Inlägg

Inlägg som swerock har skrivit i forumet
Av swerock

Om någon råkar ha en invite till övers tar jag gärna en

rif-game@live.se

Av swerock
Skrivet av Kent:

Lite onödigt att köpa den när TF300 har kommit för samma peng....

Jag visste inte att den släppts i SVE än, men då är ju TF300 mer värd.

Edit: Den kom ju ut väldigt nyss också. 2012-04-29 släpptes den, Jag är inte så uppdaterad på "padd" området.
Men Google skulle väl släppa en 7" Nexus platta för runt 1-2k?

http://surfplatta.com/nyheter/google's-nya-nexusplatta-kan-ti...

Av swerock

Jag har en http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=888173 som funkar utmärkt, sen om man vill ha ut mer av den kan man alltid köra "dockan" till senare.

Av swerock

Game ringde mig i morse och sa att dom inte kommer få in ett ända exemplar av Collectors Edition och erbjöd mig 50kr rabatt på vanliga versionen av DIII. Och detta gäller alla Game butiker i Sverige och världen, för att försäkra mig så kontakta jag huvudkontoret för Game och dom bekräftade det.

Men då ringde jag en polare som jobbar på Media Markt här uppe, och efter det samtalet fick jag eld i baken.
För det visade sig att dom hade 8 exemplar kvar för bokning i butiken, så han bokstavligen räddade min 15 maj.
Så jag rekommenderar att besöka butiker runt där du bor och kollar, du kanske har samma tur som mig.

EDIT:
Jag fick ju själv klart tillbaka depositionen på 100kr av Game.
Och du får garanterat tillbaka alla pengar av Dustin (om du nu betalat något)

Av swerock

Om jag förståt det hela rätt när jag läste Sony's samt Microsofts uttalanden om detta med begagnade spel så har dom inte tänkt "förbjuda" försäljningen etc av begagnade spel, utan dom ska göra så att enheterna/konsolerna inte är "kompatibla" med begagnade spel (vilket i sin tur gör att det inte kommer finnas någon begagnad försäljning av spel för dessa enheter)

Säg till exempel att du köper spelet "X", i samma sekund du stoppar in det i din framtida Xbox/PS konsol så kommer det spelet (på något sätt) registreras till just den enheten. Så säg då att du säljer/ger bort spelet "X" till exempelvis mig så kommer min konsol känna av att den är registrerad och där med inte låta mig spela det.

På samma sätt som PS3 inte var bakåtkompatibel med PS2 spel till en början.
Och både PS4 (Orbis) samt Xbox720 (Durango) enligt källor kommer inte vara bakåtkompatibla med tidigare generationers konsoler eller begagnade spel.

Edit:
Källa Orbis: http://kotaku.com/5896996/the-next-playstation-is-called-orbi...
Källa Durango: http://kotaku.com/5879202/sources-the-next-xbox-will-play-blu...

Av swerock
Skrivet av Hymer:

Full Trothle

Rätt men de stavas: Full Throttle

Av swerock
Skrivet av Hymer:

Då kommer min bild nu då eftersom postaren innan mig uppenbarligen inte läst reglerna

url=http://www.imghack.se/57667]http://cdn.imghack.se/images/3bb15ceb407909655f642a730889624e...
[/url]

ABUSE!

Älskade detta spel som grabb.

http://i47.tinypic.com/1zlpzsi.png

Av swerock

Som de sagts tidigare, det är en smaksak, gillar du relativt stilrent välj då Antec, gillar du "flashigt" och plastigt välj NZXT.

EDIT: Jag personligen gillar FD chassin (Fractal Design). Men som sagt, de är en smaksak.

Av swerock
Skrivet av subruz:

Jag har aldrig godkänt påståenden som att 'optimala builds' skiljer sig från person till person, i alla fall inte i spel där ingen särskild färdighet krävs för att utföra en strategi. Sen behöver man nödvändigtvis inte spela för att farma gear så snabbt som möjligt, somliga kommer säkerligen att lägga extra krut på att fä sämre men roligare builds att fungera genom att offra hastighet eller kompensera med bättre gear.

Men ska nu Diablo III vara så svårt som Blizzard lovar så kommer det vara ytterst få om någon alls som kommer att kunna spela en icke-optimal build i Inferno. Jag tyckte det var lite kul att combat sorcen Blizzard visar upp faktiskt är pinsamt nära att dö på första monstergruppen den stöter på.

Blizzard kommer aldrig att balansera spelet bra nog för att alla builds ska sannerligen vara viable om spelet ska vara så svårt som de lovar, man kan inte både ha och äta kakan trots allt.

