Inlägg

Inlägg som Fonus har skrivit i forumet
Av Fonus
Skrivet av jOnÄTÄn:

Får alla i laget 25% mindre XP på en vanlig match om jag väljer att capa än att döda de sista fienderna? Och vart på hemsidan står det i så fall? Jag capade precis en match för att jag inte orkade jaga de två sista på andra sidan kartan och alla i laget blev förbannade.

Se det som ett utmärkt tillfälle att trolla dom.

Dom som gnäller på capning är ofta camparna som har fullt liv kvar. Skulle inte falla mig in att skippa cap xp för att de "försiktiga" skall klämma ut lite extra xp (och förlänga matchen). Undantag göres om den som ber markant bidragit till matchvinst.

Av Fonus

Verkar som att Atmos inte kräver särdeles mycket att ens headset iaf.

"Put on any headphones or earbuds, and experience Dolby Atmos sound on your mobile device."

http://www.dolby.com/us/en/technologies/dolby-atmos/mobile.ht...

Av Fonus
Skrivet av mr_sQuinty:

Mass Effect 1-3

Hur kunde jag missa....

Av Fonus

Dishonored
Grimrock
HL2
Deadspace

Av Fonus

Ålder : 40
Plattform: Pc
Spel: WarThunder, WOT, Diablo3, Skyrim, CoH, L4D, Wargaming (AirLandBattle), Operation Flashpoint

Av Fonus
Skrivet av ilstallione:

Dags för en paus från spelet, är inget roligt alls längre

Gick in i samma vägg själv för nån månad sen (igen). Kör fn. WarThunder-Groundforces där iaf. tier 2-3 är hyffsat balanserat (Simulation battles is the shit ).

Av Fonus

Kör Gtx 780 SLI i nVidia surround

Kort1:
Skärm 1 på dvi.
Skärm 2 på hdmi

Kort2:
Skärm 3 på hdmi

Funkar.

// Edit: btw fel subforum

Av Fonus
Skrivet av Surgubben:

Apropå tanks ...vad tycker ni om Leopard PT a?
Jag tycker inte om den. Lång laddtid, vekt pansar... förstår den faktiskt inte.

Skickades från m.sweclockers.com

Har för mig att kompisen kör med den "lilla" kanonen just för laddtiden, annars är det väl en av dessa meds som ofta tror att dom är td's och som får ta emot folkets hat pga. camping

Av Fonus

Personligen brukar jag köra 2-3 spel parallelt samt köra lite olika typer beroende på humör.

Att bara nöta en typ av spel lär man tröttna på oavsett hur bra det är. Tror dessutom at en sort bör vara tillsammans med vänner då jag misstänker att ofta är "spel-utbrändheten" snarare brist på social interaktion.

Ex varva gärna något Grind-MMO / Multiplayer shooter ihop med kompisar med något turnbased rpg

Själv kör jag fn. War Thunder, Diablo 3, Witcher 3

Av Fonus
Skrivet av Whaleboobs:

vad har du emot moderatorerna och vad har de med programmering i skolan att göra? *facepalm*

Lol, läs vad du skrev om modererande moderater samt även trådens titel

Av Fonus
Skrivet av Reedyn:

Verktyg som Scratch är specifikt gjorda för att lära ut programmering till just unga barn utan att behöva gå in i detalj på kodning och syntax.

Jag rekomenderar folk att titta på länken som Reedyn posta. Scratch var lite bergränsat när jag sist testade det men konceptet är underbart (hade gärna sett något liknande i kravskrivningssammanhang).

Av Fonus
Skrivet av snajk:

men mer disciplin är verkligen inte lösningen.

Håller inte med. Jag anser att just brist på disciplin (då respekt gentemot andra och arbetsglädje inte räcker till) är en av huvudanledningarna till att båda mina barn har onödigt stökiga arbetsförhållanden i skolan. Den del som är konkret skolarbete är orimligt låg (resten är stök, bråk, komma igång, leta böcker, vässa penna, kissa, driva med läraren etc.).

