Inlägg

Inlägg som infelix har skrivit i forumet
Av infelix

Det hände mig en gång för längesedan och då fanns dom under recently deleted i bilder appen.

Av infelix

Riktigt snyggt enligt mig, hade inte tackat nej till ett bygge med det.

Av infelix

Ja det är jag absolut. Har några små saker igång nu men vill utöka, måste bara planera hur jag ska göra det först. Just nu är det bara belysning men letar efter fler saker att automatisera.

Av infelix

Vi betalar runt 500kr för en 500 Lina och det tycker jag känns ganska ok.

Av infelix

Väldigt trevlig nyhet, jag gillar verkligen deras koncept.

Av infelix

Smarta hem och allt ARM tack.

Av infelix

Hade jag köpt just nu så skulle det bli en M3 MacBook av någon typ med 16gb ram. Men som tur är så har jag inga planer på att köpa en nu.

Av infelix

Låter som intressanta laptops även om jag ställer mig tveksam till Recall funktionen.

Av infelix

Kollade precis igenom mina foton och jag verkar inte ha drabbats iallafall.

Av infelix

Sådana kampanjer har ju alltid fungerat bra innan /s

Av infelix

För min del är plattorna verkligen inte dött, jag använder min iPad till säkert 80% av min skärmtid. Hatar att surfa på mobilen men en platta av modell större fungerar perfekt.

Av infelix

Damn, jag håller tummarna på att det stämmer men jag håller med om att det låter nästan för bra för att stämma.

Av infelix

Får se om jag kan motivera en uppgradering eller inte men sugen är jag absolut. Gör det mesta på min nuvarande iPad Pro och den börjar kännas lite ”trött”. Tycker det låter som en bra uppgradering från förra generationen, även den nya pennan verkar lovande. Sen ser jag mer fram emot WWDC och nyheterna för mjukvaran.

Av infelix

Testade den för runt 6 månader sedan och tyckte att den var lite rörig men har tänkt att ge den en ny chans och jämföra med Orion .

Av infelix

Är sugen på skaffa ny så jag kommer kolla på eventet med stort intresse. Har just nu en från 2020 om jag minns rätt och batteriet börjar bli lite trött.

Av infelix

Använder det bara för två föreningar jag är medlem i, bara text för min del och hade gärna sett en annan lösning men det är det dom andra vill ha.

Av infelix

Har bara 256gb i datorn och klarar mig på det även om det är tight. Externa har jag runt 3,25tb SSD och 11tb tror jag i HDD.

Av infelix

Datordelar har jag nog inte köpt begagnat sedan 90-talet, litar inte riktigt på att jag ska få fungerande saker om jag köper begagnat. Det närmsta jag kommer är nog lite stereodelar jag fått under åren av farsan.

Av infelix

Om inte en bra blu-ray spelare hade varit så jäklar dyr så hade jag absolut samlat på fysiska filmer igen. Arrow har hur mycket kul som helst tex.

Istället köper jag en del på iTunes, tillräckligt bra bild för mig iaf.

Av infelix

Mobil, nycklar och plånbok är alltid med, andra saker beror på omständigheterna.