Inlägg

Inlägg som infelix har skrivit i forumet
Av infelix

Bara sett första avsnittet än så länge men tycker det var riktigt bra. Ser fram emot att se mer.

Av infelix

Testade väldigt många saker när jag hade katt senast men hittade aldrig något som fungerade mer än någon minut mer eller mindre.

Av infelix
Skrivet av Dinoman:

Fast Windsor and Newton Series 7-penslar är som natt och dag mot syntetiska diton.

Det är väldigt sant, bästa penslarna i mitt tycke.

Av infelix

Grattis! Det är nästan lite galet hur många år man varit här och läst.

Av infelix

När vi flyttade in i förra lägenheten så var valet 100/100 för nästan 500kr, sedan omförhandlade hyresvärden så det blev 1000/1000 för 350kr vilket vi även har i nuvarande lägenhet. Vi flyttar till en annan hyresvärd om några månader med öppet fiber och det kommer innebära en ökning i pris men då kan vi iaf välja bort Telia om vi vill.

Av infelix

Välkommen!

Av infelix

Flytta till en nybyggd lägenhet med frugan i april som jag hoppas är varmare och med mindre drag än den nuvarande. Kanske blir en smått försenad bröllopsresa i slutet av sommaren men vi är inte säkra än.

På teknikfronten händer det nog inte så mycket, ny router är väl det som är inplanerat. Vill köpa en laptop och en nyare iPad pro men tvivlar på att det händer.

Av infelix

Första plats är självklart att jag och tjejen gifte oss i oktober, annars är det mest att vi kommit igång med spelhobbyn (bräd och figurspel framförallt) ordentligt igen i en bra förening. Annars är det som jag har sagt till alla som frågat, världen går åt skogen men vi har haft det bra.

Av infelix

MX Master 3 till den stationära och någon billig annan Logitech till laptopen.

Av infelix

Stämmer nog bra, det är alltid mycket Neubauten och Behemoth. Sen kommer en hel del Swans och Youth Code.

Av infelix

Har börjat spela Lineage 2 igen när jag äntligen hittade en bra server.

Av infelix

Behöver egentligen en laptop men jag vet inte om det blir en nu eller nästa år. Skulle nog behöva uppdatera garderoben lite också samt jaga rätt på en julklapp till frugan.

Av infelix

Jag har två externa SSD diskar som alltid sitter inkopplade och tre andra diskar som inte används speciellt ofta.

Av infelix

Hade jag haft kompetensen och inte haft ASD så hade jag absolut kunna tänka mig det. Tror det kan vara ett väldigt givande jobb.

Av infelix

Kanske blir en uppdatering från 13 Pro, men har inte bestämt mig.

Av infelix

Det var faktiskt tråkigt att höra, jag gillar storleken och (ofta) prisnivån. Hade en som mini-server ett tag och går i tankarna om att skaffa en igen och en NUC låg högt på listan över potentiella inköp.

Av infelix

Du får ett visst antal tokens varje månad beroende på vilket abonnemang du har som du sedan kan byta in mot böcker. Sen finns det ganska mycket man kan lyssna på "gratis", en del böcker och ett gäng poddar. Men det funkar inte som exempelvis Spotify där allt ingår.

Av infelix

Spelar inget som har stöd för RT, så jag klarar mig utan det.

Av infelix

Twitter slutade jag använda för många år sedan och skulle aldrig få för mig att komma tillbaka och Threads tvivlar jag kommer vara något för min del.

Av infelix

Ja en del finns på Audible iaf, kollade inte igenom allt men ganska många finns där.