Jag håller med dig, för så är det. Jag tror man kan klara Inferno med mindre optimala builds så länge man är vaksam och tar de lugnt. Hahahaha ja den är ju de, Men jag gillar även det Jay Wilson svara på sin Twitter: https://twitter.com/#!/Angryrobotics/status/196234226159460352

Citerar:
Hi Jay, quick question: is Inferno mode designed to be beatable by an HC character?
Not really, but please consider that as a challenge.

EDIT: Nä de med kakan är sant. Men nu kan vi iaf förvänta oss en utmaning

Av swerock

Ahaa okey, kul för alla som missat, tråkigt för mig som hoppades på något roligare =P

Av swerock
Skrivet av Azoicer:

Weird. De sade att man endast kan få dem om man gör en banner innan dennes vecka var slut.
Och jag vill minnas att det till och med finns en blue post om att den sista kommer vara detta, då man kan få sigilen igen om man missat en eller flera.

Jag hänger på B.net's D3 forum och DiabloFans.com's forum också, jag kommer inte ihåg att jag sett någon blue-post om att den sista "rutan" kommer vara det. Men om du hittar den igen länka gärna.

Av swerock
Skrivet av Azoicer:

Nej. Du får ingen in-game sigil då.
Eller det är i alla fall vad de sagt. Men den borde vara då alla kan få göra om dem, och då få sitt in-game sigil.

Jag har följt sidan sen den öppna, jag har gjort sigil för varje klass, och du kan fortfarande välja att göra de "gamla" sigilen, de vill säga de för de tidigare klasserna, och dom länkas till ditt Battle.net acc, och dom får du tillgång till efter att spelet har släppts.

Edit: Du får ett e-mail med att du fått sigilet direkt du gjort det, och att det kopplas till ditt B.net acc. Och att du får tillgång till det efter release.

Edit 2: Det går inte att gå tbx nu till en man missat, men jag tror iaf inte att det handlar om det, den där sista rutan, varför skulle dom avslöja den innan dom ens "öppnat" den? Låter inte logiskt.

Av swerock
Skrivet av zamor:

Blizzard har sagt att det är 2 veckor då man kan komma åt ingame sigil för de klasser som man missade tidigare.

Men dom sigilen kan man göra redan nu när man vill, man väljer bara den klassen.

Av swerock
Skrivet av Oneone:

men vad är det som gäller nu? alla säger olika är det 09 eller är det 12 på natten?

Det är 00:01 som gäller.

Av swerock

Vilka teorier har folk om detta?

Jag såg det för ett par veckor sen men tänkte att det mest troligt är ett "fel" som skulle rättas till,
Men det är fortfarande kvar. Någon som vet eller har några teorier om vad det kan vara?

(Den "cirkeln" utan datum)

http://i49.tinypic.com/5bp951.png

Jag tror ju personligen inte att det är en ny klass, men vem vet.
Jag tänkte det kan ju vara roligt att får höra all olika teorier om vad det kan vara för något smaskigt som gömmer sig där bakom.

(Screenshotet kommer från "reklam" sidan om Diablo III Reveal som brukar komma upp när man ska in på exempelvis Diablo III/Diablo III Reveal's sida.)

Av swerock

Jag förhandsbokade Diablo III CE och hoppades på att Game butiken här uppe (Luleå) skulle ha nattöppet som vanligt vid såna här releaser men icke sa nicke. Så jag får i vilket fall som helst vänta till 09:00 när dom öppnar den 15;de. Tråkigt då det alltid kryllar av awesome människor på release nätter som denna, lite jobbigt med en kö som tar flera timmar att komma igenom men alla människor och tävlingar etc gör det hela värt det. Synd bara att man såg fram emot ett Event på release natten så sjukt mycket.

Av swerock
Skrivet av subruz:

Jag tycker det är ganska oärligt att säga att en en skill rune gör en ability till en helt annan sådan, de flesta skill runes har ingen dramatisk inverkan på hur ability'n fungerar. En skill rune skillnad omvandlar heller en build till en helt annan och sedan är mängden valbara abilities begränsade av invertes synergier och energikonsumtion.

Det vill säga, det är inte antalet möjliga kombinationer som har betydelse utan antal build-stilar eller 'filosofier' och deras relativa styrka. Jag kan lova dig att det går att komma upp med ett löjligt antal skill-kombinationer i Diablo II också om du tar med totala nonsens-builds eller räknar två frozen orb-builds som olika för att den ena har en extra skill point i Frozen Armor. I praktiken finns det bara 3-4 Sorceress builds och jag ser inte hur det skulle se särskilt annorlunda ut för Wizards i Diablo II.

