nu väljer att gå ner till en vanlig slipcase för sista spelet.

Av Rakl
Skrivet av anon5930:

Fick hem min Witcher 3 idag med posten. Har installerat men väntar nu på den där patchen så man får spela.

http://i.imgur.com/0vIzAIj.jpg

Är det där hela lådan? Känns ju rätt tråkigt att de har dragit ner på innehållet jämfört med dem tidigare spelen isåfall.
Kanske inte direkt den största förlusten men.

Av Rakl
Skrivet av emilakered:

Det är "ett litet antal", helt enkelt.

Spärren finns för att det inte ska bli "spökkonton" endast i syfte att blåsa andra användare. Vi gör inte avsteg från den, men medlemmar med hyfsad aktivitet ska utan problem få tillgång till marknaden.

Ok, då får jag fortsätta försöka vara aktiv tills det funkar då.

Ja det förstod jag och det är helt klart bra att det finns, är ju en relativt enkel lösning för att bli av den typen av bedrägeri.

Av Rakl
Skrivet av emilakered:

Märkligt! Vad jag kan se av din profil ska ingen av spärrarna (medlemstid, ett litet antal inlägg) slå till. Testade du precis nu? Vi lagade lite buggar tidigare idag nämligen.

Nu kanske ni inte vill säga det exakta antalet inlägg som krävs, men rör det sig om 10-20 eller 50-100?
Jag lär väl visserligen aldrig komma upp i rätt antal eftersom jag aldrig gör några inlägg utan bara läser vad andra skriver.