Inlägg

Inlägg som infelix har skrivit i forumet
Av infelix

Köper bara på GOG nuförtiden.

Av infelix

Det var oväntat.

Av infelix
Skrivet av m4gnify:

Är Audible verkligen obegränsat?

Tiden du får lyssna är obegränsad, men man får bara ett visst antal credits för böcker beroende på vilket abonnemang du har. Sen får man alltid bra rabatter på ljudböcker och kan köpa fler credits för ganska bra pris.

Kan lägga till att man får behålla tillgången till sina böcker även om man avslutar abonnemanget.

Av infelix

Håller på med Making it so, om och av Sir Patrick Stewart. Riktigt bra och intressant. Samt Children of Lucifer av Ruben Van Luijk, även den riktigt bra och väldigt intressant.

Nästa på g efter jag är färdig med någon av dom är Religionshistoria - en introduktion till teori och metod, aldrig varit religiös men är väldigt fascinerad av religionshistoria.

Av infelix
Skrivet av Necrophor:

Finns fler fördelar med sjukersättning än det monetära... tryggheten i att veta vad man får varje månad och slippa all ångest av att FK kanske plötsligt nekar en sjukskrivning... att behöva "jaga" sjukskrivningar etc samt att man faktiskt kan söka t ex merkostnadsersättning, även om det tycks vara svårt att ens få minimumnivån godkänd samt bostadstillägg.

Jag har haft sjukersättning ett tag och tryggheten av att inte behöva bråka med FK på samma sätt var den största vinsten enligt mig. Det är dock inte lätt att få igenom en sjukersättning, även om en del tror det. Det kräver mycket utredningar och bra intyg från läkare. Sedan är möjligheten till bostadstillägg alltid trevlig och i vissa fall även handikappersättning även om den är svår nu för tiden.

Av infelix
Av infelix

Jag har testat ett antal olika och tycker nog att iCloud och DropBox har fungerat bäst för mig, använder dock bara iCloud nu för tiden, 2TB med familjedelning och det har fungerat perfekt från dag ett. När man pratar om mer backup tjänster så faller mitt val på Jotta, har inget konto nu men ska skaffa det igen.

Av infelix

Har ingen, har inte testat någon men är sugen på en.

Av infelix

En ZEN Dac v2 från Mac Minin till ett par Fidelio x3 just nu. Funkar bra för mig men hade gärna uppgraderat till roligare lurar.

Av infelix

Bra jobbat!

Av infelix

Jag har levt på runt 1000:- i mat ett tag när jag hade det som sämst ställt och det gick men fy fasen vad tråkigt det var. Definitivt inget jag rekommenderar. Nu när jag inte är ensamstående och har mer pengar så lägger vi ganska mycket på just mat då matlagning är en stor hobby för mig. Vi försöker hålla nere antalet gånger vi äter utemat och laga själva så mycket som går.

Av infelix

Hittepå

Av infelix

Är det en M2 eller en riktigt gammal mini du menar?

Av infelix

Förstår verkligen inte mening men jag är nog inte den tilltänkta målgruppen.

Av infelix

Varför inte bara ladda ner Telia appen på Apple TVn?

Av infelix
Skrivet av Heliopause:

"Microsoft" ringde och påstod jag hade nåt fel med datorn, var före 2010, men det lyckades de inte med. Inte ens ett "bra" försök. Efter det har det varit lugnt med sånt där, tror jag, om jag inte glömt nåt.

Ett sådant samtal har jag också fått för längesedan, fast då utgav dom sig att vara från Windows lol.

Av infelix

Ingen i min närhet som blivit det som jag vet om iaf. Men jag vet en del äldre i familjen som ganska ofta får scam sms och liknande men vi har pratat med dom mycket om det så än så länge reder dom ut det.

Av infelix

Vi köpte en LG b1 55" för två år sedan om jag minns rätt och så länge den inte dör så behåller vi den men visst hade det varit trevligt med en 65" eller 70 något.

Av infelix

Nu för tiden kör jag med Apples inbyggda för alla enheter är i deras ekosystem, annars hade jag nog haft 1Password.

Av infelix

Intressant läsning 👍 fortsätt gärna med sådana här reportage.