Det är däremot ett definitivt större urval av abilities tidigt i spelet och p.g.a. av den låga svårighetsgraden kommer spelare också enkelt undan med mindre optimala lösningar. Dessutom är det ett ständigt flöde av nya abilities, skill runes och gear som rör om i grytan på vägen till 60. Detta får ju ses som positivt.

Jag håller med dig i mycket, men jag föredrar iaf detta framför "point" systemet från D1/D2 då alla bara körde de få "optimala builds" som fanns för att bli "bäst" och för att inte vara "sämre" än någon annan, och att säga att D3 är mer förlåtande eller att man "kommer undan" med mindre "optimala builds" nu tycker jag låter lite fel. Den optimala builden skiljer ju sig från person till person, säg att du kanske vill köra nån sorts "singel target, max dps" och du får det att funka när du spelar solo så är ju de bra, men säg att jag vill köra någon typ av melee wiz, typ CQC AoE wiz så kan jag göra det och. Det finns för och nackdelar med alla builds men som jag ser det så finns det fler valmöjligheter i D3 till builds som sågs som "skit" i D1/D2, med hjälp av till exempel runor etc. Men själv klart så kommer det finnas builds i D3 som är totalt värdelösa också precis som innan. Man skulle kunna säga att D3 är gjort för mer casual players men de tror jag inte, visst hela specc systemet känns enklare men spelet i sig tror jag är mycket svårare. Och i Betan har vi bara fått testa "tutorial" på Normal (Del 1 av Act 1) så egentligen så vet vi inte så mycket om spelet.

Här finns en video från BlizzCon (mycket gäller inte längre) men där tar dom iaf upp lite om specc's och gameplay.
http://www.youtube.com/watch?v=LY3wqAsVvWo&hd=1

Och här är bara om Gameplay:
http://www.youtube.com/watch?v=mA5_z_7fFQ4&hd=1

Jag vet inte mer än någon annan om D3 men jag hoppas jag får mer av en utmaning i D3 än vad jag fått i tidigare Diablo spel.

Av swerock

Ålder: 25
Plattform: PC, PS3, NES, SNES, N64
RTS: (SCII)
FPS: (BF3)
RPG/Hack 'n slash: (D1/D2:LoD/GoW etc)
Interactive drama/Psychological thriller: (Heavy Rain, L.A Noir etc)
Platformer: (Megaman, Mario, DKong, Zelda etc)

Jag lirar nästintill allt, så länge det tilltalar mig, men jag provar allt minst en gång.

Av swerock

Jag kommer köra Demon Hunter. Jag har kört igenom hela Betan med alla klasser minst en gång och i slutändan så är det Demon Hunter som tilltalar mig mest. Jag gillar även att man har "dual resource", Hatred för DMG och Discipline för de taktiska.
Jag gillar denna lite "sneaky range" som DH är.

Jag kommer nog köra på en build i denna stilen: http://eu.battle.net/d3/en/calculator/demon-hunter#acdTfi!YdW...
Som ni också kanske ser i builden så kommer jag försöka hålla mig lång ifrån fighten så jag får bonusen från "Steady aim",
men om de skulle bli så att livet börjar tryta så kan jag alltid använda "Vault"/"Evasive fire" och få tebax lite liv av "Brooding".
Fråga gärna om builden, och konstruktiv kritik är välkommet. Men glöm inte citera om ni vill ha svar.

Edit: Jag kommer även köra med dual crossbows.

Av swerock

Diablo III kräver nästan inget, så du kan till och med gå mycket billigare än så där. Men kolla på Komplett.se nu, dom har rea nu mellan 16:00 och 22:00 så det kan vara värt att kolla in.

Men om du ska ha en laptop som endast ska klara D3 så behövs inte mycket, men en stor skärm är alltid kul. men vill du att den ska klara till exempel BF3 så skulle jag personligen köra på en Gameing laptop från exempelvis ASUS eller MSI. SweC har även gjort en recension av några som du kan hitta under fliken "Testcenter".

2 Billiga Alternativ:
http://www.inet.se/produkt/1969448/asus-k73tk-ty028v
http://www.inet.se/produkt/1969451/asus-k53sd-sx555v

2 Gameing Alternativ:
MSI: http://www.sweclockers.com/recension/14551-msi-gt780r-barbar-...
ASUS: http://www.sweclockers.com/recension/14614-asus-g74s

EDIT: Mellan 18:00 och 20:00 så rear dom ut datorer etc hos: http://www.komplett.se/k/kcf.aspx?id=8516&kampanjebanner=fron...