Skillnaden mellan en stökig klass och en lugn klass kan avgöra ett barns framtid.

Av Fonus

Programmering i ettan, nja.. som folk påpekat så behöver du viss i nivå i matte först.

Dock så finns behov av generell datorförståelse (programlogic, filsystem/filhantering, enkla script, faror och möjligheter med internet etc.) då förutom stor använding i hemmen även många arbetsplatser använder datorer (ofta som primärt arbetsverktyg).

Det är skrämmande hur många som inte kan hitta sina filer om de inte finns på skrivbordet/Mina Dokument (men vissa av oss fick iaf. lära oss skrivstil)

Av Fonus

Bra ide men det verkar inte genomtänkt som vanligt med politikerideer... hur är det tänkt att man skall kompetenshöja lärarkåren som förväntas lära ut detta....?

Kan se framför mig lärarinnan Gerda 60 år (som antagligen har bättre ordning och reda i klassen än de flesta andra) lära ut skillnaderna mellan bra och dålig felhantering

Av Fonus
Skrivet av robbankentor:

life 360 löser det problemet, du kan dessutom skapa områden typ hemma, skolan, kompis 1, kompis 2 och få ett meddelande varje gång dom går över gränsen på ett område.

Bugger... too late now :-/

Av Fonus
Skrivet av Näbbdjuret:

Bägge kidsen på 10 och 13 år har Halebop rubbet liten med 2 gb data.
Tror det är en rejäl mängd sms och hundra samtal per månad as well.
Allt för 169 per månad.

Kör samma (även barnen råkar ha samma ålder)

I vårat fall har vi valt att köra med Iphone då jag inte hittade något bra alternativ till "Hitta vänner" appen. Kanke något nojjigt men det är oerhört skönt att kunna se att grabben sitter på bussen på väg hem etc.

Av Fonus
Skrivet av VideoyGTX:

Nej, din etik och moral i spel är fortfarande lite för låga eftersom E25 är en tank som är obalanserad eftersom den har så pass bra mobiltet, camo rating samt rate of fire att den är "för" effektiv både som scout and TD. Dina risker är inte särskilt riskfyllda eftersom skulle du göra liknande med en vanlig scout, medium eller TD skulle du bli dödad för länge sedan.

Awww, ok kör T92 istället då

Av Fonus

Att DRM i många fall är förkastligt är en sak, men detta. Vem bryr sig?

Vore trevligt om bojkottmaffian kunde hetsa upp sig för faktiska negativa effekter och inte gå på auto-whine-läge så fort nyckelord som EA, Ubisoft, MS, DRM mm. syns oavsett sammanhang.... om EA får kritik för allt de gör oavsett om det är dåligt eller inte lär de inte ändra på sig.

Av Fonus
Skrivet av VideoyGTX:

Ja, du utnyttjar folk som rör på sig för att göra riskfri damage. TD och arty ger inget till spelet, de bara straffar bra spelare som försöker pusha flanks.

Om jag kör min E25:a offensiv som en medium/light, tar risker etc. är jag en bra människa då?

Av Fonus

Det förvånar mig att AMD hade högre budget än Nvidia fram tills 2013 då det antagligen är det förhållandet som resulterat i de kort vi har på marknaden idag. Å andra sidan säger siffrorna väääldigt lite om hur pengarna används (ex. hur myket har lagts på ren gpu-utveckling, tablets, cpu, diverse redovisningsfinter etc.).

Skrivet av zeg:

Detta var ett bra exempel på hur grafer kan vara missvisande. Ser ut att vara en jävla skillnad mellan nVidia och Amd på den som bara dom är med. Men sen när intel kommer in i grafen ser dom rätt lika ut. Intel är i en annan division... eller snarare dimension.

Yep, ogillar när grafer inte har "0 i botten" (blir dessutom lätt att man tar resten av informationen med en nypa salt).

// edit skrev om dubbelnegation.... :/